Şimdi Ara

AUDI A3 ALMAK İSTİYORUM, TAVSİYE EDERMİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AUDI A3 ALMAK İSTİYORUM, TAVSİYE EDERMİSİNİZ? VE BUNUN DİZEL MOTORU VAR MI ŞU AN SATIŞTA OLAN?

• dizel motor var da. siz ikinci el mi sıfır mı alacaksınız. sıfır alınacaksa 1.4 t motor alınmalı hem ekonomik hem de makul performanslı bir araç. dizel motorlar yüksek vergi dilimindeydi. 1.6 tdi gelmedi gelse de 1.4t motor yine de tercih edilmeli.
  • Tavsiye etmem kasası yüzü çok eskidi yenisini beklemek gerek veya başka seçeneklere yönelmek daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Tavsiye etmem kasası yüzü çok eskidi yenisini beklemek gerek veya başka seçeneklere yönelmek daha iyi olur.

Bende bu arkadaşa katılıyorum kasa çok eskidi artık bi çekiciliği yok gözümde golf bakabilirsiniz audi yerine hem daha yeni hemde tercih edilebilecek güzel motorları var
  • 1.6 tdi geldi yalnız fiyat uçuk
  • her ne kadar teknolojisi ve görünümü eskisede alınabilecek en kaliteli hachback a3 tür.

hatta biraz daha ileri gidip malzeme kalitesinin güncel a4 ve a5 den bile kaliteli olduğunu söyleyebilirim.en azından benim kullandığım 2006 model 2.0 tdi, s tronic a3 de öyleydi.

sıfır almayacaksanız hiç düşünmeyin alın derim.sıfır alacaksanız son makyajdan sonra gözüme çokda güzel görünmüyor.

hiçbir şekilde sizi üzmeyecek bir arabadır...
  • Kasa eski meski;ama şu anda segmentinin 1 numarası bence.Dış görünüş adına daha iyi bir şey yapılması zor.
  • Valla en beğendiğim iki araç A3 ve BMW 1 serisi id. Kasa değişeceği için sıfır düşünmedim bunları,ikinci eline de o kadar para verilir mi diye millet caydırdı, ben de gidip sıfır Golf aldım. Araçdan memnunum ama A3 içimde uhde kaldı,muhakkak bir gün almak istiyorum,ama 2. elde temizi de hayal gibi bi şey, muhakkak bir kaza, boya v.b. bir kusur oluyodu ben aradığım dönemlerde. Bulduğum en temiz araçda bile garantiden ilk 2 yılda bi sürü parça (yok klima kompressörü,yok bilmem ne sensörü v.s.) değişmiş oluyordu ama yine de hala beni çok etkileyen araçdır kendileri.
  • SIFIR ALACAKSAN KESİNLİKLE YENİ KASAYI BEKLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto

SIFIR ALACAKSAN KESİNLİKLE YENİ KASAYI BEKLE

yorumlarınız için tşkler arkadaşlar, evt başta söylemeyi unuttum ama ben sıfır almayı düşünüyorum,,yakın dönemde örneğin en fazla 1 yıl içerisinde yeni kasası çıkar mı A3'ün?
  • arkadasım bende 2009 1.6 a3 var. merak ettigin şeyleri daha acık bir şekilde sorarsan sana elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calısırım
  • a3 güzel araç ancak gerçekten kasa eskidi o parayla fıstık gibi canavar golf alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

a3 güzel araç ancak gerçekten kasa eskidi o parayla fıstık gibi canavar golf alınabilir

Aynen öyle, paracıklar da cepte kalır.
  • A3 ün karizmasını Golf'te aramak hayal ürünüdür..
  • Sen hiç takma kafana ve git alıyorsan al a3 ü golfle kıyaslanacak bir araç değildir
  • Yorumlarınız için tskler fakat ben maalesef alisamadim golf e. Audi benim hayalim. En azından yeni kasa çıkarmasını beklerim.
  • Bütçeniz ne kadar ve hangi motor seçeneğini seçmeyi düşünüyorsunuz?

Şuan da a3 te alınacak en iyi seçenek 1.6 tdi fiyatı 60 bin tl civarı. Tabi okadar para verilir mi en boş modeline o tartışılır.
  • Dizel motorun fiyatı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

Dizel motorun fiyatı nedir acaba?

Yukarı da yazdığım gibi 1.6 tdi dizel 60-61 bin tl den başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

Dizel motorun fiyatı nedir acaba?

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi_2/a3.html
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.