Şimdi Ara

Audi A1 Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
11.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi'nin küçük sınıftaki yeni modeli A1 geliyor.
    İlk etapta 2 kapılı modeli çıkacak.
    Motorlar 1.2 TFSI 86 hp, 1.4 TFSI 122 hp ve 1.6 TDI 105 hp.
    Avrupa başlangıç fiyatı 16.000 Euro.

Genel olarak arabayı çok beğendim.

Bakalım bizde kaça satılacak.
    Doguş gerekeni yapar diye düşünüyorum.

Audi A1 Geliyor

Audi A1 Geliyor

Audi A1 Geliyor

Audi A1 Geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_u2000 -- 11 Şubat 2010; 16:23:15 >

• Hoşgelsin. Bayilere geldiği zaman hemen gideceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

Hoşgelsin. Bayilere geldiği zaman hemen gideceğim
    acaba hangi motorlarda otomatik vites olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

acaba hangi motorlarda otomatik vites olcak

Alıntıları Göster
    Avrupa başlangıç fiyatı 16 000 € Bu aracı Tr ' de hayal edemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖiLkér

Avrupa başlangıç fiyatı 16 000 € Bu aracı Tr ' de hayal edemiyorum

Alıntıları Göster
    TR satış fiyatı Avrupa satış fiyatının 2 misli pahalı olur. 16.000 € ise bunu 2 ile çarpın yaklaşık o fiyatı çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

TR satış fiyatı Avrupa satış fiyatının 2 misli pahalı olur. 16.000 € ise bunu 2 ile çarpın yaklaşık o fiyatı çıkar.

Alıntıları Göster
    Bu araca bu para verilir mi? gülerler adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocelik002

Bu araca bu para verilir mi? gülerler adama

Alıntıları Göster
    Bu arada A1 in sadece 3 kapılı çıkacağını sanıyordum 4 kapılı da çıkacakmış! Ben çok beğendim bunu iç ve dış donanım olarak da çok zengin..

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Bu arada A1 in sadece 3 kapılı çıkacağını sanıyordum 4 kapılı da çıkacakmış! Ben çok beğendim bunu iç ve dış donanım olarak da çok zengin..

Alıntıları Göster
    ne zaman gelecekmiş peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

ne zaman gelecekmiş peki?

Alıntıları Göster
    Araba güzel ama bayanlar için daha makul.
  • "A1 1.2 TFSI
    ...Bu motor 86 hpgüç ve 1.500-3.500 rpm devir hızları aralığında 160 Nm azami tork üretmektedir. A1, beş vitesli düz şanzımanın eşlik ettiği dört silindirli motor ile 0-100 km hıza 12.1 saniyede erişmekte ve azami 179 km/saat hıza ulaşmaktadır. AB sürüş çevriminde 100 km’de yalnızca 5.1 litre yakıt tüketmekte ve bu şekilde kilometrede 119 gram CO2 emisyonu değerlerine sahip olmaktadır. ...
    A1 1.4 TFSI
    1.4 TFSI 122 hp gücüyle kalitesini artırmaktadır. 200 Nm azami tork gücünü 1.500-4.000 rpm devir hızı aralığında sürekli olarak sağlayabilmektedir. Su soğutmalı ara soğutuculu (intercooler) bir turbo şarj, 1.390 cc hacme sahip motoru silindir başına dört adet subapla basınçlamaktadır. 1.4 TFSI, A1 otomobili, yedi vitesli S-tronic şanzıman ile otoban hızına 9.1 saniyede eriştirmektedir. Azami hız 200 km/saat olarak gerçekleşmektedir. Standart altı-vitesli düz şanzıman sprint süresini 9.2 saniyeye yükseltmekte ancak azami hızda herhangi bir etkide bulunmamaktadır. AB test çevriminde, ortalama yakıt tüketimi sırasıyla 100 km’de 5.1 ve 5.4 litre olarak gerçekleşmektedir...."

Yakıt değerleri benzin için gayet makul.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezmen

"A1 1.2 TFSI
    ...Bu motor 86 hpgüç ve 1.500-3.500 rpm devir hızları aralığında 160 Nm azami tork üretmektedir. A1, beş vitesli düz şanzımanın eşlik ettiği dört silindirli motor ile 0-100 km hıza 12.1 saniyede erişmekte ve azami 179 km/saat hıza ulaşmaktadır. AB sürüş çevriminde 100 km’de yalnızca 5.1 litre yakıt tüketmekte ve bu şekilde kilometrede 119 gram CO2 emisyonu değerlerine sahip olmaktadır. ...
    A1 1.4 TFSI
    1.4 TFSI 122 hp gücüyle kalitesini artırmaktadır. 200 Nm azami tork gücünü 1.500-4.000 rpm devir hızı aralığında sürekli olarak sağlayabilmektedir. Su soğutmalı ara soğutuculu (intercooler) bir turbo şarj, 1.390 cc hacme sahip motoru silindir başına dört adet subapla basınçlamaktadır. 1.4 TFSI, A1 otomobili, yedi vitesli S-tronic şanzıman ile otoban hızına 9.1 saniyede eriştirmektedir. Azami hız 200 km/saat olarak gerçekleşmektedir. Standart altı-vitesli düz şanzıman sprint süresini 9.2 saniyeye yükseltmekte ancak azami hızda herhangi bir etkide bulunmamaktadır. AB test çevriminde, ortalama yakıt tüketimi sırasıyla 100 km’de 5.1 ve 5.4 litre olarak gerçekleşmektedir...."

Yakıt değerleri benzin için gayet makul.
    Audi A1 Yarış Kiti

Audi A1 için tasarlanan yarış kitleri, Audi motor sporları tarihindeki Walter Rohrl’un Pikes Peak ile Audi S1 Spor quattroda yarattığı “fırtına” gibi efsanevi anların hatıralarını uyandırdı. Dâhili ve harici kısımlar için iki aksesuar paketi birbirine mükemmel bir şekilde uyumludur. Renklerinin kombinasyonu, 1980 yılında aynı renkleri kullanan ve daha sonra da Audi motor sporları tarafından kullanılan renklere ince bir hürmet sunar.

Yarış kiti iç yerleşim düeni ve yarış kiti iç yerleşim düzeni plus
    İki donanım paketi A1’in iç yerleşim düzenine şüphe götürmez bir şekilde farklı bir görünüm kazandırmıştır. Havalandırmalardaki, merkez konsoldaki, kapı tutacaklarındaki ve iç aynadaki dekoratif döşemeler dinamik görünümü arttırır. Grafik baskıyla eşleşen zemin paspasları bireysel tasarımı gösterir. Yarış kiti iç yerleşim düzeni plus, ayrıca spor deri direksiyona, vites koluna ve el freni kavrama bölümüne renkli vurgular yerleştirir.

Audi A1 Geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinn06

Audi A1 Yarış Kiti

Audi A1 için tasarlanan yarış kitleri, Audi motor sporları tarihindeki Walter Rohrl’un Pikes Peak ile Audi S1 Spor quattroda yarattığı “fırtına” gibi efsanevi anların hatıralarını uyandırdı. Dâhili ve harici kısımlar için iki aksesuar paketi birbirine mükemmel bir şekilde uyumludur. Renklerinin kombinasyonu, 1980 yılında aynı renkleri kullanan ve daha sonra da Audi motor sporları tarafından kullanılan renklere ince bir hürmet sunar.

Yarış kiti iç yerleşim düeni ve yarış kiti iç yerleşim düzeni plus
    İki donanım paketi A1’in iç yerleşim düzenine şüphe götürmez bir şekilde farklı bir görünüm kazandırmıştır. Havalandırmalardaki, merkez konsoldaki, kapı tutacaklarındaki ve iç aynadaki dekoratif döşemeler dinamik görünümü arttırır. Grafik baskıyla eşleşen zemin paspasları bireysel tasarımı gösterir. Yarış kiti iç yerleşim düzeni plus, ayrıca spor deri direksiyona, vites koluna ve el freni kavrama bölümüne renkli vurgular yerleştirir.

Audi A1 Geliyor

Alıntıları Göster
    türkiye de ne zaman satışa çıkacağına dair bi bilgi var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrenace

türkiye de ne zaman satışa çıkacağına dair bi bilgi var mı ?

Alıntıları Göster
    ağustosta araç almayı düşünüyordum acaba bu sene içinde çıkacak mı a1 ler. eğer çıkacaksa audi hatırına beklenir. bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

ağustosta araç almayı düşünüyordum acaba bu sene içinde çıkacak mı a1 ler. eğer çıkacaksa audi hatırına beklenir. bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    bende çok merak ediyorum eylül gibi araba alma ihtimalim yüksek. acaba ne zaman gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: binum+ımgreydi

bende çok merak ediyorum eylül gibi araba alma ihtimalim yüksek. acaba ne zaman gelir?

audiye mail atmıştım cevap gelmiş. eylül ayında 3 kapı modelleri geliyormuş fakat fiyat ve donanım konusunda bilgi veremiyoruz diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

quote:

audiye mail atmıştım cevap gelmiş. eylül ayında 3 kapı modelleri geliyormuş fakat fiyat ve donanım konusunda bilgi veremiyoruz diyorlar.

5 k modeli ne zaman gelecekmiş, bir bilgi verildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

quote:

onunla ilgili herhangi bir bilgi vermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

quote:

onunla ilgili herhangi bir bilgi vermediler.

Alıntıları Göster
    4 kapılısı harika görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

4 kapılısı harika görünüyor

Alıntıları Göster
    Cok güzeller, umarim fiyatlari uygun olurda yollarda goruruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guildt50

Cok güzeller, umarim fiyatlari uygun olurda yollarda goruruz.

Alıntıları Göster
    Çok güzel tasarım yapılmış. Fiyatı da uygun gibi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.