Şimdi Ara

audi a3 8l agu 1,8t yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 senedir 2001 model agu motor 1,8t kullanmaktayım şuanda aracım 163bg fakat aracımı biraz daha güçlendirmek istiyorum. ustam bana turbo barında oynama yapabileceğimizi chip uygulayabileceğimizi söyledi fakat bense yeni bir turbo almak istiyorum ama bu araca uyacak turbolar ve markalar hakkında pek bi bilgim yok acil yardım edebilir misiniz...

• k04 turbo takıp yazılımla ve egzozla desteklemeniz gerekir. bu şekilde 220 civarı hp alırsınız.
  • SchwarzMoto kullanıcısına yanıt
    k04 turbola alakalı olumlu tepkiler aldım teşekkürler peki ben biraz abartıya kaçmak istersem parasal pek bi sıkıntım yok ben bu arabayı hoşuma gittiği için kullanıyorum daha önceden e36 3,25 kullanıyodum fakat audiden aldığım zevkin yarısını almıyodum iş yanlamaya gelirse farklı tabi
  • gt28 + headers + chip + egzoz ve bi kaç parça ile daha 350 lere kadar çıkabilir miyim?
  • agu az teknolojik bir motor olduğu için kollar falan orjinalden forged. paranızla doğru orantılı tamamen baskı balata ve aksları da değiştirerek o güçlerde stabil gezebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.