Şimdi Ara

audi a3 1.6 tdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

80 milyar bu araca verene kadar 65e sıfır type-r alıp 15 milyar benzin parası yapmak var hani

Ben dizelini alıp yılda 90793749823657096024 km yaparım ve fiyat farkını amorti ederim.

Hadi buna da cevap verin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

• Hepimiz bu A3'ten sipariş etsek 1.6 TDI boşline olarak. Acaba biraz indirim yaparlar mı yoksa biraz daha mı bindirirler?
  • Stokta yok derler, bir ay sonrasına zaman verip fiyat garantimiz yok derler, arabada 5 evde 15 derler, derler de derler. Sonra da İzmir marşı eşliğinde bindirirler.

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Hepimiz bu A3'ten sipariş etsek 1.6 TDI boşline olarak. Acaba biraz indirim yaparlar mı yoksa biraz daha mı bindirirler?

80 milyara ikinci el tertemiz SLK 200K alınıyor arkadaşlar ya
  • 80 milyara slk almam, yazık. Valla gider E60 5.30 alırım. Ya da 5.20D.
  • şaka gibi...

desem garip mi olur

a3 öyle amanda aman bir araba değil ama çok garipsedim

nasılki dolu 1.4 tfsi ve 1.8 tfsi aynı fiyata yakın seviyeden gidiyor

dolu 1.6 tdi ve 2.0 tdi da aynı seviyeden gider diyorum.
  • Orjinalden alıntı: V.K.

iyimsersin...bence gayet estetik yoksunu....hele o sportback nedir..adı sport kasa kaput
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Bu arada Almanya'da Skoda Octavia'da da 1.6 TDI 105hp var. TR'de var mı bilmiyorum ama geldiyse bence makyajlı Octavia uygun fiyatlı olursa çok güzel bir seçenek olur dizel, kaliteli ve geniş bir aile arabası isteyenlere.

TDI ve TSI Ağustos ayında gelecekmiş.
  • araç fiyatı yaklaşık 65 70 olur dediğiniz gibi. donanım ekletilince 80 rahat bulur ve 80 milyar o araca vermek bence isterse dünyanın en gzl aracı olsun o kadar küçük arabaya o kadar para yazık
  • Benzinlilere göre olması gerekenden 12 milyar yüksek fiyata gazlıyorlar 90 hp dizelleri.... Anlamak mümkün değil, 90 hp dize temel donanımlar 33 bin euro... Daha önce yazmıştım Ulen o fiyata eniştem bu araçtan çok çok daha donanımlı (sunroof xenon deri ahşap..) 316i aldı.... Anlamıyorum insanları,
    102 hp araç için eşekten bozma derler, sonra 33 bin euroya 90 hp dizel a3 alırlar...
  • a3 değil de a4 1.6tdi olursa gerçekten güzel satar d segmentinde...bildiğim kadarıyla min. 1.8benzinli ile geliyor a4...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 16 Temmuz 2009; 11:04:38 >
  • 1.4 tsi gibi süper bir motor varken, hem az yakan, binlerce euro fazla vereceğim ve 90bg araç alacağım he? Güldürmeyin adamı.

150bin km sonra mı çıkartacağım parasını

1.6 dizelini almak için gerizekalı olmak lazım, bir de 90 bg.

Bir ara Opel Astra benzinli ve dizel arasında 1.5 lira falan fark vardı hala öylemi bilmiyorum da, 1.5 lira nireeee 10 lira falan niye :)

Bizim tanıdık 35 liraya Jetta aldı, dizelinden 55 bin lira diye bahsediyorlar şakamı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 16 Temmuz 2009; 12:18:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: V.K.

şaka gibi...

desem garip mi olur

nasılki dolu 1.4 tfsi ve 1.8 tfsi aynı fiyata yakın seviyeden gidiyor

dolu 1.6 tdi ve 2.0 tdi da aynı seviyeden gider diyorum.

vw grubunun dizelleri pahalı olur

örnek olarak

A3 Sportback 1.8 TFSI quattro 39827 £
    A3 Sportback 2.0 TDI 170 ps quattro 44455£
  • 1.6 TDI Octavia alınabilecek bir araç aslında.Kalite aynı kalite ve genişlik olarakta hem Golf' den hemde A3' den daha geniş.Alacaksın elegance modelini hem konforun hemde yakıtın keyfini çıkaracaksın.Ama yılda en az 20000 km yapılmadığı müddetçe dizel almanın hiçbir mantığı yok zarar ettiriyo çünkü.Aradaki fazladan verilen paraya yazık.Ama fark fazla olmaz kampanya falan olur gider alırsın dizel o zaman.
  • 1.4 tfsi varken hem performans hem yakıt ekonomisi, biraz tasarruf yapacağım diyerek dizelin kahrımı çekilir hemde üstüne hepey fark ödeyerek.
    ama hem alırken hem kullanırken vergi avantajı 1.6 dizelleri cazip kılar, dizel severler için geç kalınmış bir motor talep görecektir.
  • Allah rızası için şu golf - a3 karşılaştırmasını yapmayın arkadaşlar. tamam Türkiye fiyatları ötv+kdv zamazingosundan uçuk bi fiyata ulaşıyor fakat kendi sınıfında a3 kadar estetik ve kaliteden asla ödün vermeyen bir araç daha varmı? veya hiç 2010 bir a3 e binip gezdiniz mi?O konforu, estetiği o motorun şiir gibi sesini duydunuz mu? aracın fiyatı anahtar teslimi 32000-33000 euro deüğil 39000 Euro ve bana göre bu fiyatı hakediyor. A3 TDI düşünen arkadşlarında şu geyik muhabbetine fazla kulak asmamasını öneriyorum.

-'' Abi bunların motoru golf le aynı, aynı fabrikadan çıkıyor hepsi ne diye daha fazla ödeyeceksin???

Golfle falan aynı motor değil emin olun.

Bir aracı değerlendirirken bir bütün olarak değerlendirmeli, beygir gücü, motor hacmi, konfor, estetik, dayanıklılık vs vs. bu araç konfor yanında ekonomisiylede ön plana çıkıyor. 4,1 ortalama çok az sayıda araçta var. Görüntüsü sade olduğu için neden bu araç bu kadar pahalı diyebiliriz. Ama kendi sınıfında tartışmasız bir numara bir araçtır bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: osman ağa

Allah rızası için şu golf - a3 karşılaştırmasını yapmayın arkadaşlar. tamam Türkiye fiyatları ötv+kdv zamazingosundan uçuk bi fiyata ulaşıyor fakat kendi sınıfında a3 kadar estetik ve kaliteden asla ödün vermeyen bir araç daha varmı? veya hiç 2010 bir a3 e binip gezdiniz mi?O konforu, estetiği o motorun şiir gibi sesini duydunuz mu? aracın fiyatı anahtar teslimi 32000-33000 euro deüğil 39000 Euro ve bana göre bu fiyatı hakediyor. A3 TDI düşünen arkadşlarında şu geyik muhabbetine fazla kulak asmamasını öneriyorum.

-'' Abi bunların motoru golf le aynı, aynı fabrikadan çıkıyor hepsi ne diye daha fazla ödeyeceksin???

Bir aracı değerlendirirken bir bütün olarak değerlendirmeli, beygir gücü, motor hacmi, konfor, estetik, dayanıklılık vs vs. bu araç konfor yanında ekonomisiylede ön plana çıkıyor. 4,1 ortalama çok az sayıda araçta var. Görüntüsü sade olduğu için neden bu araç bu kadar pahalı diyebiliriz. Ama kendi sınıfında tartışmasız bir numara bir araçtır bu.

Biraz fazla abartmışsın bence..

Kimse sen söyledin diye emin filan olmaz önce sen kesinlikle bi emin olki .o motorlar tıpatıp aynı motorlar :) Audide kullanılan motorlar sadece VW'de değil, Skoda, Seat hepsinde kullanılıyor. VAG grubu araçların bir çoğunda ortak alet, edevat kullanılıyor. bırak Audiyi Lamborghini'de bile ortak parça kullanılıyor, Seat'ın Exeo diye bi model var bilmem hiç kulağına geldimi, A4 ile hemen hemen aynı araç olduğunu görebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.