Şimdi Ara

Audi A3 2.0 TDI S-tronic ile Golf 1.6 TDI DSG Arasında Kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlığa bakınca marka motor vs konulardan iki araç karşılaştırılır mı hiç diyenleriniz elbet çıkacaktır ama aşağıda bahsedeceğim bazı konulardan dolayı şu an elimde nakit param olmasına rağmen iki araç arasında aklım sürekli gidip geliyor.2006 model A3 2.0 tdi 140hp s-tronic S-line 30000 km'de full+full çok temiz bir araç buldum. A3 uzun süredir hayalini kurduğum bir otomobildi.Aklımı kurcalayan konular ise ilk başta aracın 2006 model olması,yaşından dolayı garanti kapsamı dışında kalması mesela s-tronic şanzımanda bir hasar oluşup değiştirmeye kalkarsam 15000-20000 TL'yi bulur deniyor,ve en kötüsü 2012 yılında aracın kasası tamamen değişiyor.Diğer konu,sahibi ile konuştuğumda 50000 TL civarı bir fiyat belirlemiş,2. el 6 yaşında, yakın zamanda kasa değiştirecek garanti kapsamı dışında kalmış bir araca o kadar para verilir mi diye düşünüyorum,diğer yandan 2.0 tdi olması 320nm torka sahip olması,6 ileri s-tronic şanzımanla hem performanslı S-line 3 kapı sportif hemde ekonomik olması beni bu araca çekiyor.Diğer yanda ise 2011 model Golf 1.6 tdi DSG Comfortline 6000 km'de 55000 TL'ye bir araç buldum.Tabi ki her iki araç ne motoru ne donanımı ile kıyaslanamaz bile çünkü bulduğum A3'te Bose müzik sistemi s-line spor koltuk ve hız sabitleyici varken Golf'de ne yağmur sensörü ne otomatik yanan far vardı.Ama Golf'ün yeni kasa olması ve extra vereceğim bir ücretle garanti süresinin +2 sene daha uzatılması daha mantıklı geliyor.Diğer konu,A3 kasa değiştireceğinden mesela 2 sene sonra satmaya kalksam ne kadara satacağım,2.0 tdi zaten A3'ün TFSI,TSI ve diğer motor tiplerine göre en az satan versiyonu,ama Golf'ü satmaya kalksam Türkiye'deki durumundan dolayı illaki ederi bir fiyata satarım diyorum.Kısacası kalbim A3,mantığım Golf diyor.Ne yapmalıyım sizce arkadaşlar,biliyorum Türkiye ve dünyada ki gelişmelere bakarak tek derdin bu olsun diyenleriniz oluyordur ama bu paralar az para değil ve kolay kazanılmıyor.Bu yazdıklarıma göre sizce hangi aracı tercih etmeliyim? şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.