Şimdi Ara

Atrix Alacağım. Bakarsanız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 11 Aralık 2024; 16:47:11 >

• Bahsettiğin sitelerin haricinde başka hiç biryerde bulamazsın kardeş. Çünkü yok. Bu atrixlerin refurbished olup olmadığı tamamen muamma ama bana soracak olursan %90 refurbished DEĞİLDİR.

Refurbished olması yönündeki iddialar şu şekilde;

1- Cihazın içinde bulunduğu poşetin ağzı açık geliyor.
    Bunun sebebi cihaz ilk üretildiğinde androidin 2.1 yada 2.2 sürümüyle üretilmesi ve daha sonra kutuların açılarak cihazın 2.3 sürümüne yükseltilmesi sebep gösteriliyor.

2- Şu anda satışta olan cihazların YENİ ÜRETİM olmadığı ve Başka ülkelerde operatör kampanyalarından kalan cihazlar olması nedeniyle cihazlara android güncellemesi + rom değişikliği olması nedeniyle yeni sim kart takılarak cihazın DENENMESİ nedeniyle sim kart yuvasında çizikler olduğu biliniyor. (Karışık bir cümle oldu ama anlatabilmişimdir umarım :) )

3- Şu anda satışta olan cihazların TR de satışa sunulan cihazlar olmaması ve başka ülkelerde satılan cihazlar olması nedeniyle, cihaz içnden DOCK ünitesi çıkıyor ve bu DOCK un çalışması için bir pover kablosuna ihtiyaç var, notebook adaptörü gibi. Ve bu adaptörün fişinin Türkiyedeki prizlere uygun olmaması nedeniyle ithalatçı firma tarafından Gümrükten geçirip TR de satmak için EK BİR APARAT (FİŞ) eklemeleri yapılmış, zaten bu yüzden kutu rengi ve boyutları değişiktir.

4- Cihaz şu anda Türkiyede satılan en iyi F/P cihazdır. Gayet hızlı ve stabil bir telefon.

5- Cihazı almaya karar verirseniz Androidin güncellemelerini artık almayacağını bilin ve öyle alın, (ics vs. almayacak kesinleşti)

Bunlar yeterli sanırım, sorunuz olursa yine yanıtlarım.

• Bence sipariş etmelisin, çünkü harika bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arathorn97

Yorumlarınız için teşekkürler. HB den alan arkadaşın kutusundaki tüm eşyalarda MADE IN CHINA ibaresi vardı. Bu da beni şüpheye düşürdü. Koskoca MOTOROLA firması MADE IN CHINA ürün mü yolluyor diye tereddütte kaldım. Ama telefon harika. Bu yüzden bütün tereddütleri mi yenip alacağım telefonu. Yani Refurbished olayları asılsız mı diyorsunuz ? Ve HB den almalı mıyım ?

Pek çok üründe Made in China yazar.Mesela ben galaxy gio kullaniyorum bazi modellerde Made in China yaziyor.Yani normal bir sey.Çin'de işçilik ucuz olduğu için büyük firmalar orada üretiyorlar mallarini.Bununla ilgili bir sorun olacagini zannetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorola bence günümüz şartlarında alınacak bir telefon değil ancak değişik bir seçim 1000 tl ye kadar daha güçlü telefonlar var
  • quote:

şuan çok kararsız kaldım. Almak ile almamak arasında hb'den satın alan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Sorun yaşamışlar mı ?

alırsan illa ki sorun yaşayacaksın bunu göze al derim telefon biraz eskidi ve güncelleme alamayacak bu nedenle sorun mutlaka yaşatır bide atrix belki dikkat etmişsindir bir aralar piyasadan yok oldu almak isteyenler hiçbiyerde bulamadı 2. el hariç ve nedense bir anda tüm sitelerde satılmaya başladı bence bu işte var bi numara hatta eminim, kısaca alırsan kumar oynarsın
  • quote:

tesekkurler. atrix almayacagim. Özellikleri atrix e yakin telefon önerebilir misiniz

samsung galaxy ace 2 veya s2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.