Şimdi Ara

atyzey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 5gün önce tatile gittiğimden dolayı yazamadım atyzey şerefsiz i tarafından soyuldum ocharın bütün pokelier biyireine girsin inş

• ona bakarsan sende super_teamı caldın
  • o chara bak bu chara bak o charın pokeleri sayesinde 70den 32ye indiler ttde
  • bikere [TR]berkehan 5k puan tek vardı yani okadar ilerleyemez
  • şşşt aytzey iyi çocuktur laf atmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: syn58 1823

şşşt aytzey iyi çocuktur laf atmayın

yok ben sahsen ona aytzey laf atmıyorum konuyu acana atıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: poke

quote:

Orjinalden alıntı: syn58 1823

şşşt aytzey iyi çocuktur laf atmayın

yok ben sahsen ona aytzey laf atmıyorum konuyu acana atıyorum

bende onu kızıyorum

aytzey oyuna başladığımda bana ilk pokemi vermişti 1 tanede normal efsane vermişti moltres + lapras hiç unutmuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banane poke verdiyse şerefsiz
  • aytzeye dolandırıcı diyene bakın
  • akıllı bebelik hem sen dolandırıcısın hemde aytzey tt de deil ki 70. ken 32. olsun
  • senşnle herhangi bir charımda ortak mıyız? Ortaksak adını söyle charın şifresini değiştirmişsem bilmede sana 2 katını vereyim o charın... Senin gibilerle uğraşamam...
  • lnşeefsiz ortaklğı kabul edip beni dolandırın pokeleride bloda adan sen deilmisin şerefsiz
  • ya bence bu ortaklık işini boşverin herkez tek oynasın daha iyi.....çünkü insan beşerdir şaşar......
  • lan çocuk sinirim bozma lan şu çocuğa laf atma eğer hırsız olsa nie eziq charlarla uğraşsın bizim charın şifresini e posta sını deiştiridi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emo

lan çocuk sinirim bozma lan şu çocuğa laf atma eğer hırsız olsa nie eziq charlarla uğraşsın bizim charın şifresini e posta sını deiştiridi

+1

quote:

Orjinalden alıntı: Korayx93

4 5gün önce tatile gittiğimden dolayı yazamadım atyzey şerefsiz i tarafından soyuldum ocharın bütün pokelier biyireine girsin inş

Bence aytzey böle bişi yapmaz

quote:

Orjinalden alıntı: n@s(H)

akıllı bebelik hem sen dolandırıcısın hemde aytzey tt de deil ki 70. ken 32. olsun

+1 aytzey tt.'de deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 19 Temmuz 2007; 16:57:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

aytzeye dolandırıcı diyene bakın

Sonuna kadar katılıyorum
  • quote:

lnşeefsiz ortaklğı kabul edip beni dolandırın pokeleride bloda adan sen deilmisin şerefsiz

Blood? Bnm charım z0,9... Ama eğer hala iddaanda ısrarlıysan bunu kanıtla Ben de iddaa ettiğin puanın sana 2 katını vereyim... Bu arada bişii daha anlamadım 70. likten 34. lüğüğe getiren bir charın ttde olması gerekmez mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytzey

quote:

lnşeefsiz ortaklğı kabul edip beni dolandırın pokeleride bloda adan sen deilmisin şerefsiz

Blood? Bnm charım z0,9... Ama eğer hala iddaanda ısrarlıysan bunu kanıtla Ben de iddaa ettiğin puanın sana 2 katını vereyim... Bu arada bişii daha anlamadım 70. likten 34. lüğüğe getiren bir charın ttde olması gerekmez mi ?

abi cafedeyim şoka girdim adamın dediğini görünce lan olum aytzey haklı bizim char z0,9 bilip bilmeden burda ötüp durma

• yalancılara
  • yaf bırakın ya o adamın bişiden çaktığı yoq konuşmuştum 1-1,5 ay önce msn de yapmaya çalıştığı tek şey milleti kazıklamak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.