Şimdi Ara

atrix parmak izi sorunu ve widget

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorola atrix kulanıyorum.ancak parmak izi okuyucu bozuldu mu noldu bilmiyorum.birden okumamaya başladı.bende fabrika ayarlarına geri döndüm.ancak yine olmadi.nedir bu sorun?

Birde telefonu eski haline sokmaya çalışıyorum.herseyi yaptım ama şu widgeti yapamadım.ana ekranda yukarıda wifi gps parlaklik blutut bide 2ok vardı ancak onu nasıl yaptığımi bilmiyorum.h hepsi birleşikti.nasıl yaparım? Launcher pro kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası

Motorola atrix kulanıyorum.ancak parmak izi okuyucu bozuldu mu noldu bilmiyorum.birden okumamaya başladı.bende fabrika ayarlarına geri döndüm.ancak yine olmadi.nedir bu sorun?

Birde telefonu eski haline sokmaya çalışıyorum.herseyi yaptım ama şu widgeti yapamadım.ana ekranda yukarıda wifi gps parlaklik blutut bide 2ok vardı ancak onu nasıl yaptığımi bilmiyorum.h hepsi birleşikti.nasıl yaparım? Launcher pro kullanıyorum.

Rom yüklediysen bazı romlarda parmak izi okuyucusu zaten çalışmıyor.Eğer orjinal romdaysan fabrika ayalarında döndükten sonra düzelme olmadıysa donanımsal sorun olabilir servise göstermen gerekecek galiba.

Bahsettiğin widgeti eklemek için ekranda boş bir yere basılı tut => Android Widgetleri => Güç Denetimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sagol widget oldu.Orjinal romdayım herhalde servislik.Bide birisi bi site yolladı orjinal sitesi gibi bişey.Orda android version 4.1'e yükselt diyor.Otomatik olarak hatayı buluyormus.Tabi burda yok.Bayramdan sonra 4.1 e yükseltirim denerim.Teşekkürşer
  • aradan baya bi zaman geçmiş fakat şu an aynı problemi yaşıyorum sanırım sorun donanımsal merak ettim sorunun akibeti ne oldu bende göndericem sanırım ona göre hareket edeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.