Şimdi Ara

Atrix batarya yamuldu şisti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklasık 1 aydır atrix kullanmaktayım çok ta memnunum.
    bataryasının bir yüzü şiskin diğer yüzü çökük. artık dümdüz değil.masa ya kuydunmu beşik gibi sallanıyor.
    Bunun nedeni sizce ne olabilir.
    1)Fabrikasyon hatası
    2)Özel Romlar
    3)Batarya kalibrasyonu yapmadım.
    4)Farklı Kernel---- Çünkü kernele gore telefon boşta ısınıyor.Kimisinde 4 saatte %5 boşaldı kimisinde %50 boşaldı.
    5)diğer
    Garanti bakar mı?
    Patlama riski varmı?
    Düzlemde bir ucuna bastımmı diğer ucu 3 mm havada havada kalıyor. fotograf makinası ayarlarsam foto koyarım.

• Sahte piller şişer ve patlar bu bilinen bir şey. Bunlarda ''genelde'' internette yada piyasada satılan orjinal olmayan piller. Yüksek mah. olduğu iddia edilen piller ..

Eyer telefonun içinde gelen pil ise bunu avukatlık hale bile getirebilirsin . Pil patlaması yüzünden yaralanma haberlerini okumuşsundur mutlaka .

Birde başka yönden bakarsak olaya eyer telefonun ghz ini arttıracak bir kernel kurduysan pilde , işlemcide kalıcı hasara neden olabilir. Bu tip kerneller cihazı zorlar. Ama sadece rom kurduysan pilde şişiklik yapma ihtimali yok denecek kadar az.

Bir başka sebebi de bulunduğun ortamki voltaj gücü.

Ve son olarak pil belki düzelir diye kullanmaya devam etme gümletirsin. Balon gibi düşün

Nacizane tavsiyemi de paylaşayım. Çok okuyorum ebay den ucuz fiyata pil aldım diyenleri. Bu piller illa ki patlayacak, bozulacak diye birşey yok ama atrix için değiller. Aynı olay bütün modeller için geçerli .. Eyer böyle birşey olsaydı zaten telefona koyarlardı yada klavuza yüksek mah lık pil kullanabilirsiniz diye yazarlardı .. Hoş kimin ne kullandığı nasıl kullandığı beni bağlamaz ama kendi sağlığınız için ve telefonun ömrü için uyarayım dedim : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 8 Mart 2013; 13:09:44 >

• Kesinlikle kullanmaya devam etme telefona yazık edersin. Yeni al aldığın batarya da kaliteli olsun
  • BATARYA BU ŞEKİLDE YAMULDU İSE ŞAYET GARANTİ KAPSAMINA GİRMESİ ŞART ÇÜNKÜ KULLANICI HATASI DEĞİL BU OLAY BENDE 20 GÜNLÜK ATRİX VAR HİÇ İHTİYACIM OLMADIĞI HALDE KEYFİYETEN FİYATI UYGUN GELDİ ALDIM KAMU HATTIM VAR SINIRSIZ KONUŞMA GÜNDE EN AZ 2 SAAT TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMAMA RAĞMEN EN AZ 3 GÜN GİDİYOR BATARYASI

NOT : STOCK ROM KULLANIYORUM.
  • Telefonu hb den aldım 600 tl ye ayrıca weptop ekini aldım
    Batarya içinden çıkan orjinal batarya holgramlı
    normalde sahte bataryalarda iki tarafı da şişer bunda ise daha dogrusu eğilmiş.
    lg akıllı telefonumu 2 sene kullandım o kadar overclok ettim.
    çok ısındı telefonhatta bi keresinde tuvalate duşurdum içinde sulu iken açtım ekran geldi.
    Sonra 600 mhz 850 mhz ettim full bechmack yaparak kastırdım kulaklıktan buhar cıkmasını bırak ekranda bal peteği görümünde iz çıktı tabi sonra geçti şimdi kardeşim kullanıyor. zaten oc ettim ama normal stock romda ısınıyor mubarek o yuzden oc li hiç kullanmadım denilebilir.
    radyo acık full yanıyor çok sıcak telefon sonra jb 4.2 kurdum buz gibiydi 3 gun kullanmıştım ama blur arayuzu hosuma gittiği için 2.3 gb orjinal att li kullanıyorum ne olduysa son 2-3 gnde yamuldu

telefon 2.3 gb te telefon gereksiz yere 1ghz çıkıyor 4.2 jb kurdum 4 saat kullandım %100 den asağı duşmedi.
    batarya kalibre etmediğimden fazla sarj ne bileyim çok rom kurdum.batarya kalibresi bozuldugunda fazla sarj olmadıgını biliyorum. Fazla sarj yese telefon bataryası şişer bunda şişme yok sadece bataryanın sıyah kısmı çıkmış beyaz kısmı ıse ıçine göçmüş çok acayip. o kadar pil grdüm yamulabilen lion pil benimdir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: karma9899

Telefonu hb den aldım 600 tl ye ayrıca weptop ekini aldım
    Batarya içinden çıkan orjinal batarya holgramlı
    normalde sahte bataryalarda iki tarafı da şişer bunda ise daha dogrusu eğilmiş.
    lg akıllı telefonumu 2 sene kullandım o kadar overclok ettim.
    çok ısındı telefonhatta bi keresinde tuvalate duşurdum içinde sulu iken açtım ekran geldi.
    Sonra 600 mhz 850 mhz ettim full bechmack yaparak kastırdım kulaklıktan buhar cıkmasını bırak ekranda bal peteği görümünde iz çıktı tabi sonra geçti şimdi kardeşim kullanıyor. zaten oc ettim ama normal stock romda ısınıyor mubarek o yuzden oc li hiç kullanmadım denilebilir.
    radyo acık full yanıyor çok sıcak telefon sonra jb 4.2 kurdum buz gibiydi 3 gun kullanmıştım ama blur arayuzu hosuma gittiği için 2.3 gb orjinal att li kullanıyorum ne olduysa son 2-3 gnde yamuldu

telefon 2.3 gb te telefon gereksiz yere 1ghz çıkıyor 4.2 jb kurdum 4 saat kullandım %100 den asağı duşmedi.
    batarya kalibre etmediğimden fazla sarj ne bileyim çok rom kurdum.batarya kalibresi bozuldugunda fazla sarj olmadıgını biliyorum. Fazla sarj yese telefon bataryası şişer bunda şişme yok sadece bataryanın sıyah kısmı çıkmış beyaz kısmı ıse ıçine göçmüş çok acayip. o kadar pil grdüm yamulabilen lion pil benimdir herhalde

bu şekilde kullanmanız tehlikeli.ya servise verin ya da orjinal bir pil alın.konuşurken falan patlama ihtimali olabilir.sizin sağlığınızdan daha değerli değil.

• 1.60 GHZ de kullanıyorum bazen, telefon neredeyse ısınmıyor, normal denecek derecede kalıyor ısısı.

sen o pili ne olur ne olmaz kullanmayı bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

1.60 GHZ de kullanıyorum bazen, telefon neredeyse ısınmıyor, normal denecek derecede kalıyor ısısı.

1ghz de ne yapamıyorsun işlem yapmazsan ısınmaz herhalde . 1.3 de uzun sure kullandım bir ara 1ghz de kalmıs onlada kullanınca baktım fark yok gibi, bosa ıstmaya gerek omadıgını dusunuyorum
  • ne olur ne olmaz diye yedek batarya almıstım, uzerindeki batarya gayet basarılı cıkınca kayboldu gitti yedek kereta... tabi 1 seneyi doldurunca ne olur bilemme, herhalde ilanverip bulucaz yedegini
  • quote:

Orijinalden alıntı: depocu_tc

quote:

1.60 GHZ de kullanıyorum bazen, telefon neredeyse ısınmıyor, normal denecek derecede kalıyor ısısı.

1ghz de ne yapamıyorsun işlem yapmazsan ısınmaz herhalde . 1.3 de uzun sure kullandım bir ara 1ghz de kalmıs onlada kullanınca baktım fark yok gibi, bosa ıstmaya gerek omadıgını dusunuyorum

2-3 sayfa önce anlattım neden olduğunu.

Tegra 3 grafiklerinde Real Racing 3 oynamak için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: depocu_tc

quote:

2-3 sayfa önce anlattım neden olduğunu.

Tegra 3 grafiklerinde Real Racing 3 oynamak için.

her konuda her mesajı okuyamayabiliyoruz , görmemişim... bende deneyeyim merak ettim şimdi ...

• cevaplarınız için tesekkürler bataryayı yakında değiştirecem benim anlamadığım normalde ısınıyor telefon 1.6 ghz kernel kullanınca ısınmıyor demiş arkadaş atriz kullanıyor demi.ben 1.45 ghz kernel kullandım telefon ısınmaktan reset atardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karma9899

cevaplarınız için tesekkürler bataryayı yakında değiştirecem benim anlamadığım normalde ısınıyor telefon 1.6 ghz kernel kullanınca ısınmıyor demiş arkadaş atriz kullanıyor demi.ben 1.45 ghz kernel kullandım telefon ısınmaktan reset atardı

hengi kernelle romu kullandıgın bile önemli..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.