Evet, üretim haftası üstadım, yetkilinin bana verdiği bilgi öyleydi |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (250. sayfa)
-
-
Valla öyleyse benim için güzel bir sürpriz olur . ilk fırsatta soralım bakalım. bilgi için teşekkürler üstadım. selametle..
-
Merhabalar, makyajlı kasa a3 sedanda teklif formunda premium paket adı altında elektrikli açılır bagaj kapağı gözükmekte. Fakat araçta bagaj kapağıda otomatik kapanmıyor, sadece içerden tuşla açılıyor birde ayak hareketiyle. Sorduğumda böyle olduğunu söylediler doğru mu?
Ayrıca ambiyans aydınlatmada yazıyor sadece ayaklarda beyaz ışık var sanırım bir çok kelime oyunu var bu opsiyon listesinde gerçekten çok komik.
-
teşekkürler bayinin servis kısmına mı rica ettiniz acaba
-
iyi günler a3 sedan alma arefesindeyim advance paket hiçbir yerde bulamadım sadece antalya 2300k dedi izmirde sline paket 2520k ya buldum alınır mı ne dersiniz
-
Teşekkür ederim. Standart bence araç alan herkese vereceklerdir. Ekstra bir şey yapmak gerekmiyor. -
Navigasyon standart var. Elektrikli bagajdan kasıt ayak hareketi veya anahtara çift basılınca otomatik açılıyor. Kapatma manuel. Ambiyans ışıkları ile alakalı olarak da kapı köşeleri vs ambiyans aydinlatma yok. Ayak kısmında da yok. aradım taradim bulamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X