Şimdi Ara

atv kanald star vs. büyük kanallara reklam vermenin saniyesi 100.000 ile 250.000 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin

10 saniyelik reklamı 10 kanalda gunde 100 defa yayinlatsan 1 milyar tl yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

DH'de para toplayıp 2 saniye DH yazdırsak fena olmaz

dh 10 yıl geçse tv ye reklam veremez zaten kendileri ne kadar kazanıyorki
  • saniyesi 100 dolar
  • Uok bee saniyesi 1000kağıt felan en fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 saniyelik bir reklam ortalama 15-20 bin TL'dir,tabi kanalın izleyici sayısı ve reklam saati fiyatları belirler,

• 2-3 bin tl maaşla çalışanlara bu rakamlar abartı gelebilir

Rakamlar doğru reklamda oynayan ünlüyse hatta bi o kadarda parayı o ünlüye veriyorlar

Orta çaplı bir firma bile milyar $ demenin olduğu bir dünyada bir kaç milyon TL reklam gayet normal

coca cola giderinin %75 ini reklamlara ayırır

Tükettiğiniz ürünlere bakın çoğunun reklamı vardır

En basitinden bal deresi reklamlar sayesinde gözümüzün içine baka baka glikoz şurubunu senelerce sattı. Sadece 20 -30 bin para cezası ödedi kapatıldı ama 2 sene boyunca milyonlarca TL götürdü
  • İyi güldürdünüz sağolun

• Atv Avrupaya reklam vermiştik 10 dakika 7500 lira normal atvyi de bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PsikologBenX

Ben reklamın 30 sn 30000 tl diye biliyom

flash tvde ise belki...

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan199815

quote:

Orijinalden alıntı: PsikologBenX

Ben reklamın 30 sn 30000 tl diye biliyom

flash tvde ise belki...

flaş a bi sigara parası at 1 gün boyunca tv yi sana özel kapatırlar
  • Gündüz kuşağı,gece kuşağı,reklamın süresi,reklamın yer alacağı aralık vs. hepsi fiyatlandırmada etkili faktörler. Acun reyiz 70 trilyona aldı TV 8'i, eskiden Show TV'de Var mısın Yok musun'u sunarken yaptığı reklamları, geçen sene Star TV'de Yeteneksizsiniz'i sunarken yaptığı reklamları şimdi kendi kanalında paşalar gibi yapacak üstüne bir de tv reklamlarından kazanacak.Birkaç sene içinde kanal kendini amorti edecek belkide.Ayrıca geçen gün Kanaltürk'de denk geldim,İpek Holding'in üst düzey yöneticilerinden biri Ana Haber bültenine konuk oldu ve resmen reklam vermeleri için şirketlere yalvardı,Türkiye'de yıllık 5 kattrilyon olan reklam pazarından payımıza çok az düşüyor dedi gerekli mercilere seslendi
  • Flash tv ne kadar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

100 bin

10 saniyelik reklamı 10 kanalda gunde 100 defa yayinlatsan 1 milyar tl yapar.

öyle olmasada farklı bir fiyatı vardır.reklamlara dikkat et hep çok büyük kuruluşlar çoğu ingiliz amerikan kökenli yoksa 3 bine 5 bine verselerdi kanal d halı yıkama dükkanından tut cağ kebabı salonu reklamlarıyla dolardı sen hiç gördünmü böyle reklamlar.bazı reklamlarda şakayla karışık milleti bile azarlıyorlar hızlı hızlı söyleyip hadi lan bize yazıyor anlayın artık reklamı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

inandırıcı değil daha uygundur dakikası o fiyattır uçma istersen gören de bbc'ye reklam veriyor sanacak

bbc reklam almıyordu sanki:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin içinde olduğum için biliyorum ki rakamlar hemen hemen doğru.Fiyatlandırma reyting olan dizi öncesi reklamlar,dizi arası,diziden sonra vs gibi hususlar ile belirleniyor.
    Tabi kanallara göre de değişiyor bu durum.

Mesela hatırlarsanız Nazo bir aralar reklam yapardı."-Var mı Nazo gibisi ? " şeklindeki kısa reklama eski para ile yaklaşık 1.5 trilyon para verilmiş.Şimdi kazandığı miktar eski para ile 8 trilyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Atv Avrupaya reklam vermiştik 10 dakika 7500 lira normal atvyi de bilmiyorum

Sizin ki kısa film olmuş
  • tabloda k-13 mü neyse bölümde saniyesi 35 tl diyor bende veririm ozmn hatta 3 saniye yayınlatırırım bişey.düz 35x3 105 tl oluyor düz 100 yapsalardı.
  • markan iyise 10-12 saniye için 30-50 bin verirsin. mesela kv arasına
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.