Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.973
Cevap
78
Favori
425.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen yarın sırf bu duruma özel bir çalışma yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -globetrotter- - kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle, ilk alanlar galeriler ve st ler ile yuksek ihtimalle kirisiyorlar kazanilan kari aralarinda, ya da onden rusvet ile is yaptilar kimseye duyurmadan.. galeri olmayip da mart basi teslim alacak sahislar da st lerin yakin temasta oldugu kisiler yine (erkenden haberleri oldu)...

Burada esas soru veya sorun, neden dogus boyle ragbet gorecek bir fiyat ve model icin dusuk kota aldi? Alsaydi eger yuksek kota, istedigi kadar galerici olsun yine de bir cok vatandasa arac duserdi.. neyse bakalim, eger euro oynayip 6.8-6.9 lari gorup-gecip bizler arac zamlanmadan araclarimizi alirsak, o zaman dogusun gercekten katakuli pesinde olmadan is yaptigini, esas derdinin arac satmak oldugunu hep beraber gormus oluruz.

Acikcasi o galerilerin o araclari bugunun sartlariyla (onumuzdeki surecte olaylar degisir piyasa bambaska olursa ne olur bilemem) cok arzulayan kisileri bulsalar bile 225 den yukari satin alacak akli basinda insan bilmiyorum. Hani su bir ihtimal, adam a3 istiyordur, cok istiyordur, hemen istiyordur 5-10 farka bakmaz verir parasini alir hazir araci (ama 30-35 bin akli basinda, butcesi a3 e yeten bir adamin yapacagi bir sey degil. Zaten cok parasi varsa standart a3 kovalamaz adam, ya ozel siparis ceker ya da cok daha ust seviye modellere bakar). Eskiden zaten dogus yuksek sayida arac getirdigi donemlerde insanlar 3-4 ay beklemek istemeyip passatlari teslim almis galerilerden 5 bin fazla verip alirlar kullanirlardi. Su anki durumda normalde olmasi gereken de bu. Ha tabi internetten liste fiyatina bakip da, 0 km ama galeriden sadece, 20 bin asagiymis fiyati vaay be buradan alayim diyen adami haric tutuyorum. Galerinin o araci bu fahis fiyata satabilmesi mantik cercevesinde anca galeri oldugundan takasa girebilmesi veya banka anlasmalariyla aracin tamamina kredi cikartiyor olmasi ile mumkun. Nakit odeyecek adam yanasmaz o fiyata diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 22 Şubat 2020; 1:40:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eapantherea

Aynen oyle, ilk alanlar galeriler ve st ler ile yuksek ihtimalle kirisiyorlar kazanilan kari aralarinda, ya da onden rusvet ile is yaptilar kimseye duyurmadan.. galeri olmayip da mart basi teslim alacak sahislar da st lerin yakin temasta oldugu kisiler yine (erkenden haberleri oldu)...

Burada esas soru veya sorun, neden dogus boyle ragbet gorecek bir fiyat ve model icin dusuk kota aldi? Alsaydi eger yuksek kota, istedigi kadar galerici olsun yine de bir cok vatandasa arac duserdi.. neyse bakalim, eger euro oynayip 6.8-6.9 lari gorup-gecip bizler arac zamlanmadan araclarimizi alirsak, o zaman dogusun gercekten katakuli pesinde olmadan is yaptigini, esas derdinin arac satmak oldugunu hep beraber gormus oluruz.

Acikcasi o galerilerin o araclari bugunun sartlariyla (onumuzdeki surecte olaylar degisir piyasa bambaska olursa ne olur bilemem) cok arzulayan kisileri bulsalar bile 225 den yukari satin alacak akli basinda insan bilmiyorum. Hani su bir ihtimal, adam a3 istiyordur, cok istiyordur, hemen istiyordur 5-10 farka bakmaz verir parasini alir hazir araci (ama 30-35 bin akli basinda, butcesi a3 e yeten bir adamin yapacagi bir sey degil. Zaten cok parasi varsa standart a3 kovalamaz adam, ya ozel siparis ceker ya da cok daha ust seviye modellere bakar). Eskiden zaten dogus yuksek sayida arac getirdigi donemlerde insanlar 3-4 ay beklemek istemeyip passatlari teslim almis galerilerden 5 bin fazla verip alirlar kullanirlardi. Su anki durumda normalde olmasi gereken de bu. Ha tabi internetten liste fiyatina bakip da, 0 km ama galeriden sadece, 20 bin asagiymis fiyati vaay be buradan alayim diyen adami haric tutuyorum. Galerinin o araci bu fahis fiyata satabilmesi mantik cercevesinde anca galeri oldugundan takasa girebilmesi veya banka anlasmalariyla aracin tamamina kredi cikartiyor olmasi ile mumkun. Nakit odeyecek adam yanasmaz o fiyata diye dusunuyorum.
    Kasa degisimi oldugu icin fabrikadan kota dusuk sonucta bir uretim bandi kapaniyor.
    Benim aklima takilan tek sorun,ocak sonu subat basina kadar dogus ne fiyat acikladi ne de kapora aldi.Bu adamlarin ne zaman haberi olduda bu araclari ayirtip ayirttiktan 2.5 hafta sonra teslim alabildiler ben buna takiliyorum.

• İmperiaL4 İ kullanıcısına yanıt
    Aracın kalmadığı duyulursa malum kesim elindeki sıfır araçlara 260_270 yazar. Tam bir rezillik

• Sarı sitedeki sıfır araçları incelerken lastikleri dikkatimi çekti, bridgestone turanza t005 lastikler vardı üstünde, lastikler hakkında bilgisi olan var mı?

• EUS E kullanıcısına yanıt
    Vibrasyon sesi dediğiniz iki silindir moduna geçişlerde gelen tıkırtı gibi bi ses mi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanssss -- 22 Şubat 2020; 10:36:44 >
  • sinanssss S kullanıcısına yanıt
    Yeni 1.5 motorda audi silindir kapatma olayı yok. Bilginize

• K3858 K kullanıcısına yanıt
    Satis temsilcisine sordum, cod yazmiyor fiyat teklifinde, cod kaldirildi mi diye, aldigim cevap cod var oldu.

• Auditfsi A kullanıcısına yanıt
    Evet bende gordum dun eklenen sportline da.. benim anladigim kadariyla a3 ile verilen hic bir lastik iyi degil. Uzerinde p7, turanza, primacy, ve sportmaxx geliyor diye konusulmustu. Hepsi cop. Ben tyrereviews den arastirma yapip lastik alan biriyim, eger 0 lastik aliyor olsam hic birini alip kullanmazdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 22 Şubat 2020; 10:57:21 >
  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Cevap cok acik aslinda. Bu sadece doğuşa özgü bir olayda degil, bir cok bayide durum boyle. Yakinlarda 2008 ile bir cok benzer olay yasandi, Peugeot emir vermis galerilerden araclari gidin geri alin diye (ne kadar dogru bilemem). Yapsin bakalim audi de gidin araclarimizi geri toplayin desin...

Neyse her bayide st ler sadece galeri ile de degil, al satci kilikli insanlarla boyle ortak calisiyorlar, tutulan model araclari boyle ayarlayip, kari aralarinda kirisiyorlar.

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Banada biri var biri yok dedi
    Siz bence bidaha sorun

• K3858 K kullanıcısına yanıt
    Bu st leri yakmak lazim, o bilmeyecek de kim bilecek yahu. Her biri kafasina gore cevap veriyor. Neyse araci alinca veya su surecte test surusune gidersek ogreniriz gercegi

Yukarlarda birisi de alirken design ile sport arasi farki sormus, her seyi ayni, birebir ayni sadece koltuk mu ne farkli cevabi almis. Iste ne kadar bilgililer ortaya cikiyor bu cevaptan da.

• Sitede fiyat kısmında cod yazıyor.

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Hocam o dün eklenen sportline 1.5 için ilan girmiş ama 1.6tdi fotoğrafları kullanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanssss

Vibrasyon sesi dediğiniz iki silindir moduna geçişlerde gelen tıkırtı gibi bi ses mi hocam
    Tok sekilde dırrrrrr diye ses geliyordu

• Malum siteye konulan 2020 model araçların çoğu henüz teslim alınmamıştır. alakasız resimler kullanıyorlar.
    Henüz almadıkları arabayı satıyorlar yani

• -globetrotter- - kullanıcısına yanıt
    Sen soyleyince dikkat ettim, evet dedigin gibiymis. Tek egzoz cikisi var ve karalamis motor bilgisi kismini.

Benim arkadas 2018 1.5 sport almisti dunlop sportmaxx rt2 ile gelmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 22 Şubat 2020; 12:48:39 >
  • 2017,2018 ya da 2019 model kullanan arkadaşlar varsa bu aracın eksiği olarak ne yazabilirler?

• quote:

Orijinalden alıntı: temur5465

Malum siteye konulan 2020 model araçların çoğu henüz teslim alınmamıştır. alakasız resimler kullanıyorlar.
    Henüz almadıkları arabayı satıyorlar yani
    Sportlinelar teslim alinmamis dynamic ve design ilana koyanlar teslim alinmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

2017,2018 ya da 2019 model kullanan arkadaşlar varsa bu aracın eksiği olarak ne yazabilirler?
    Mmi’da carplay olmamasi,virtual ve acc ile birlikte gelen carpisma onleyici.

Serit takibi mevcutta kullandigim W177 A180d aracimda var fakat en nefret ettigim ozellik direk kapatiyorum oyuzden onun olmamasi benim icin onemli degil.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.