Şimdi Ara

Atrix CM Romlar Hakkında Merak Edilenler JellyBean ve Ice Cream (Rehber Tadında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
6
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir konumuz var ancak pek güncellenmiyor.. Sorularınızı sorun elimden gelidiğince cevaplıyayım Şuana kadar çıkan bütün cm romları atrixinde kurmuş ve kullanmış biri olarak :)

Nasıl rom kurulucak hale gelir telefonumuz ? işte herşey burda: ROOT , BOOTLOADER KİLİDİ vb..

motomodtr.forumcommunity.net
    Atrix 4G Bootloader Unlock/CWM Recovery Yükleme/Root
    http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=51898841

romlarımız nerde ?

romlarımız işte buarada :
    xda forums
    Atrix 4G Android Development
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=997

şuanlık tavsiyem:
    xda forums
    [ROM] CM10 (JellyBean) for Atrix
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1781970

jb de şuan 3d hızlandırıcı sorunları var ama rom BETA aşamasında yani stabil rom çıkmasına birşey kalmadı kamera sorunu halledildi son romda sadece ics kadar testlerden iyi puan alamıyor ama ciddi derecede akıcı seri ve jb gerçekten öğrendikten sonra çok işlevli ics ye göre task manager tarzı programlara gerek yok misal home tuşuna basılı tutunca bütün açık uygulamaları gösteriyor yukarıdan hepsini kapatabiliyoruz yada direk üstüne basarak o uygulamaya geçiş yapabiliyoruz tam multi task yazılımı jb ve kesinlikle durup dururken 2.3.4 de ki gibi kafasına göre arkada program çalışmasına izin vermiyor mesela oyundan home tuşuna basıp çıktınız 10 15 dk sonra otomatik kendisi kapatıyor programı

bir kaç oyun yükledim jb de laglı çalışan bir oyun yok mostwanted dahil çok güzel çalışıyor

bir artısı daha ise hoparlör çok geliştirilmiş ekolayzır eklenmiş kulaklık performansı tek kelime ile harika ;)

gelen mesajlara pop up şeklinde cevap yazabiliyoruz mesaj uygulamasını açmadan

aynı anda 10 a kadar uygulama açılıyor telefon kasılmıyor çünkü diğer uygulamaları askıya alıyor

kamera performansı orjinal roma göre çok iyi

pil performansı gerçekten harika özellikle ics romlara göre

ısınma sorunu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 19 Kasım 2012; 22:29:37 >

• kamera sorununu nasıl çözdün? hala problemli benim bildiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddl

kamera sorununu nasıl çözdün? hala problemli benim bildiğim

video da sorun var hocam kamera sorunsuz flash zamanlaması da düzeltilmiş fotograflar gayet güzel çekiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

Arkadaşlar böyle bir konumuz var ancak pek güncellenmiyor.. Sorularınızı sorun elimden gelidiğince cevaplıyayım Şuana kadar çıkan bütün cm romları atrixinde kurmuş ve kullanmış biri olarak :)

Nasıl rom kurulucak hale gelir telefonumuz ? işte herşey burda: ROOT , BOOTLOADER KİLİDİ vb..

romlarımız nerde ?

romlarımız işte buarada :http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=997

şuanlık tavsiyem:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1781970

jb de şuan 3d hızlandırıcı sorunları var ama rom BETA aşamasında yani stabil rom çıkmasına birşey kalmadı kamera sorunu halledildi son romda sadece ics kadar testlerden iyi puan alamıyor ama ciddi derecede akıcı seri ve jb gerçekten öğrendikten sonra çok işlevli ics ye göre task manager tarzı programlara gerek yok misal home tuşuna basılı tutunca bütün açık uygulamaları gösteriyor yukarıdan hepsini kapatabiliyoruz yada direk üstüne basarak o uygulamaya geçiş yapabiliyoruz tam multi task yazılımı jb ve kesinlikle durup dururken 2.3.4 de ki gibi kafasına göre arkada program çalışmasına izin vermiyor mesela oyundan home tuşuna basıp çıktınız 10 15 dk sonra otomatik kendisi kapatıyor programı

bir kaç oyun yükledim jb de laglı çalışan bir oyun yok mostwanted dahil çok güzel çalışıyor

bir artısı daha ise hoparlör çok geliştirilmiş ekolayzır eklenmiş kulaklık performansı tek kelime ile harika ;)

aynı anda 10 a kadar uygulama açılıyor telefon kasılmıyor çünkü diğer uygulamaları askıya alıyor

ısınma sorunu yok

Bende kurdum. Pil omru gayet hosuma gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu romu bugün bende kurdum henüz kurcalama aşamasındayım,şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yok(donma,kasma,ısınmavs)
  • Evet bende kurdum gerçekten harika oldu.

Fakat ses kalitesi konusunda şüphem var. 7.2 versiyonunda müzik player e girip ayarlardan "Home teathre" 3d sound gibi seçenekler vardı. Bu versiyonda yok. Nasıl ayarlayacağım bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

Evet bende kurdum gerçekten harika oldu.

Fakat ses kalitesi konusunda şüphem var. 7.2 versiyonunda müzik player e girip ayarlardan "Home teathre" 3d sound gibi seçenekler vardı. Bu versiyonda yok. Nasıl ayarlayacağım bilen var mı?

Ses yoneticisinde kulaklik bolumunde var hocam dediginiz ayarlar hoparlor icin sadece ekolayzir secenegi mevcut :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ses yoneticisinde kulaklik bolumunde var hocam dediginiz ayarlar hoparlor icin sadece ekolayzir secenegi mevcut :)

Hocam dediğim onun haricindeydi. Müzik çaların içinden giriyordum. Sanırım Ayarlar >> Cynogenmod >> Sound un içindeydi. Home teatre, 3d sound gibi özellikler vardı.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam dediğim onun haricindeydi. Müzik çaların içinden giriyordum. Sanırım Ayarlar >> Cynogenmod >> Sound un içindeydi. Home teatre, 3d sound gibi özellikler vardı.

Hocam bu dediğiniz opsyonlar after stable romda ekleniyor yani ilk stabil olacak sonra bu tarz düzenlemeler geliyor :) şimdilik bu rom beta ama 3d hw ı halledince sanırım stable a çok yaklaşacak :)

• ilk sorun alttaki home/menü tuşlarının ışıkları çalışmıyor yada açılacak bir yer var ben bulamdım.
    uykudan çıkarırken ses düğmeleri çalışıyordu şimdi çalışmıyor.
    yandex shell kurmuştum onda da sorun var netten çıkarken geriye dönüşlerde yandex in yüklenmesi zaman alıyor.
    wifi güzel.internet hızlı.oyunlarda başta sıkıntı var gibiydi ama şimdi bir sorun yok.pil performansı iyi.
    oyun internet kullanmama rağmen 1.5 gün gitti.
    ses öncekine göre çok iyi.
    kamerayı bugün deneyeceğim,tavsiye ettiğiniz bir program var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelleci_g

ilk sorun alttaki home/menü tuşlarının ışıkları çalışmıyor yada açılacak bir yer var ben bulamdım.
    yandex shell kurmuştum onda da sorun var netten çıkarken geriye dönüşlerde yandex in yüklenmesi zaman alıyor.
    wifi güzel.internet hızlı.oyunlarda başta sıkıntı var gibiydi ama şimdi bir sorun yok.pil performansı iyi.

Hocam kapasitif tuslarin isiginda bir sorun yok bende :) ayari olabilir kurcalayin isterseniz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kelleci_g

ilk sorun alttaki home/menü tuşlarının ışıkları çalışmıyor yada açılacak bir yer var ben bulamdım.

Hocam kapasitif tuslarin isiginda bir sorun yok bende :) ayari olabilir kurcalayin isterseniz :)

Hocam benim ışıklarda çalışıyor. Ses düğmeleride çalışıyor. Wifi çekimi epey artmış hayret ettim.

Batarya performansını birtürlü anlayamadım. Oyun oynamadım 5 saat wifi açıkkaldıprogram falan kurdum. 24 saat sonunda %30 sarj kaldı. Ama sanki cm7.2 nightly dahaiyiydi. 2 gün kullanıyordum.

Oyunların bazılarında sıkıntı çıkartıyor. Sanırım güncellemek gerekiyor.

Kamera programına gerek yok hocam. cm7.2 de tüm kamera programları kuruluydu. İnan bunda gerek yok. Sadece dogru renk seçimi için ışık ayarını manuel seç tamamdır.

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu dediğiniz opsyonlar after stable romda ekleniyor yani ilk stabil olacak sonra bu tarz düzenlemeler geliyor :) şimdilik bu rom beta ama 3d hw ı halledince sanırım stable a çok yaklaşacak :)

Hocam nightly sürümünü kullanıyordum ki onların hepsinde var. Birde tek tema var. Nereden tema bulacağız 2-3 tane mediafire ye ekleyip paylaşsan.

• quote:

quote:

video da sorun var hocam kamera sorunsuz flash zamanlaması da düzeltilmiş fotograflar gayet güzel çekiliyor :)

kamera calışıyor ama videoda sorun var ilginç .
    ama güzel konu JB deniyeceğim . Usta bir atrix kullanıcısı olarak tecrübelerimi açıklayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraftmk

quote:

quote:

kamera calışıyor ama videoda sorun var ilginç .
    ama güzel konu JB deniyeceğim . Usta bir atrix kullanıcısı olarak tecrübelerimi açıklayacağım

evet değişik ama gerçek hocam :) epinter güzel romlar yapıyor o da bunlardan bir tanesi :)

• alttaki ışıkları çözemedim ama uykudan ses tuşlarıyla uyandırmayı buldum,görüntü ayarlarında seçenek var,onu işaretlemek gerekiyormuş.
  • arkadaşlar , lütfen konuyu uyanık tutalım. Her ne kadar aktif olamasamda, mesaj atmasamda, düzenli olarak yorumları ve değişimleri takip etmeye çalışıyorum. Lütfen gelişmeleri birer kullanıcı olarak sizlerde yorumlayın, ona göre fikir edinelim
  • @Core2Chan

Atrix rom ile size mesaj atmıştım ancak cevap vermemiştiniz.Konuyu şimdi gördüm.Güzel ve yararlı bir konu olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

@Core2Chan

Atrix rom ile size mesaj atmıştım ancak cevap vermemiştiniz.Konuyu şimdi gördüm.Güzel ve yararlı bir konu olmuş.

Hocam kusuruma bakmayın vizelerim biraz ağır geçtiğinden ruh gibiydim (: atlattık şükür :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

@Core2Chan

Hocam kusuruma bakmayın vizelerim biraz ağır geçtiğinden ruh gibiydim (: atlattık şükür :)

Estağfurullah.Geçmiş olsun. :)
  • quote:

Arkadaşlar böyle bir konumuz var ancak pek güncellenmiyor.. Sorularınızı sorun elimden gelidiğince cevaplıyayım Şuana kadar çıkan bütün cm romları atrixinde kurmuş ve kullanmış biri olarak :)

romlarımız nerde ?

romlarımız işte buarada :http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=997

şuanlık tavsiyem:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1781970

ısınma sorunu yok

Ya ben verdiğin linkteki romu indirmeye çalışıyorum ama her seferinde sayfayı indiriyor.Alternatif linki var mı ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.