Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.922
Cevap
75
Favori
411.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araba teslim alan olmadımı hiç.
    Ben kısmetse önümüzdeki hafta alıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K3858 K kullanıcısına yanıt
    En erken teslim alanlardan birisiniz. Büyük ihtimalle siz bizi bilgilendireceksiniz. Benim araç mart sonunda geliyor.

• -globetrotter- - kullanıcısına yanıt
    Tabiki yazarım merak edilenleri.
    Aslında araca yabancı değilim aynı aracın dizelini kullandım bir süre.

• -globetrotter- - kullanıcısına yanıt
    Sizinle aynı dönemde alacağız muhtemelen. Bana da Mart bitmeden veririz dediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kusura bakmayın belki yazmışsınızdır ama bulamadım, hangi bayiden aldınız kaporayı ne zaman verdiniz bilgi verebilir misiniz?

Hocam aslında halihazırda ben aracın 1.0 motorlusunu kullanmaktayım. 1.5 motor en çok merak ettiğim konu.

• Arkadaşlar Merhaba ben de A3 HB Dizayn veya Sport paket almayı düşünüyordum bugün doğuş otodan kotanın dolduğu sadece sedan modellerin geleceği bilgisini aldım çok mu geç kaldım şuan Türkiye’de bu aracı alma şansım yok mu?

• İmperiaL4 İ kullanıcısına yanıt
    En son mayıs ayının kaporalarını almışlardı, demekki o da bitti, bence bayilerle görüşün tüm bayileri aramaya çalışın, belki vazgeçen başka araca yönelen olur sizi ararlar. Biraz geç kalmışsınız şu an tüm modellerde sıkıntı var sadece audi değil

• Aynen hocam hiç bir bayide araç yok.. audi de hb fiyatı sedana oranla daha makul geldiği için karar kıldım yarın tek tek arıcam bayileri bakalım nasip,kısmet..

• Auditfsi A kullanıcısına yanıt
    Hocam şubat başı verdim. Satış sorumlusu sadece iki araç kaldı kaçırırsanız mart ayına kalır demişti. Çok hızlı satılıyo yada araba az geliyo anlamadım. Bi taraftanda ötv düşecek deniyo, bi taraftan dövizde hareketlenme var diğer taraftan insanlar araba bulamıyo. İlginç

Ben de şubat başı verdiğimde şubat sonu teslim demişti, ama halen pek mümkün görünmüyor, pazartesi günü aracın üretiminin tamamlandığını transfer sürecinin başladığını söylemişti, yetişir mi bilmiyorum bu ay sonuna kadar. Sizin hangi bayi

• İmperiaL4 İ kullanıcısına yanıt
    Bi kaç gün önce aradım fiyat sordum bana doldu dememişlerdi. Sanırım bi kaç günde tükettiler .. limit koymuşlar sanırım vay be.

• Hangi bayiden sordunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: -globetrotter-

En erken teslim alanlardan birisiniz. Büyük ihtimalle siz bizi bilgilendireceksiniz. Benim araç mart sonunda geliyor.
    Malum siteye bakin 10’a yaklasmis ilanlar

• Bildiğin araba Karaborsa oldu. Ele geçmiyor. Böyle bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: temur5465

Bildiğin araba Karaborsa oldu. Ele geçmiyor. Böyle bir şey yok
    Gercekten sinir bozucu galeriler yuzunden normal vatandas arac alamiyor bu nasil rezilliktir.

• EUS E kullanıcısına yanıt
    İlk alanlar galericiler olduğuna göre ilk onların haberi olmuş. Satış danışmanları acaba?

• 215k verip araba alabilirsem. Satıcıya “allah razı olsun, çok iyisiniz, bu iyiliğinizi hiç unutmayacağım” diyen gözlerle Bakacak duruma geldim.

Bugün arkadaşa söyledim o fiyata alabilecek misin çok iyiymiş falan diyor. Alabileceğime tam ikna olmasam da bir girişimde bulunduk dalan diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -globetrotter-

İlk alanlar galericiler olduğuna göre ilk onların haberi olmuş. Satış danışmanları acaba?
    Bende oyle tahmin ediyorum.Genel mudurlukte onlerine attim ilanlarin ciktisini alip araclarin cikis bayilerini arastiricaklarini soylediler sizlerden ricam 444 28 34’e ve info@audi.com.tr ‘a mail atip bildirin bu durum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.