Şimdi Ara

Atrix ve diğerleri için update için imza kampanyası 1700+ kişi başvurmuş sıra bizde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorola Atrix aldım ancak ics veya jb almayacağını öğrenince hayal kırıklığına kapıldım rom araştırması içindeyken dehttp://www.change.org/petitions/motorola-mobility-update-my-phone sitesini buldum bu sitede düzenlenen imza kampanyası ile motorola nın update getirmediği modelleri için update yapması ile ilgili metin bulunmakta bu zamana kadar 1700+ kişi imzalamış. Türkiyede halaa satışta olduğunu göz önüne alacak olursak bu kampanyada bizimde olmamız gerektiğini düşünüyorum... Xoom a var da atrix e yok mu diyerek attım imzamı sizde katılın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tribesman -- 2 Ocak 2013; 18:57:12 >

• Bende yolladım Daha iyi bir Atrix için "ICS".
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrt32

Bende yolladım Daha iyi bir Atrix için "ICS".
    bende yazdım insallah bişeyler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eymen38

bende yazdım insallah bişeyler olur.

Alıntıları Göster
    Bende imzaladım umarım güncellemeler gelir harbiden insan kendini kandırılmış hissediyor.
  • maxide bir arkadaş yayınlamıştı ben de imzamı atmıştım.inşaallah faydası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox_07 -- 3 Ocak 2013; 15:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox_07

maxide bir arkadaş yayınlamıştı ben de imzamı atmıştım.inşaallah faydası olur
    ben de attım.
  • Attik bakalim hayirlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Attik bakalim hayirlisi.
    imzayı çaktık ama bunlarda biza çakarlar bu gidişle 2,3 ü zaten çaktılarda neyse

işimiz biraz zor gibi görünüyor ama yinede...

yinede ümit kesmiyorum ve yola devam diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantay

imzayı çaktık ama bunlarda biza çakarlar bu gidişle 2,3 ü zaten çaktılarda neyse

işimiz biraz zor gibi görünüyor ama yinede...

yinede ümit kesmiyorum ve yola devam diyoruz

Alıntıları Göster
    hadi bakalım bir umut bende attım
  • Ben atrix kullanmadığım halde destek verdim bu telefon güncelleme hak ediyor . 1857 kişi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 3 Şubat 2013; 11:58:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

Ben atrix kullanmadığım halde destek verdim bu telefon güncelleme hak ediyor . 1857 kişi olmuş
    Kendim alamadım (ace 2 tercih ettiğim sırada satışta değildi) ama dayıma aldırdım.

Gerçekten güncellemeyi hakeden bir telefon, şu anda bile ace2 den kat kat iyiyken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Kendim alamadım (ace 2 tercih ettiğim sırada satışta değildi) ama dayıma aldırdım.

Gerçekten güncellemeyi hakeden bir telefon, şu anda bile ace2 den kat kat iyiyken.

güncelleme için motorola' a değil turkcell' e bastırın birazda. ayrıca satanı da düşünmek lazım. yani bu durumda: üretici, satan yani dağıtıcı diyelim bir de ne kalıyr geri turkcell. daha alırken donanımsal desteği bitmiş bir ürünü tercih etmeyi de düşündüğümüzde dörtlemiş oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

güncelleme için motorola' a değil turkcell' e bastırın birazda. ayrıca satanı da düşünmek lazım. yani bu durumda: üretici, satan yani dağıtıcı diyelim bir de ne kalıyr geri turkcell. daha alırken donanımsal desteği bitmiş bir ürünü tercih etmeyi de düşündüğümüzde dörtlemiş oluyoruz.

Alıntıları Göster
    Gerekirse etrafınızdakilerden de başvuru talep edin ya da onlar yerine siz başvurun ben 10 kişi için talep girdim valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Scotland

Gerekirse etrafınızdakilerden de başvuru talep edin ya da onlar yerine siz başvurun ben 10 kişi için talep girdim valla

Alıntıları Göster
    Kendi adıma talep ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Kendi adıma talep ettim

Alıntıları Göster
    imzaladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

imzaladık

Alıntıları Göster
    imzalandı umarım işe yarar
  • Ben de attim ve inatla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Ben de attim ve inatla bekliyorum.
    562 NEEDED

hadi beyler 562 kişi kalmış telefonla ilgim ve alakam yok ancak ekşi sözlüğe taşıyacağım başlığı herkes duysun
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.C.

562 NEEDED

hadi beyler 562 kişi kalmış telefonla ilgim ve alakam yok ancak ekşi sözlüğe taşıyacağım başlığı herkes duysun

Alıntıları Göster
    atrix aldım. ben de yolladım. bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: silinebilirpan

Bu mesaj silindi.
    ben de attım imza.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.