Şimdi Ara

Atomix Aion da Oynayanlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu serverda oynayan varmı acaba 1 kişi buldum da yeni ya ekledim offline eğer varsa bana ulaşın lütfen msn : bloodforevil@w.cn

Irk seçimi için cogunluk nerdedir bi guild varmıdır Vs Vs bilgiler için... Saygılar iyi geçler Rüyanızda Mesajımı görün Uyanın gelin :D

• Atomixte burda oyanayn bulamassın açıkçası.Burdakilerin büyük çoğunluğu infinite'de oynuyor. Sana tavsiyem sende infinite'ye geç . Daha çok player var:D
  • yokmu soyle gırer gırmez ıstedıgımız ıtemı alıp pvp ye baslayabılıcegımız bır private server cok oyunculu.exp mexp kasmak ısıme gelmyıor artık sıktı :D
  • Xzen nick eklersin. Asmo yum.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astsalome -- 30 Eylül 2010; 2:03:53 >
  • bloodbound aion var dene derim hazır itemle başlıyorsun ... ben ve 2 arkadaşım ordayız elyo..
    Nick Hero
    Serverin en iyi karakteriyim şu anda
    GM olma olasılığım bile var yanıt bekliyoruzz
    pek fazla kişi yok ama.sebebide 2.0 update olacak server onu bekliyorlar ...
    ama yeteri kadar eğlenceli pvp leri vs..
    sürekli event var pvp pve gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskisehirli26 -- 30 Eylül 2010; 3:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskisehirli26

bloodbound aion var dene derim hazır itemle başlıyorsun ... ben ve 2 arkadaşım ordayız elyo..
    Nick Hero
    Serverin en iyi karakteriyim şu anda
    GM olma olasılığım bile var yanıt bekliyoruzz
    pek fazla kişi yok ama.sebebide 2.0 update olacak server onu bekliyorlar ...
    ama yeteri kadar eğlenceli pvp leri vs..
    sürekli event var pvp pve gibi

evet server guzelmıs nıckım Shezofren oyunda gorusuruz ;D
  • ALATURKA Legionundayım 55 lwl ranger morfeux aion atomixdeyim beklerim legion rankini 700 lerdeydi 120 e kadar indik türk playera ihtiyacımız var...
    bu forumda takılmıyorum e-mailden ulaşabilirsiniz...dr.melankolia@hot....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW’daki PVP Eksikliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.