Bildirim
Atrix ALAMAZSINIZ!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
HB'de yok mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
HB'de yok mu ?
Hb neresi -
quote:
Orijinalden alıntı: MrChromosty
quote:
HB'de yok mu ?
Hb neresi
Hepsiburada.com
quote:
quote:
quote:
HB'de yok mu ?
Hb neresi
Hepsiburada.com
Hb den almam.Bir sürü sorun yaşayan arkadaş vardı.Hem alacağım şey 700 liralık şey.Az değil nihayetinde. Riske atmak istemem
-
quote:
quote:
quote:
quote:
HB'de yok mu ?
Hb neresi
Hepsiburada.com
Hb den almam.Bir sürü sorun yaşayan arkadaş vardı.Hem alacağım şey 700 liralık şey.Az değil nihayetinde. Riske atmak istemem
Nexua almadan önce Atrix aldım.Herhangi bir sıkıntı çıkmadı.Tabi gelmeyeceği anlamına gelmez.Ama alırsan şunu direk custom rom at telefona.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
HB'de yok mu ?
Hb neresi
Hepsiburada.com
Nexua almadan önce Atrix aldım.Herhangi bir sıkıntı çıkmadı.Tabi gelmeyeceği anlamına gelmez.Ama alırsan şunu direk custom rom at telefona.
Rom atmaları root etmeleri vb herşeyi düşünmüştüm.Bir dahaki hafta sonu bakacağım
-
metro'ya baktın mı. ben birkaç gün evvel metro-güneşli'den aldım 650 TL'ye. 50 TL de worldpuan kazandım -
Gold'de satılıyor hocam elden gidip görerek deneyerek alabilirsin en son gittiğimde 50 tllik de indirip yapıyoruz demişlerdi 620 tl daha ne olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ula ne telefonmuş yil geçti hala çatir çatir satiyor meret
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_k
metro'ya baktın mı. ben birkaç gün evvel metro-güneşli'den aldım 650 TL'ye. 50 TL de worldpuan kazandım
Kutu içeriğinde dock station,hdmi kablosu vb. dahilmiydi acaba ? Hepsiburada,ereyon ve hızlıal da bu şekilde satılıyor da o sebeple sordum. -
Kardeş ikinci elde bayağı zarar edeceğinize göz önünde bulundurarak al derim
quote:
Orijinalden alıntı: Barce
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_k
metro'ya baktın mı. ben birkaç gün evvel metro-güneşli'den aldım 650 TL'ye. 50 TL de worldpuan kazandım
Kutu içeriğinde dock station,hdmi kablosu vb. dahilmiydi acaba ? Hepsiburada,ereyon ve hızlıal da bu şekilde satılıyor da o sebeple sordum.
hepsi dahil. zaten bildiğim kadarıyla atrix kutularının hepsinin içeriğinde bu bahsettikleriniz var sanırım. -
Evet 2. el ve e-ticaret siteleri dışında başka bir yerde satılmıyor artık neredeyse bilen gören varsa haber bile vermez yani o derece... -
metro'da da satılıyor ama ben alamadım. 650 tl ye çok uygundu aslında.
daha öncede gold'a gitmiştim kalmamıştı.
dün hızlıal'dan sipariş verdim. 25.11.2012 de stoklarda demişlerdi şimdi 30.11.2012 de stoklarda diyorlar? -
piyasadan düşmüş mü
yeni çıkan oyunlarda atrixi destekliyor çoğu -
Metro da cihaz bitmiş arkadaşlar düşünen varsa boşuna metroya gitmesin. Şu an için sadece ereyon da var gözüküyor. -
quote:
Metro da cihaz bitmiş arkadaşlar düşünen varsa boşuna metroya gitmesin. Şu an için sadece ereyon da var gözüküyor.
Bugün Kocaeli Metro'ya bir heves gittim.Orada da kalmamış.Hepsiburada'dan geçen perşembe sipariş verdim.Kendi salaklığıma tek çekim yaptığım için geri gönderdim.Şimdi 04.12.2012'de stoklarda diyorlar.Hızlıal'da 30'unda stoklarda olacakmış.Bir tek Ereyon kalmış oda 699 lira. -
quote:
Orijinalden alıntı: _alpoza_
quote:
Metro da cihaz bitmiş arkadaşlar düşünen varsa boşuna metroya gitmesin. Şu an için sadece ereyon da var gözüküyor.
Bugün Kocaeli Metro'ya bir heves gittim.Orada da kalmamış.Hepsiburada'dan geçen perşembe sipariş verdim.Kendi salaklığıma tek çekim yaptığım için geri gönderdim.Şimdi 04.12.2012'de stoklarda diyorlar.Hızlıal'da 30'unda stoklarda olacakmış.Bir tek Ereyon kalmış oda 699 lira.
Ereyonda yaklaşık (tek çekimde) 19 lira fark oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KfTeHoR
quote:
Orijinalden alıntı: _alpoza_
quote:
Bugün Kocaeli Metro'ya bir heves gittim.Orada da kalmamış.Hepsiburada'dan geçen perşembe sipariş verdim.Kendi salaklığıma tek çekim yaptığım için geri gönderdim.Şimdi 04.12.2012'de stoklarda diyorlar.Hızlıal'da 30'unda stoklarda olacakmış.Bir tek Ereyon kalmış oda 699 lira.
Ereyonda yaklaşık (tek çekimde) 19 lira fark oluyor
Taksitli almak istiyorum malesef.
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- telefon şebeke yükseltme kodu
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- 0505 hangi hat
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- snapdragon 680
- yenilenmiş telefon
- xiaomi whatsapp sorunu
- firmware nedir
- s22 ultra özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X