Şimdi Ara

Atrix ALAMAZSINIZ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılmıyor çünkü Teknosa ve electro world e gittim yok. Satılmıyor bildiğin. Oysa ne kadar istiyordum Artık bulsamda almam.Piyasadan bu kadar düşmüş telefon

• HB'de yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

HB'de yok mu ?

Hb neresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

quote:

HB'de yok mu ?

Hb neresi

Hepsiburada.com

• quote:

quote:

quote:

HB'de yok mu ?

Hb neresi

Hepsiburada.com

Hb den almam.Bir sürü sorun yaşayan arkadaş vardı.Hem alacağım şey 700 liralık şey.Az değil nihayetinde. Riske atmak istemem

• quote:

quote:

quote:

quote:

HB'de yok mu ?

Hb neresi

Hepsiburada.com

Hb den almam.Bir sürü sorun yaşayan arkadaş vardı.Hem alacağım şey 700 liralık şey.Az değil nihayetinde. Riske atmak istemem

Nexua almadan önce Atrix aldım.Herhangi bir sıkıntı çıkmadı.Tabi gelmeyeceği anlamına gelmez.Ama alırsan şunu direk custom rom at telefona.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HB'de yok mu ?

Hb neresi

Hepsiburada.com

Nexua almadan önce Atrix aldım.Herhangi bir sıkıntı çıkmadı.Tabi gelmeyeceği anlamına gelmez.Ama alırsan şunu direk custom rom at telefona.

Rom atmaları root etmeleri vb herşeyi düşünmüştüm.Bir dahaki hafta sonu bakacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone CİHAZLARINIZ ALINIR
    3 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • metro'ya baktın mı. ben birkaç gün evvel metro-güneşli'den aldım 650 TL'ye. 50 TL de worldpuan kazandım
  • Gold'de satılıyor hocam elden gidip görerek deneyerek alabilirsin en son gittiğimde 50 tllik de indirip yapıyoruz demişlerdi 620 tl daha ne olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula ne telefonmuş yil geçti hala çatir çatir satiyor meret

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

metro'ya baktın mı. ben birkaç gün evvel metro-güneşli'den aldım 650 TL'ye. 50 TL de worldpuan kazandım

Kutu içeriğinde dock station,hdmi kablosu vb. dahilmiydi acaba ? Hepsiburada,ereyon ve hızlıal da bu şekilde satılıyor da o sebeple sordum.
  • Kardeş ikinci elde bayağı zarar edeceğinize göz önünde bulundurarak al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Barce

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

metro'ya baktın mı. ben birkaç gün evvel metro-güneşli'den aldım 650 TL'ye. 50 TL de worldpuan kazandım

Kutu içeriğinde dock station,hdmi kablosu vb. dahilmiydi acaba ? Hepsiburada,ereyon ve hızlıal da bu şekilde satılıyor da o sebeple sordum.

hepsi dahil. zaten bildiğim kadarıyla atrix kutularının hepsinin içeriğinde bu bahsettikleriniz var sanırım.
  • Evet 2. el ve e-ticaret siteleri dışında başka bir yerde satılmıyor artık neredeyse bilen gören varsa haber bile vermez yani o derece...
  • metro'da da satılıyor ama ben alamadım. 650 tl ye çok uygundu aslında.
    daha öncede gold'a gitmiştim kalmamıştı.
    dün hızlıal'dan sipariş verdim. 25.11.2012 de stoklarda demişlerdi şimdi 30.11.2012 de stoklarda diyorlar?
  • piyasadan düşmüş mü
    yeni çıkan oyunlarda atrixi destekliyor çoğu
  • Metro da cihaz bitmiş arkadaşlar düşünen varsa boşuna metroya gitmesin. Şu an için sadece ereyon da var gözüküyor.
  • quote:

Metro da cihaz bitmiş arkadaşlar düşünen varsa boşuna metroya gitmesin. Şu an için sadece ereyon da var gözüküyor.

Bugün Kocaeli Metro'ya bir heves gittim.Orada da kalmamış.Hepsiburada'dan geçen perşembe sipariş verdim.Kendi salaklığıma tek çekim yaptığım için geri gönderdim.Şimdi 04.12.2012'de stoklarda diyorlar.Hızlıal'da 30'unda stoklarda olacakmış.Bir tek Ereyon kalmış oda 699 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

quote:

Metro da cihaz bitmiş arkadaşlar düşünen varsa boşuna metroya gitmesin. Şu an için sadece ereyon da var gözüküyor.

Bugün Kocaeli Metro'ya bir heves gittim.Orada da kalmamış.Hepsiburada'dan geçen perşembe sipariş verdim.Kendi salaklığıma tek çekim yaptığım için geri gönderdim.Şimdi 04.12.2012'de stoklarda diyorlar.Hızlıal'da 30'unda stoklarda olacakmış.Bir tek Ereyon kalmış oda 699 lira.

Ereyonda yaklaşık (tek çekimde) 19 lira fark oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KfTeHoR

quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

quote:

Ereyonda yaklaşık (tek çekimde) 19 lira fark oluyor

Taksitli almak istiyorum malesef.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.