Şimdi Ara

telefonumun ekranı kendi kendine çizildi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genaral mobile diye lanet bir telefon kullaniyorum. daha gecen ay aldım hic yere dusurmedim. her zaman boş cebimde taşıdım. 10 gün once beyaz ekranda fark edilen küçük çizik gördum. simdi ise ayni cizik yeri iki kati kadar uzamıs durumda. ben yapmadim yakinda satarim da kurtulurum bu pislikten diye güzel davrandim telefona. garantiye basvurabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herhangi bir cisimle temas etmeden ekranın çizilmesi mümkün değil. Çoğu yerde bahsettik aslında cama çok güvenmeyin çünkü derin çiziklerden koruyor ama kılcal çizikler olusuyor demiştik siz görmemişssiniz sanırım. minik bir toplu iğne ucu kadarlık bir sert cisinle aynı cepte kalması yeterli bunun için. Garantiye girermi bilmiyorum bi şansınızı deneyin isterseniz
  • Para felan çizmiş olamazmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

Para felan çizmiş olamazmı

dediğim gibi her zaman ayri tuttum zaten bozuk paralari cuzdanima koyarim her zaman. once kucuk bir cizgi sonrq cizgiye bagli baska bir cizgi. bunu bozuk para gibi esyalar ust uste 2 kere yapamaz bence

• yapabiliyor özellikle bozukpara anahtar vs rahatlıkla yapıyor bıçak al sür çizilmez ama para çiziyor :)
  • Ne bekliyorsun TELPA General Mobile den ?

Su da olabilir : Eskiden Samsung teelfonlarin bazilarinda ekrani Gorilla Glass li degildi . Sizin ekran Gorilla Glass li olmayabilir . Ilginc olan ben Samsung cihazimi servise baska bir sikayet icin yollamistim ekrani da degistirdiler garanti kapsaminda . Olay batarya gibi bir hata degil ki hemen toplatilsin ama hic olmazsa cihaziniz ekrani olmasi gereken camdan olmayabilir. Servise giderken ayni cihazla ( umarim o da sorunsuzdur ) yan yana ekrana makul kaldirabilecegi sert cisimler ile ekrana surtun . Baska cihaz dayaniyorsa sizinki cami Gorilla Glass li degildir .

Nasil olur boyle demeyin dedigim gibi Samsung gibi dunya markasinda da basima gelmistir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.