Arkadaşlar tam bir yıldır hepsi.... dan aldığım atriximi sadece root edilmiş haliyle keyifle kullanıyordum ta ki 3 gün öncesine kadar. Cihazda birden şebekeden internet erişimi kesildi kapatıp açınca düzeldi fakat daha sonra tekrar kesildi birdaha da kapatıp açmama ayarlarla uğraşmama rağmen düzelmedi forumda ve farklı sitelerde dolaşıp birkaç yöntem denedim hatta müşteri hizmetlerini arayıp onlardan da yardım istedim fakat netice bulamadım. Son yüklediğim uygulamaları sildim Apn Turkey işe yaramıyor ayrıca veri dolaşımı arka plan veri seçenekleri de aktif cihazda bir yıllık döküman var fabrika ayarları da ancak en son çare.Bu arada hattım Avea Bir diğer sıkıntım da cihaz bekleme modundayken sanki power tuşuna basılmış gibi açılması yaklaşık 10dk da bir ekran açılıp kapanıyor bir çözüm bulamadım. Acaba antivirüs vs yüklesem faydası olur mu. Tüm destek ve öneriler için şimdiden teşekkürler
güncel yaptığım ayarlar da bunlar
çözüldü silinebilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme