Şimdi Ara

Audi A3 mü yoksa Lancia Deltamı ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Em_tech
    2. eli yok aracın. O bakımdan çekincem var.

Delta şu an itibarıyla ölmüştür,A3ünüz hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

2. eli yok aracın. O bakımdan çekincem var.

Delta şu an itibarıyla ölmüştür,A3ünüz hayırlı olsun.

Siz çok yaşayın, 2.elde çekince varsa Delta nasıl seçeneklerde oluyor. Cevap çok belli A3.
  • ikisinde a3

ama c4 al
  • A3 kullanıyorum yıllık rutin bakım maliyeti 300-400 tl arasında değişiyor. Deltayı daha önce kullanmamıştım ama parça fiyatı ve yıllık bakımı hakkında bilginiz var mı?
    Piyasaya göre a3 ün 2. elini daha hızlı satarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Ayrıca i30 düşünüyorsanız, kesinlikle Cee'd de listenizde olmalı. Bence daha alımlı kuzenine göre. Hele ki Premium donanım cidden nefis. Bilmiyorum incelediniz mi ama o sınıfta o kaliteyi sunan birkaç araç var.

Ceed' in iç tasarımı hoşuma gitmiyor ama toplamda güzel araç. Hangisi derseniz i30 bana göre. Forumdan çıkan sonuç A3 yönünde anladığım kadarıyla. Bir kaç güzel ikinci el var. onlarda da 1.6 attractin 1.4 tfsi arasındayım. 1.6 ya tüp takılınca çok iyi oluyor diyenler var. Bana 1.6 daha sıcak geliyor. Siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

A3 kullanıyorum yıllık rutin bakım maliyeti 300-400 tl arasında değişiyor. Deltayı daha önce kullanmamıştım ama parça fiyatı ve yıllık bakımı hakkında bilginiz var mı?
    Piyasaya göre a3 ün 2. elini daha hızlı satarsın.

Delta fiat altyapısına sahip olduğundan bakımları çok tutmayacaktır.
    Ayriyeten zaten konuyu açan arkadaşımız 2. el diye bir cümle kurduğundan ne ceed ne delta yüzüne bile bakmamalıdır.
    Alacağı araç galerici plazasından olmalıdır,o plaza da audi plazasıdır.
    A3ün 1.6+tüp kombinasyonu da gayet iyidir.
    Ortalama bir performansı ekonomik olarak elde ediyorsunuz.
  • Deltanın sıradışı ve göz alıcı bir yanı var. A3 ten de büyük D segmenti. Hem her yerde A3 var.
  • Test sürüşü yapın hangisi içinize sinerse onu alın sonuçta bir kere geliyoruz ikinci eli var diye zevk almadığın araca binmekte sana kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. eli düşünmezsem uygun bir 2.el lancia yı düşünmeden alırım. Hatta dışı beyaz içi krem rengi 2010 model 45 civarı bulsam alırım ama yok. bmw1 de düşünüyorum fakat yakıt sorun. Tüp desen bağaj kalmıyor falan.

Audi nin 1.2 motorunu düşünmüyorum. İçime sinmiyor o kadar motora 50bin vermek. Dizel 300 nm tork nere 1.2 motor nere. Bastığında gitmeli. Audi 1.6 da markası olmasa düşünmem. Dış görünüşü, özellikle arkası iyi gözükmüyor. A3 coupe nin kırması gibi.

Derken derken nasıl araba alacam acaba :D
  • quote:

Ceed' in iç tasarımı hoşuma gitmiyor ama toplamda güzel araç. Hangisi derseniz i30 bana göre. Forumdan çıkan sonuç A3 yönünde anladığım kadarıyla. Bir kaç güzel ikinci el var. onlarda da 1.6 attractin 1.4 tfsi arasındayım. 1.6 ya tüp takılınca çok iyi oluyor diyenler var. Bana 1.6 daha sıcak geliyor. Siz ne dersiniz?

A3 iyidir. Fakat ben ağzına kadar dolu (gırtlak dolu diyorlar ya, ondan) bir i30, Ceed ya da Delta varken almazdım.

Aslında siz şedovgayst rumuzlu arkadaşı dinleyin. Bildiğim kadarıyla kendisinin, piyasada; kullanmadığı, elden geçirmediği, pandiklemediği otomobil yok. Ben bu tip konularda çoğu kez farklı şeyler düşünsem de, bir süre sonra kendimi bu arkadaşın dediğini yaparken, kabullenirken buluyorum. Bu tip konularda uzmandan şaşmamakta fayda var. Forumumuzda yegane uzman da kendisi, herkesin ortak görüşü.

• Hmm şedovgayst'ın yorumlarınada bi bakayım o zaman :) Tecrube önemli tabi.
  • @ShadowGeist,

Hocam öneriniz A3 e bir adım daha yaklaştırdı beni. Bir soru sorayım o zaman. Lancianın ikinci eilini düşünmezsem genel toplamda hangisini tavsiye edersin Deltamı 1.6 dizelmi A3 1.6 tüplü mü?

Birde Bmw1.16 ve A3 1.6 kıyaslaması yaparsan çok sevinrim. İyi akşamlar.
  • 2 seçenek arasında kesinlikle a3 derim.fakat bi arkadaş giulietta tavsiye etmiş.bu seçenek ikisinin önünde bence.giulietta'nın iç ve dış tasarımlarına bayılıyorum.
  • Beyaz renk A3 görmekten gına geldi belediye dağıtıyor gibi her yerde var. İkinci el kaygınız yoksa ve gittiğiniz her yerde insanlar size baksın istiyorsanız Lancia alınır. Servis sıkıntısı da yok. İçi kamyon gibi arka koltukları amerikan arabaları gibi.

Azıcık aşım kaygısız başım derseniz A3 kendini kanıtlamış bir araba, alırsınız memnun kalırsınız düzene ayak uydurursunuz.
  • Delta konusu geçince duramıyorum yazmadan a3 guzel araba kalitedir odur budur bıdı bıdı bıdı ama Delta otomobildir , farklılıktır karizmadır , estetiktir.Bunlar kişiye özel düşünceler aynı zamanda iyi motor donanım geniş iç hacim bunlarda başka artılarıdır.
  • Delta alırdım. A3 ün yeni kasası çıktı. Eski kasa ve performans sıkıntısı olan bir arabaya o kadar para verilmez. Prestij olarak da Delta A3 ten geri kalmaz. İç tasarımı falan hiç güel diil A3 ün bence. Sıkıcı bir araba. Garantisi bitmiş DSG li bir aracı almaya nasıl cesaret ediyorsunuz o da ayrı bir mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 27 Mayıs 2013; 13:26:41 >
  • aslında kalbim kesinlikle Delta diyor ama mantığım A3 iyidir diyor, herkes gibi yani :D 2.el güzel bir deltayı kaçırmam ama yok.
    A3 ün yeni kasası bence eskisini aratıyor, çok kötü bir tasarım :) O bakımdan eski kasa almak cazibesini dahada artırıyor. Bakalım şu 1-2 hafta iççinde hangisinn iyisi denk gelirse alıp geçeceğim. Tabi yeni önerilere de açığım.
  • A3'ü tercih et.
  • Peki A3 diyenlere öenmli bir soru. 2 A3 adayım var

2008 model full bir A3 mü
    Artılar: deri elektrik/hafızalı, hız sabitleyici, cam tavan, Tüp
    Eksiler: eski tip arka stop lambaları farlar, 6 ileri s-tronic

2009 model A3 mü
    deri döşeme, multimedia tv sistemi(orjinal), 7 ileri s-tronic şanzıman
    Eksiler: Hız sabitleyici, cam tavan

fiyatlar neredeyse aynı hatta 2008 modeli biraz daha pahalı, Hangisini tercih ederdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em_tech -- 27 Mayıs 2013; 19:21:08 >
  • Bence deltanın en büyük avantajından bir tanesi hiçbir c sınıfı hathcbak de olmayan arka koltuğun kaydırılarak arka diz mesafesi ve bagajın boyutlarının değiştirilebiliyor olmasıdır.Bagajda birşey taşıyacaksanız arka koltuğu daraltıp bagajı genişletin.Bagaj boş taşıyacağınız insan fazla ise arka koltuğu arakaya kaydırın.Bence her hathcbak araçta olması gereken bir özellik.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.