Şimdi Ara

Atrix telefonumun ekranının bir bölümü çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorola atrix telefonum. Eksarının sol tarafında 1 cm genişliğinde bir alan boydan boya dokunmatiği çalışmıyor. Yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum. Nasıl çözerim bu sorunu.

• Kronik atrix sorunu, garantiye gönder telefonu moto g ile değiştiriyorlar. Benim bir cihazım değişti ikincisini de göndereceğim, ancak ikincisinin faturasını bulamadım bende imei ile olurmu diye sormak için foruma girmiştim bilgisi olan varsa yardım lütfen
  • ama telefonun 3. yılı. garanti bitmedi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemrebas

Kronik atrix sorunu, garantiye gönder telefonu moto g ile değiştiriyorlar. Benim bir cihazım değişti ikincisini de göndereceğim, ancak ikincisinin faturasını bulamadım bende imei ile olurmu diye sormak için foruma girmiştim bilgisi olan varsa yardım lütfen

Hocam bnde gonderdim teleservice e gcen hafta teli,suan yedek parca bekleniyor diyor ama ne olacak bilmiorm. Sizin moto g degisim surecini anlatir misiniz ve sizin garanti firmaniz hangisiydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

quote:

Kronik atrix sorunu, garantiye gönder telefonu moto g ile değiştiriyorlar. Benim bir cihazım değişti ikincisini de göndereceğim, ancak ikincisinin faturasını bulamadım bende imei ile olurmu diye sormak için foruma girmiştim bilgisi olan varsa yardım lütfen

Hocam bnde gonderdim teleservice e gcen hafta teli,suan yedek parca bekleniyor diyor ama ne olacak bilmiorm. Sizin moto g degisim surecini anlatir misiniz ve sizin garanti firmaniz hangisiydi ?

Bir aydan daha fazla süre yedek parça bekleniyor dedi, ben bu süreçte arasıra taciz ettim teleservice'i, daha sonra bir gün beni arayıp cihaz tamir edilemiyor firma moto g öneriyor kabul edermisiniz dediler ettim bende, 5 gün içinde geldi cihaz. Şimdi diğer cihazımı da gönderdim garantisi onun da bitmemişti. Onda da yedek parça bekleniyor diyor. Aynı süreç beklenecek sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

quote:

Bir aydan daha fazla süre yedek parça bekleniyor dedi, ben bu süreçte arasıra taciz ettim teleservice'i, daha sonra bir gün beni arayıp cihaz tamir edilemiyor firma moto g öneriyor kabul edermisiniz dediler ettim bende, 5 gün içinde geldi cihaz. Şimdi diğer cihazımı da gönderdim garantisi onun da bitmemişti. Onda da yedek parça bekleniyor diyor. Aynı süreç beklenecek sanırım.

Taciz ettim derken tehdit ve ya tüketici haklarına mı başvurdunuz hocam :D ? çünkü 20 iş günü içerisinde bi sonuç alamazsam direk tüketici heyetine başvurmayı planlıorumda ben ve teşekkürler bilgilendirici cevap için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.