Şimdi Ara

atv kanald star vs. büyük kanallara reklam vermenin saniyesi 100.000 ile 250.000 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaw he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz yerel mahalle radyosunda reklamın saniyesi için 100 lira fiyat veriyorduk üç sene kadar önce. Ulusal kanallar için normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar hangi dizinin arkasından çıktığına göre bile farkedebiliyor.

şimdi çok fiyat sallamış olmıyım ama lost finali için kanalın milyon dolarlık reklam aldığı haberleri çıkmıştı misal zamanında
  • Yalnız bu işte gerçekten ciddi paralar dönüyor. Bir tanıdığım dandirik KonTV ye reklam vermişti, saniyesini tam hatırlamıyorum ama 6-10 saniye arasında bir şeydi 20.000 TL civarı verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Yalnız bu işte gerçekten ciddi paralar dönüyor. Bir tanıdığım dandirik KonTV ye reklam vermişti, saniyesini tam hatırlamıyorum ama 6-10 saniye arasında bir şeydi 20.000 TL civarı verdi.

bazı kanallar var hangi filmi hangi reklamı koysan o izlediğin şey dandik geliyor. mesela kanal 7 hobbit i yayınlasa bile dandik gelir . kontvde onlardan
  • Reklamın hangi dizinin veya filmin arasında çıkacağı çok fark eder muhteşem yüzyılda cıkan bi reklamla aynı saatte kanald de çıkan reklam eşit değildir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim de bi tanıdık kanal 7 ye reklam verdi yaklasık 1 dk lık bişey 300.000 tl ödedi ama 1-2 yayınlandı reklam

• quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

Beyaz tuul bembeyaz tul aaa

O reklamın sponsoru batmıştır

• dünya metin 2 ye döndü hale bak herşey zamanla o kadar pahalı ki artık. Öğrenci mininüs kısa mesafe 1.10 uzun mesafe 1.50 neyin kafası lan bu? dolunun 300 k olduğu zamanları istiyorum
  • 2 kanal bir araya gelip hayrına şu dış borcu kapatsınlar o zaman
  • Şirket olarak vermeyi düşünmüştük,haberde arkadaşın belirttiği gibi uçuk rakamlar yok.Saniyesi 15 bin TL demişlerdi
  • Acun tv8'i almadan önce prime time'da saniyesi 1000 TL idi.(kesin bilgi). Buna gore kanal D'de ise en fazla 15.000 TL'dir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tendürüst

Bizim de bi tanıdık kanal 7 ye reklam verdi yaklasık 1 dk lık bişey 300.000 tl ödedi ama 1-2 yayınlandı reklam

satışları artımı 1-2 defa için 300bin biraz saçma
  • Superbowlda bile 30 saniyelik bi reklam 4 milyon dolar yani saniyesi 250 bin liraya filan geliyo ve 100 milyondan fazla kisi seyrediyo dunya capinda. Atv nin salak dizilerinin saatinde saniyede 250 bin lira vercek adam varsa şirket filan yonetmesin.

• Hakkaten okadar ucuk reklamlar var ki bu reklam olayinda tehtid bile donuyor.
    Firmalar seve seve veriyor sektorden haberdar olan biri olarak soyluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Hakkaten okadar ucuk reklamlar var ki bu reklam olayinda tehtid bile donuyor.

ne tehditi ? kim kkimi ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

quote:

Kanal adi vermiyim ama reklam vermezseniz haberde isminiz gecirirm gibi olaylar var.

• Gerçekten o kadar para verseler kaliteli yapımlar izliyor olabilirdik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

quote:

Kanal adi vermiyim ama reklam vermezseniz haberde isminiz gecirirm gibi olaylar var.

anladım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.