Şimdi Ara

ATM para vermedi ama hesaptan düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün PTT kartıyla vakıfbank ATM sinden bursluluk parası çekmeye gittim.atm ye şifremi girdim para miktarını belirleyip para çekme tuşuna bastım atmden para sayar gibi sesler gelmeye başladı sonra ekranda ilk önce kartı sonra parayı alın diye bir yazı çıktı kartı çektim fakat para gelmedi para gelme yerinin kapağı dahi açılmadı.Daha sonra tekrar kartı soktum ve bu sefer bakiye sorgulama tuşuna bastım hesaptan para düşmüş fakat para gelmedi bilen veya aynı durumu yaşayan kişiler cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PTT müşteri hizmetlerini arayarak kayıt oluşturmanız gerekiyor.PTT Vakıfbank ile iletişime geçerek araştırma işlemlerini yapıyor Daha sonra size bilgi veriyor.Süreç farklı banka olduğu icin uzun sürecektir.Bir an önce başlatın ve PTT’yi sıkıştırın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yanıtınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atm hangi banka şubesine aitse o şubeye dilekçe yazıyorsunuz meramınızı anlatan. onlar bankamatikten çekilen para miktarıyla içeride kalan miktarı hesaplıyoırlar,eğer bankamatik içindeki para fazlaysa iade ediyorlar.

aynı durumu ben yaşamıştım 3 yıl önce. ve benim kartta ptt kartıydı. demekki bu ptt kartlarda bu tarz sıkıntılar hep oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.