Bildirim
audi a3 1.6 tdi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aşağıda boşline Golf tdi konusu var 55.000 TL, bu da demek oluyor ki kafadan 10.000TL daha eklemen lazım. 65.000-70.000 civarında peynir ekmek gibi satılır -
Millet yine ekonomi ve şekil bir arada olsun diye 100bin lira bağlıyacak kıç kadar arabaya.quote:
Orijinalden alıntı: İlkerA.
Aşağıda boşline Golf tdi konusu var 55.000 TL, bu da demek oluyor ki kafadan 10.000TL daha eklemen lazım. 65.000-70.000 civarında peynir ekmek gibi satılır -
quote:
Orjinalden alıntı: cemy22tr
audi a3 1.6 tdi 105hp avrupada çıkmış arkadaslar Türkiye fiyatını çok merak ediyorum ne zaman buraya gelir bilmiyorum ama eger gelirse süper olur.
Almanya fiyatlarında, 1.4 tfsi üzerine %8.5 bir fark vererek 105 hp dizel alabiliyorsunuz....
Ancak Doğuş'un gerek Golf'te, gerekse Audi A4'lerde dizel motorları olması gereken daha yüksek farklarla getirdiğini düşünürsek ülkemize, 1.4 tfsi ile arada en azından %10'luk bir fark olacağını düşünüyorum, bu rakam muhtemel daha yukarı da çıkabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Coşkun
Millet yine ekonomi ve şekil bir arada olsun diye 100bin lira bağlıyacak kıç kadar arabaya.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Millet yine ekonomi ve şekil bir arada olsun diye 100bin lira bağlıyacak kıç kadar arabaya.
Aynen.
-
audi a3 1.6 tdi 105hp sportback düz 5 vites attraction almanya fiyatı 24.450 euroquote:
Orijinalden alıntı: The Division Bellquote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Aynen.
Alıntıları Göster
-
Audi A3 1.9 TDI net fiyat 19.000euro, ÖTV:11.000Euro, KDV: 5000Euro Toplam: 35.000Euroquote:
Orijinalden alıntı: cemy22tr
audi a3 1.6 tdi 105hp sportback düz 5 vites attraction almanya fiyatı 24.450 euro
Alıntıları Göster
Audi A3 1.6 TDI net fiyat da mantıken 20.000Euru olur biraz daha az yakıyo ve çevreyi daha az kirletiyo diye. Onun da ÖTV'si: 5000Euro olur KDV'si de: 4000Euro olur.
O zaman benim tahminim 1.6 TDI Audi A3: 29.000Euro olur. Hadi hafif de "kazık" koyalım üstüne: 30.000Euro diyorum
-
quote:
audi a3 1.6 tdi 105hp sportback düz 5 vites attraction almanya fiyatı 24.450 euro
Alıntıları Gösterquote:
boşline, jant kapaklı versiyon.
jant, cruise control, metalik renk ve üç beş donanım eklerseniz provitaminkazık doğuş katkılı Türkiye fiyatı yaklaşık 40 bin euro olur. Sunroof'a deriye girmedim.
-
benim tahminim a3 1.6 tdi ambition 31500 euro olacakquote:
Orijinalden alıntı: Coşkunquote:
boşline, jant kapaklı versiyon.
jant, cruise control, metalik renk ve üç beş donanım eklerseniz provitaminkazık doğuş katkılı Türkiye fiyatı yaklaşık 40 bin euro olur. Sunroof'a deriye girmedim.
Alıntıları Göster
-
Bu arada Almanya'da Skoda Octavia'da da 1.6 TDI 105hp var. TR'de var mı bilmiyorum ama geldiyse bence makyajlı Octavia uygun fiyatlı olursa çok güzel bir seçenek olur dizel, kaliteli ve geniş bir aile arabası isteyenlere.quote:
Orijinalden alıntı: kaya5789
Audi A3 1.9 TDI net fiyat 19.000euro, ÖTV:11.000Euro, KDV: 5000Euro Toplam: 35.000Euro
Audi A3 1.6 TDI net fiyat da mantıken 20.000Euru olur biraz daha az yakıyo ve çevreyi daha az kirletiyo diye. Onun da ÖTV'si: 5000Euro olur KDV'si de: 4000Euro olur.
O zaman benim tahminim 1.6 TDI Audi A3: 29.000Euro olur. Hadi hafif de "kazık" koyalım üstüne: 30.000Euro diyorum
Alıntıları Göster
-
Premium araçlar için dahi şu an Almanya ham fiyatı (%19 vergisiz) + bizim vergiler hesabı tutmuyor... Bize giriş net fiyatları düşük tutuluyor...quote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
benim tahminim a3 1.6 tdi ambition 31500 euro olacak
Alıntıları Göster
En mantıklı yol yüzde hesabı...
A3 1.4 TFSI € 24.748 bizde... Almanya'da %8.5 farkla 105 hp dizel alınıyorsa, bizde de 26850 euro civarından başlamalı 105 hp dizel....
Ancak markanın diğer araçlarında gördüğümüz dizeli ittirme politikası gereği bir kaç bin euro daha konulabilir...
-
ilk parti 1.6tdi 90hp getirip çıplak 31500 euro 2000 euroda koldayama,sislambası,alaşım jant yapıp 33500 euroya ittirmeye çalışırlar millet yerse devam yemezse 105hp yi denerler.quote:
Orijinalden alıntı: 911GT3
Premium araçlar için dahi şu an Almanya ham fiyatı (%19 vergisiz) + bizim vergiler hesabı tutmuyor... Bize giriş net fiyatları düşük tutuluyor...
En mantıklı yol yüzde hesabı...
A3 1.4 TFSI € 24.748 bizde... Almanya'da %8.5 farkla 105 hp dizel alınıyorsa, bizde de 26850 euro civarından başlamalı 105 hp dizel....
Ancak markanın diğer araçlarında gördüğümüz dizeli ittirme politikası gereği bir kaç bin euro daha konulabilir...
Alıntıları Göster
-
quote:
ilk parti 1.6tdi 90hp getirip çıplak 31500 euro 2000 euroda koldayama,sislambası,alaşım jant yapıp 33500 euroya ittirmeye çalışırlar millet yerse devam yemezse 105hp yi denerler.
Alıntıları Gösterquote:
ilk parti 1.6tdi 90hp getirip çıplak 31500 euro 2000 euroda koldayama,sislambası,alaşım jant yapıp 33500 euroya ittirmeye çalışırlar millet yerse devam yemezse 105hp yi denerler.
Evet Doğuş model gamındaki dizel araçlarda uçmayı ilke edinmiştir, bu bir kez daha kanıtlandı...
Almanya'da 1.4 tfsi üzerine %3.9 gibi bir fark veriyorsunuz 90 hp dizel için, yani bizde de 25700 hadi en fazla 26 bin euro gibi başlamalıydı 90 hp
Ama araç 5500 euro fazlaya getirilmiş.... En kibarından ayıptır... İnsanları .... yerine koyuyorlar....
Ne diyeyim, şimdi bunu yazdım diye beni afaroz ederler, doğruları yazıyoruz ya....
-
Parası olanquote:
Orijinalden alıntı: 911GT3quote:
Evet Doğuş model gamındaki dizel araçlarda uçmayı ilke edinmiştir, bu bir kez daha kanıtlandı...
Almanya'da 1.4 tfsi üzerine %3.9 gibi bir fark veriyorsunuz 90 hp dizel için, yani bizde de 25700 hadi en fazla 26 bin euro gibi başlamalıydı 90 hp
Ama araç 5500 euro fazlaya getirilmiş.... En kibarından ayıptır... İnsanları .... yerine koyuyorlar....
Ne diyeyim, şimdi bunu yazdım diye beni afaroz ederler, doğruları yazıyoruz ya....
Alıntıları Göster
Herzamanki gibi
Alır.
-
güzel pazarlama stratejileri....son hamle 1.6 tdi koyup peynir ekmek gibi satıcaklar...sonrada 1 seneye kadar kasa rafa kalkıcakquote:
Orijinalden alıntı: forbest
Parası olan
Herzamanki gibi
Alır.
Alıntıları Göster -
belkide kasayı yaşatmak için yeni leon olarak piyasaya sürerler exeo misali...yenirmi..bence yenir.......kendi mesajıma yorum yaptım buda güzel :)quote:
Orijinalden alıntı: egunns
güzel pazarlama stratejileri....son hamle 1.6 tdi koyup peynir ekmek gibi satıcaklar...sonrada 1 seneye kadar kasa rafa kalkıcak
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: egunns
güzel pazarlama stratejileri....son hamle 1.6 tdi koyup peynir ekmek gibi satıcaklar...sonrada 1 seneye kadar kasa rafa kalkıcak
-
80 milyar bu araca verene kadar 65e sıfır type-r alıp 15 milyar benzin parası yapmak var haniquote:
Orijinalden alıntı: egunns
belkide kasayı yaşatmak için yeni leon olarak piyasaya sürerler exeo misali...yenirmi..bence yenir.......kendi mesajıma yorum yaptım buda güzel :)
quote:
Orjinalden alıntı: egunns
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeandan
80 milyar bu araca verene kadar 65e sıfır type-r alıp 15 milyar benzin parası yapmak var hani
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Rice-R
80 milyar bu araca verene kadar 65e sıfır type-r alıp 15 milyar benzin parası yapmak var hani
Öle deme doğuş çarpar
Taş olursun taş
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Rice-R
Ben dizelini alıp yılda 90793749823657096024 km yaparım ve fiyat farkını amorti ederim.
Hadi buna da cevap verin.
-
75-90 milyar arası birşey olur full 1.6 tdi a3quote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- toyota hangi yağı öneriyor
- dsg titreme çözüm
- toyota hilux yakıt tüketimi
- araba bayileri pazar günü açık mı
- hyundai i20 1.4 benzinli hangi yağı kullanılır
- honda civic 2022 fiyat listesi
- amperino resimleri
- passat 2022 fiyat listesi
- togg fabrikası gemlik"te nerede
- yeni passat 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X