Şimdi Ara

(ATUNEB ) ANKARA/MAMAK ..burası neree.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibittii -- 1 Mart 2008; 14:14:25 >

• Arkadaşım ben mamakta oturuyorum. Askeriyenin içini bilemem ama gideceğin yer dağlık ama şehre çok yakın daha doğrusu şehrin içinde diyebilirim etrafta gecekondu mahalleleri var. sürekli atış sesleri geliyor. bildiğim bu kadar. birazda ormanlık felan daha detayını bilmiyorum... hayırlı teezkereler...
  • Vay be! sizi iyi bir eğitim almaya göndermiş olabilirler. Ama sadece ihtiyaçtan da olabilir elbette. Ankara, Şırnak'tan daha iyidir sanırım. Gerçi soğuğu pek farklı değilya neyse:)
    Sizin bölüm de süper duruyor, yani komando desen, anca bu kadar etki yaratır. Sizler silah uzmanı olarak yetiştirileceksiniz ve nokta atışları filan dürbünle. Allah kolaylık versin, şimdiden hayırlı teskereler.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibittii -- 1 Mart 2008; 14:14:53 >
  • Ben askerliği o tugayda yaptım arkadaşım AKNEB gerçi biraz uzaktı bize ama devamlı atış eğitimi verdikleri doğru. Aknep'i bilmiyorum ama taburlardan ve bizden yurtdışına giden baya olmuştur. Çünkü orası barış gücü tugayı
  • Geçti gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skipper_forum -- 16 Kasım 2011; 18:59:31 >
  • General eşref akıncı kışlası içinde tugaydan bağımsız bir birlik olup nöbetler dışında hiç bir sıkıntı yoktur.Tamamiyle EDOK komutanlığına bağlıdır.50-60 kişilikbir birliktir ve herkes birbirini tanır.Sık sık albay tarfından çarşıları kitlenir mıntıka vs sebeplerden dolayı.Sıracılık sistemi vardır devreciliğin ismini değiştirmişler.Kurs birliği ve uzman nişancı birliği askerleri çok rahattır.Bütün işi Poligon bölüğü yapar.En sıkıntılı nöbetler de poligondadır.Her ay kursa gelen uzmanlar olur çeşitli bölgelerden ve atış yaparlar eğitim alırlar.Sizde orada hizmet grubu asker oluyorsunuz.Atış yapılırken emniyeti sağlamak gibi.asker azlığında çarşılar 2 haftada bir olur nöbet dönmediğinden dolayı.Diğer birlikler hafta sonu ağaç dikmeye tel örgü çekmeye giderken siz sadece nöbete gidersiniz o konuda rahattır.Normalde gündüz 2 saat gece 2 saat nöbet olur.Asker az olursa gündüz nöbeti 4 saat olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.