Şimdi Ara

ATM'de para sıkışması ve eksik ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KPSS ücreti için para yatırdım, 60TL. ATM'de 60 TL sıkıştı ve para sıkıştırma kaydı yaptım. 1 hafta sonra "en yakın şubeye gidip 20 TL'nizi alın" diye mesaj geldi.
    Bankaya gittim yatırılan paranın 60 TL olduğunu belirttim ama "20 TL gözüküyor" dediler.
    Bende tekrardan para sıkıştırma şikayeti kaydı yaptım.

Başına böyle bir durum gelen var mı, sonuç noldu ne yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

KPSS ücreti için para yatırdım, 60TL. ATM'de 60 TL sıkıştı ve para sıkıştırma kaydı yaptım. 1 hafta sonra "en yakın şubeye gidip 20 TL'nizi alın" diye mesaj geldi.
    Bankaya gittim yatırılan paranın 60 TL olduğunu belirttim ama "20 TL gözüküyor" dediler.

Öncelikle hangi bankanın atm sinde kaldı? Diğer taraftan atm para sıkışması problemine yönelik müşteri hizmetlerinden başvuru yapılabiliyor ve size harcama itiraz formu gönderiyorlar, o formu tarih, saat lokasyonda bilgisiyle detaylı olarak doldurup ya faks ya da email olarak geri göndermek gerekiyor. Netice olarak banka ATM güvenlik kamerasına ve ATM kasa sayım sonucuna göre paranızı tespit ettiyse iadeyi ya şubeden yapar ya da o bankanın müşterisi iseniz hesabınıza yaparlar. Süreç olarak da ortalama 1 hafta 10 günü bulabilir sonuçlanması.

• quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

KPSS ücreti için para yatırdım, 60TL. ATM'de 60 TL sıkıştı ve para sıkıştırma kaydı yaptım. 1 hafta sonra "en yakın şubeye gidip 20 TL'nizi alın" diye mesaj geldi.

Öncelikle hangi bankanın atm sinde kaldı? Diğer taraftan atm para sıkışması problemine yönelik müşteri hizmetlerinden başvuru yapılabiliyor ve size harcama itiraz formu gönderiyorlar, o formu tarih, saat lokasyonda bilgisiyle detaylı olarak doldurup ya faks ya da email olarak geri göndermek gerekiyor. Netice olarak banka ATM güvenlik kamerasına ve ATM kasa sayım sonucuna göre paranızı tespit ettiyse iadeyi ya şubeden yapar ya da o bankanın müşterisi iseniz hesabınıza yaparlar. Süreç olarak da ortalama 1 hafta 10 günü bulabilir sonuçlanması.

Akbank ATM'sinde sıkıştı hocam.
    Evet benden tarih ve saati istediler ama ben tam olarak hatırlayamadım ve tarihi ve aaati verdim. Daha sonra, bana para sikismasi sirasinda mesaj gelmisti, o meseja baktim ve musteri hizmetlerine verdigim tarihle 2 gun oncesinde olmus. Yani ben musteri hizmetlerine 29 agustosta saat sabah 10da sikisti dedim fakat gercek tarih 27 agustos oglen 2deydi. Bir sorun cikmaz umarim.
    Eger cikarsa da tekrardan sikayetimi veririm ve bu sefer tarihim ve saatim dogru olur parayi tespit edebilirler ama hala tespit edilmediyse pesini birakirim.

• Ayrıca parayı, kart takarak mı yoksa kartsız olarak mı yatırdın? Para yatırdığın Akbank Atmsi şube atmsi miydi ya da şube dışında bağımsız bir atm miydi? Tüm bunlara eksiksiz yanıt verirsen kendi banka müşteri hizmetlerini arayarak mağduriyetini kısa sürede giderirler. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

Ayrıca parayı, kart takarak mı yoksa kartsız olarak mı yatırdın? Para yatırdığın Akbank Atmsi şube atmsi miydi ya da şube dışında bağımsız bir atm miydi? Tüm bunlara eksiksiz yanıt verirsen kendi banka müşteri hizmetlerini arayarak mağduriyetini kısa sürede giderirler. Geçmiş olsun.

Aynen aynen bu sorularıda sordular ve yanıtladım, ilgin için teşekkür ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.