Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILMIŞTIR ---------- EndGame MPC450 - Tiger Longteng Huoyun SE
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Artisandan geçtiğim mousepad, gerçekten kızak gibi kaygan ama az bi süre sonra hızı 9/10 a düşüp tam ideal kıvama geliyor. Apex için mükemmel ötesi, tiger ICE mouse skates ile kullanıyodum tiger arc1 e geçtim şu anda çok çok iyi. Apex için kullanılacak tek mousepad diyebilirim, valorant ve csgo da ilk başlarda immo2den dia2 ye kadar düşmemi sağladı ama artık alıştığım için sorun teşkil etmiyor. Temizliği ise mikrofiber e biraz su sıkıp sildigimde ilk günkü gibi.. Fiyatı da bence çok çok uygun, yurtdışı fiyatı 40 euro olduğunu düşünürsek. İyi satışlar dilerim, almak isteyen olursa da ufak bi inceleme gibi düşünebilir, kesinlikle tavsiye ediyorum
-
İnceleme ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam. Ülkemizde mousepad kültürü daha pek fazla oturmadığından deneyimleyen ve bilgi aktaran kişi sayısı oldukça az. Gerçekten müthiş hızlı ve bir o kadar dayanıklı bir pad.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
kedi var evde sürekli geziniyo tüy döküyo normalde mousepade, bi de antalya sıcağı nemden etkilenen mousepadlerle karşılaştım hep özellikle cloth olanlar 1 hafta sonra yapış yapış oluyodu, hien bile hafif sıkıntı yarattı nemde. İlk kez gerçekten bi mikrofiberle silince ilk günkü gibi olan bi mousepad gördüm bende, aşırı memnunum valla, apexte özellikle tracking olayı çok iyi oluyor. Ekonomiden malum insanlar bütçe ayıramıyor pek.. Ama bu mousepad cidden 2-3 sene götürür en az fiyatı da çok iyi net tavsiyem yani 200 lira steelseries gibi markaların çarşaf kumaşına vermektense
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X