Şimdi Ara

Audi A1 Geliyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
11.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o paraya highline golf 6 dsg+sunroof+bixenon sipariş edilir üstelik 160 bg çıldırmışlar
  • haziranda benim olacaksın a1 !
  •  Audi A1 Geliyor

NTV'de A1 tanıtıldı. 1.4 tfsi modelinde 150 HP - 200nm tork varmış! Hızlanma çok çok iyi ..
  • Çok pahalı.

ben Türkiye'ye gelmeden önce 40-50 bin gibi fiyata gider diye düşünüyordum, ama arabaya donanım ekletince 65000-80000 bandına çıkıyor fiyatı.

Almak istiyordum ama ( küçük olması, sportif görünümü, sert hatları vb özelliklerini beğendim) biraz kasınca lüks bir orta sınıf alınabilecek parayı bu arabaya ancak maddi kaygısı olmayanlar verebilir gibi.
  • çok anlamsız bir fiyatı var, iyi satabilirlerse helal olsun derim
  • USA'da neden a1 yok acaba

audiusa.com
  • Satışlar nasıl acaba abartılı fiyata rağmen ?
  • bu aractan alan oldu mu? cevrede de hic kullanan goremedim.
  • Sixt Rent a Car filosuna 3 kapı ve 5 kapı modellerini kattı. İsterseniz kiralayıp deneyebilirsiniz.
  • 50 kusur adet satilik var 2. elde, polo gti'daki yag yakma sikintisi a1'de de mi mecvut acaba?
  • Gecen gun bayide gordum 5 kapilisini.60.000 TL civarinda orta dolulukta bir arac alinabiliyor. Arka koltuklar bence sadece cocuk icin. yetiskin birinin rahat etmesi mumkun degil. Bayan arabasi olarak almak istiyoruz bizde. Lakin 50 tane 2.el satilik olmasi insani supheye dusuruyor. Suspansiyon cok sert diyorlarlardi tecrube eden var mi acaba? alternatif otomobil ne olabilir sizce? Mercedes B serisi cikti ama oda 80.000 TL civarinda
  • Benim hanima almisdik gecen sene.....1,6TDI.Aracin yakiti performansindan gayet memnunuz.
  • Audi yine farkını konuşturmuş A1 şahane bir araç
  • Merhaba arkadaslar yilbasina gibi araba almak istiyorum yalniz iki secenek arasinda gidip geliyorum. Audi A1 1.4 122 hp modeli ile Vw Polo GTI 1.4 190 hp arasinda kararsizim. 2011 model Audi A1in 1.4 122 beygir paketi 3 gun kadar bendeydi, kullandim cok hos bir araba cok begendim. Aslinda basta GTI'dan yanaydim performans meraklisiyim biraz ancak A1den sonra kafam A1e dogru biraz kaydi sizce A1 icin 190 beygirden 122ye dusmek performans meraklisi biri icin mantikli mi, deger mi? Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar yilbasina gibi araba almak istiyorum yalniz iki secenek arasinda gidip geliyorum. Audi A1 1.4 122 hp modeli ile Vw Polo GTI 1.4 190 hp arasinda kararsizim. 2011 model Audi A1in 1.4 122 beygir paketi 3 gun kadar bendeydi, kullandim cok hos bir araba cok begendim. Aslinda basta GTI'dan yanaydim performans meraklisiyim biraz ancak A1den sonra kafam A1e dogru biraz kaydi sizce A1 icin 190 beygirden 122ye dusmek performans meraklisi biri icin mantikli mi, deger mi? Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.