Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: TnesQuare
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.268
Cevap
131
Favori
857.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ruhumun

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanınız.Merak ettiklerimizi kısaca cevaplamışsınız aslında.Birde sinyaller aşağıda linkini paylaştığım videodaki gibi mi?
    http://youtu.be/D4UH8RMM_1w

arkalar led değil arkadaşlar halojen ama önler de gündüz farları led o bence yeterli estetik açısından.
  • rapidturkey R kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende ön ledleri gördükten sonra arkalar halojen olsa da farketmez demiştim.Gayet şık
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_Eastwood

Cumartesi(29 EKİM) günü öylesine gezerken almaya karar verdim.
    Maslak doğuş'a gidip sordum. Tesadüf ellerinde bir adet siyah varmış.Bugün ödemesini yaptık çarşamba günü teslim edeceklerini söylediler.

Bu arabanın yok sattığını foruma girip bakınca öğrendim, doğuş otonun standart taktiği sanmıştım oysa ki :)

Kısmetimizde varmış iyimiş kötüymüş hiçbirşey düşünmeden aldım hayırlısı olsun.

çok kısmetliymişsiniz. aynı gün ben de sordum soruşturdum hiçbi bayide yoktu opsiyonlar da dolmuştu. hayırlı olsun
  • önler led ve cok şık ama youtube daki makyajlı kasa led leri gibi değil. Düz bir çizgi Kaş gibi.
    yani led den çalmışlar biraz. aydınlatması ise çok iyi gece en karanlık yerde bile her yeri aydınlatıyor.
    arka halojenler makyajsız kasaya göre daha hoş bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakıt tuketimim 6.9 litre. ortalama hız 27. Toplam 200 km oldu

• Arkadaşlar bi soru sorduk kimse cevap vermemiş :) bi yardımcı olun da şu Yeni vergiler gelmeden yapalım hareketimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemtuz

yakıt tuketimim 6.9 litre. ortalama hız 27. Toplam 200 km oldu

Yeni bir araç ve 27 km ort.hız için oldukça iyi bir değer.

• copural C kullanıcısına yanıt
    Ne sormustunuz?

• Kemtuz kullanıcısına yanıt
    " İyi günler , aranıza yeni katıldım ilk mesajımı da bu konu için yazıyorum. Bende 2015 118i mayfest edition var ( Yeni kasa ) . Acaba sizce bu arabayı satıp a3 1.0 almalımıyım. 2013 1.6tdi aracım vardı bundan önce( 8v kasa ) onu satıp bunu aldım ama yalıtım olarak istediğimi bulamadım. Cevaplarınız için teşekkürler. "

Bunu sormustum hocam
  • copural C kullanıcısına yanıt
    sorunuzu buldum. 1 serisi kullanmadım.sadece A3 1.0 serisi için şunu söyleyebilirim. yalıtımı çok iyi. içi 1 serisine göre ge niş. performansını bilemiyorum. ben performans aramayan biri olarak araçtan memnunum. performans seven birine hitap etmeywbilir

• Kemtuz kullanıcısına yanıt
    Performans dan ote suanki tercihim yakit. Yalitim konusunda iyi oldugunu daha onceki arabam a3 oldugu icin biliyorum. Tekirdag yolunda a3 le 180 gittigim yerde ( bu yer giseden ciktiktan sonraki 10 km lik duzluk ) bunla 150yle gidince daha cok ses aliyor. Birde yeni vergilendirmeyle boyle bir hareket yapsak hata mi olur diye tereddut ediyorum.
  • Ben yakitindan memnunum. yukarda belirttigim gibi 6.9 litre 27 km ortalama ile elde ettim. yeni ÖTV ile araba zamlanmaz bence . motor desen 1.0. parası desen 100 binin altında. ucuzlar mı, pahalanmasindan daha düşük bi ihtimal

• Bakan açıklama yaptı premium 1.6 motorlar için vergi artışı olacak dendi, sanıyorum 2017 de yürürlüğe girer. A3 1.0da da vergi artmaz sanıyorum.
    Bu arada aracınız hayırlı olsun, bende bi 40.000tl bulursam kredi çekip alacağım sedan 1.0

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. sizinde gonlunuze göre olur inşallah

• tüm ülkeyi aradım. araya bölge satış müdürlerini soktum araba yok.
  • biz 2 adet 1.0 aldık cekis yakıt süper . 10 sanıyenin altında 100 km hız yapan arac da cekme sorunu olmaz kimse canını sıkmasın 200 nb torh 116 hp nasıl cekmez :):) 1.6 tdi 110 hp sonucta . bu aracın torku 1.4 122 tsi ler ayni 200 ..yakıt olarak ist 7.5 litre sıfır oldugun dan süper bence fluance 110 dci inin 8.5 yaktıgı yerde süper .uzun yolda 4 litre alti yakıyor test yapıp videolar atıcam
  • araba soran arkadaslara yarıdmcı olmaya calısırım özön de olması lazım kafasına araclar ilgi soru takılan arıya bilir beni ben kimseden yardım bulmadım herkeze yardım da bulunurum hcbk ve sedan aracımız var no vereyim whatsapdan ulasırsınzı 0537 875 76 60
  • bmw 318 lerde 3 silindirmiş yeni öğrendim 1.5 136 hp 225 tork audi daha basarılı bence 1.0 200 tork 116 hp yakıt audi daha az hız olarka kagıt da ikisi 210 km son hız yazmıs benim audi tercigim oldu bmw özel servisi olan maslak akrabalarim var onlarada danıstım audi al daha iyi vw arge oldugun parca kolay ucuz pek sorun yok garantide herseyi yapıyorlar demişleridi tk vw arge dsg de belli dönem sorun olmus onlarda 1.6 passtlarda olmus ve 2014 sonra hıc kronık arıza kalmamsi dendi ki 180 bin bozulan passti iyi niyet garantisinde denıstıler burda komsunun misal ve şanzıman motor tamısır parca daha uygun mus . Taman 100 binlik arac parca fiyatına bakıcan git sahin al diğen olabilir ama cok zendegiliz orta ayar insan alir 3 serisi a3 felan alır cok da kazıklanmaya gerek yok bence :)):) a3 1.0 candır :):):
  • muhammed9757 M kullanıcısına yanıt
    hocam öylede bmv 1.5 136 bg o araba viteste M moda aldığında yüksek hızlarda birazda zorlama ile 230_240 rahat görür seninki max 160 dan sonra turboya asırı yüklenme olur 160 sonra hantallasmaya baslar bmv silindir hacminden dolayı motorda daha basarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed9757

araba soran arkadaslara yarıdmcı olmaya calısırım özön de olması lazım kafasına araclar ilgi soru takılan arıya bilir beni ben kimseden yardım bulmadım herkeze yardım da bulunurum hcbk ve sedan aracımız var no vereyim whatsapdan ulasırsınzı 0537 875 76 60

Siz kimsiniz?
    Telefon kimin?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.