adamlar kendi kablolarını çekiyorlar basit iş değil türk telekomuda görüyoruz bu kadar imkanla hiçbir şey yapmıyorlar destek olmak lazım atlantis,turknet gibi isslere |
Bildirim
adamlar kendi kablolarını çekiyorlar basit iş değil türk telekomuda görüyoruz bu kadar imkanla hiçbir şey yapmıyorlar destek olmak lazım atlantis,turknet gibi isslere |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu nerenin adresi hocam? |
Amazon Frankfurt hocam. Fifa, Battlefield serisi, Apex Legends sunucuları genelde Amazon Frankfurt'ta |
Hocam ben yaptım 45ms çıktı Fiber Telekom kullanıyorum İstanbul. Belki daha az yoğun saatlerde denesem daha az çıkardı ama bilmiyorum ortalamasını. |
merhabalar steam üzerinden bir download testı yapma imkanınız var mıdır acaba |
Merhaba bu modem atlantisin verdiği WiFi 6 destekli modem mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır hocam, bir önceki arkadaşın sorusuna istinaden superonline dahili gpon olan wifi modem görselini paylaştım. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur0xie -- 30 Eylül 2022; 21:18:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
atlantis bağlatmayı düşünüyorum aklımda bir kaç soru var yardımcı olabilecek var mı ? |