Şimdi Ara

Atrix CM Romlar Hakkında Merak Edilenler JellyBean ve Ice Cream (Rehber Tadında) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
6
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Epinter CM 10.1 test sürümü hazırlamış vaktim olmadığından kurup deneyemedim bakmak isteyenler içinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060064
  • quote:

Orijinalden alıntı: nehuse

Epinter CM 10.1 test sürümü hazırlamış vaktim olmadığından kurup deneyemedim bakmak isteyenler içinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060064

Hocam biri denesin ben cm10 dayım hala ve Rom ile şarj süresininde değiştigini gördüm

CM10 Kurdum uzun süredir stabil kullanıyorum video kamera ve parmakizi okuyucu çalışmıyor ama gerek duymuyorum. Bence en iyisi bu. Umarım yeni versiyonu gelir.

Gördüğüm bazı özellikleri

Şartj göstergem %100 doluyor.
    Wifi çekimi inanılmaz menzile kavuşmuş.
    Ekran da hiç takılma olmuyor
    muzik dinlerken ses açma tuşuna uzun basınca muziği değiştiriyor.
    Marketten "SNOW STARS FULL" ü indirdim Canlı duvar kagıdı olarak kullanıyorum.
    2gb internet paketim var 3g kullanıyorum.
    Oyunlar ve bi dünya program kurulu
    Ekran parlaklığı otomatikte ve renkler simgeler çok pürüzsüz ve canlı duruyor

Şarj hala 2 gün gidiyor. Daha ne istiyeyim.

• merhaba, cm7.2'den sonra buna geçtim ve rahatlık nedir anladım gerçekten.. ama bir sorunum var. vpn kurarken pin atamamı istedi öylesine birşey yazdım. bunu kilit ekranına da atamış ve şifresiz duruma geçemiyorum şuan. ayarlarda yok,yüz tanıma ve kaydırma seçeneklerinde devre dışı bırakıldı yazıyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

edit: şarj ettim ilk kez en fazla %86 oluyor bunun sebebi nedir? kalibre etsem düzelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneserk -- 30 Aralık 2012; 9:25:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende epinter in cm10.1 27.12 versiyonu yuklu iki gundur kullanıyorum ama fikir sorarsanız cm10 bundan daha stabil gibi şimdilik sorunlarına gelince ekran da kırmızı bir çerçeve olusuyor bende kamera bi çalısıyor bi çalışmıyor galerinin titremesi gitmiş daha bi stabil gibi ama video kaydı ve parmak izi zaten yok sarj iki gündür iyi sıkıntısı yok bence kullanmak için biraz daha zaman gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneserk

merhaba, cm7.2'den sonra buna geçtim ve rahatlık nedir anladım gerçekten.. ama bir sorunum var. vpn kurarken pin atamamı istedi öylesine birşey yazdım. bunu kilit ekranına da atamış ve şifresiz duruma geçemiyorum şuan. ayarlarda yok,yüz tanıma ve kaydırma seçeneklerinde devre dışı bırakıldı yazıyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

edit: şarj ettim ilk kez en fazla %86 oluyor bunun sebebi nedir? kalibre etsem düzelir mi?

Aynı sorun bendede var. şarj ilk başta %95 e kadar doluyordu. son iki gündür %92 den yukarı çıkmıyor. Bu sorunla ilgili ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clericuzieo

quote:

merhaba, cm7.2'den sonra buna geçtim ve rahatlık nedir anladım gerçekten.. ama bir sorunum var. vpn kurarken pin atamamı istedi öylesine birşey yazdım. bunu kilit ekranına da atamış ve şifresiz duruma geçemiyorum şuan. ayarlarda yok,yüz tanıma ve kaydırma seçeneklerinde devre dışı bırakıldı yazıyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

Aynı sorun bendede var. şarj ilk başta %95 e kadar doluyordu. son iki gündür %92 den yukarı çıkmıyor. Bu sorunla ilgili ne yapabilirim?

ben de çözüm bulamadım sorunlarıma hala beklemekteyim..

• quote:

quote:

quote:

telefonu android recovery moduna getirin sonra advanced a girin ordan wipe battery stats yaparak sorunu çözebilirsiniz arada kalibrasyon gerekiyor böyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

quote:

quote:

telefonu android recovery moduna getirin sonra advanced a girin ordan wipe battery stats yaparak sorunu çözebilirsiniz arada kalibrasyon gerekiyor böyle :)

bu dediğinizi daha önce cesaret edip kendi kendime denedim lakin yaramamisti bugün motomodtr deki kalibrasyonu deneyeceğim ins. düzelir..

da hocam şu ekran kilidini nasıl çözebilirim acaba çok rahatsız ediyor.. zaten parmak okuyucusu yok buna çok üzülüyorum bir de böyle bi zorlama olunca sinir oldum..

• ya arkadaşlar ben yarın sipariş vercem, atrix alcam.
    ama mevcut olan en stabil romda telefon video çekimi yapmıyor diyorsunuz..
    ben 1080p video çekimi beklerken, elimdekinden de olmuşum..
    1080p videoları oynatabiliyor sanıyordum, bu romda 720p'de kastığı söyleniyor..
    parmak izi okuyamıyor..
    daha da var bi kaç eksiği
    yemin ederim acayip moralim bozuldu
  • ve bi çalışmayan da gps ........
  • quote:

Orijinalden alıntı: essi_cash

ya arkadaşlar ben yarın sipariş vercem, atrix alcam.
    ama mevcut olan en stabil romda telefon video çekimi yapmıyor diyorsunuz..
    ben 1080p video çekimi beklerken, elimdekinden de olmuşum..
    1080p videoları oynatabiliyor sanıyordum, bu romda 720p'de kastığı söyleniyor..
    parmak izi okuyamıyor..
    daha da var bi kaç eksiği
    yemin ederim acayip moralim bozuldu

sizin için bu saydıklarınız çok önemliyse orijinal romu da kullanabilirsiniz , o kadar da kötü değil orijinal rom. ben de yeni geçtim bu cm10'a ama benim videolarla işim yok. olsaydı dururdum ki 10aydır orijinal rom kullanıyordum..

• quote:

quote:

bu gecehttp://motomodtr.forumcommunity.net/?t=48937257 'da anlatılan kalibrasyonu yaptım. sabah ilk kez %100 gördüm telefonda. bakalım bundan sonraki şarjda yine %100 dolduracak mı, sonucu buradan yazarım..
    ( bu arada şarj bitip pili çıkar tak yaptıktan sonra yüzde artmıyor telaş etmeyin ;) )

• quote:

Orijinalden alıntı: essi_cash

ve bi çalışmayan da gps ........

Hocam orjinal rom da gps çekimi nasıl? Benim için çok önemli. Ben geçen hafta aldım. Kutudan pil çıkmadığı için geri gönderdim. Şimdi gelmesini 4 gözle bekliyorum.
  • Merhaba
    2 Ay önce cm10. kurdum hala güncellenmedi cm10.1 üzerinde çalıştığı söyleniyordu.Bir gelişme varmı CM10.1 yüklenirmiğ cm10 a göre kusurları varmı acaba eğer bir eksiği yoksa yüklemeyi düşünebilirim
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.