Şimdi Ara

Atomic Heart (1.0.1.0 Gamepass/steam/epic) Türkçe Yama (v1) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
6
Favori
16.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinize sağlık hocam ayrı olarak dosya şeklinde gönderme şansınız var mı ?

• Sasua S kullanıcısına yanıt

Hocam açılıyormuş program vs ile ama gerek duymadım. Xbox gamepedi direk taktım oldu. Şuan oynuyorum beğendim oyunu. Türkçe altyazı ile akıyor resmen. Yapanların emeklerine sağlık.

• Ben oynuyorum hocam dualsense ile nasıl açılmıyormuş. Dualsensex diye bir program indiriyorsunuz oluyor. Xbox ile de güzeldir zaten orası ayrı konu.

• Arkadaşlar atomic hearts indirdim game passten. Ama türkçe yama için xbox dosyalarına erişemiyorum. Oyun açılıyor ama dosya konumunda bulamıyorum. 0 bayt diyor hiç dosyalar görünmüyor. Halbuki önceden açıktı. Başka oyuna tr yama da yaptım. Ne yapsam bulamadım çözümü, yardımcı olur musunuz

• Teşekkürler, gayet başarılı olmuş yama.

• mustang_88 kullanıcısına yanıt

Ben başlıktaki gibi yaptım oldu, yine gamepasstan indirdim.

• oktay karakocyoutube
    Helal olsun dayı oglu remix 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=TEymvKd9cmE
  • Acaba Playstation ne zaman dil ekleme seçeneği getirecek yıl olmuş 2023 oyunu bize dayatılan dille oynamak zorunda bırakılıyoruz.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt

Ben önceden de yaptım yama yapmadw sıkıntı yok , Ben dosyalara ulaşamıyorum kilitli görünüyor sıkıntı o , yani dosya seçiyorum ama içi boş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tirinitide steam heabıyla 50 liraya veriyorlar. Değer mi bilmem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7r7 kullanıcısına yanıt

gamepass da var zati oyun 30tl gamepass 1 aylık :)

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

e bu sınırsız?

• 7r7 kullanıcısına yanıt

o satılan steam hesapları 5 hak var günlük yani 5-6-7 kişiye satıyorlar filan. yani patlama ihtimali çok yani bi nevi korsan gibi bişey zati sadece bu oyun içinse 30tl verirsin 1 aylık bitirirsin zati + olarak başka oyunlarada bakarsın. o 50tl satılan direk kendi steam hesabına yüklenmiyor

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

tiriniti garantili veriyor. steam hesabı veriyor diye yazdım zaten. okuman eksik sanrm artı hiç ordan oyun almadgn da belli

• Emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama için teşekkürler, makine çeviri bizleri mutlu etmeye devam ediyor.

• UE4CommandLine.txt isimli dosya yok bende :(

• Teşekkürler elinize sağlık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba Game Passten indirdim ama yamayı yapamadım izin hatası veriyor. Yazamıyor klasöre bu hatayı alan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udede -- 25 Şubat 2023; 13:56:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.