< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Audi A3 Sedan 1.5 tsi sline mı Vw Golf 1.5 tsi Rline mı (2. sayfa)
-
-
Audi varken golf alınmaz. Son kasa kalitesi düşmüs golf hiç alınmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A3 te çok kaliteli değil bence
Hem sedan devri bitti sıradan kalmaya başladılar R line Golf daha güzel duruyor
Audinin sürüş kalitesi , direksiyon vites tepkileri çok başka. Zaten premium markaları da normal markalardan ayıran bu. Her şey yumuşak deri kaplama değil
Ne gibi vites tepkileri başka, nedir direksiyondaki fark açarmısınız? hangi tiplerini kullandınız iki aracın?
-
Hiç A3 sürmüş gibi değilsiniz. A3 premiumsa chery ler de premium. Premium A4 ile başlıyor audide. A3, q2 vs marka adı, imaji için alınıyor. Premiumlukla alakası yok.
A3 biraz daha genç işi a4 e göre. Hb olsa a3 düşünürdüm ama sedana karşı golfu seçerim
Golf bu fiyatlara alınmaz. Önümüzdeki aylarda indirim gelecektir. Ederi maksimum 1.5 r-line ve opsiyon donanımlarla maksimum 1.5milyon, üzeri kazık. Tiguanda passatta yaptığı gibi 200-300bin indirim yaparsa üzer alan kişiyi.
1350binlere leon, 1450binlere cupra leon, 308 gt, astra ful vs falan alınır.
-
Fiyatına birsey diyemem ama 1.5 tsi r line çok güzel. Astra bence bunların seviyesinde değil
Sürüşü çok keyifli , gayet iyi yol tutuyor , viraj performansı harika , direksiyon fren tepkileri çok hızlı ve canlı , süspansiyon konforu harika vs işte audiyi Audi yapan şeyler bu
Maşallah dostum otomobil gazetecisi gibisin. Sürmediğin, deneyimlemediğin araç yok.
Markalara başvurda lansmanlara çağırsın seni.
Sadece forum ortamında kısıtlı kalma. Daha geniş kitlelere ulaşman lazım. Milleti mahrum bırakma bilgilerinden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Estağfurullah . Her aracı sürdüm diyemem sürme fırsatı bulamadığım bir sürü araba var daha . Ama nezaketiniz ve övgünüz için teşekkür ederim hocam . Özellikle sizden bunları duymak büyük zevk :)
Moueson’un inanılmaz değişimine şahit oluyor forum…. Eskiden megane’dan başka bir şey bilmezdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Audi'yi Audi yapan şeyler bunlar değil de, yani kullandığınız Golf bu konularda Audi A3'e göre çok daha zayıftı, öyle mi anlıyorum?? bende kullandım iki aracı hemde arka arkaya da ondan dolayı soruyorum..
Torsiyonlu Golfü mü, multilink olan Golf 1.5 Tsi R-line'ı kullandınız? gerçi geçen Golfün alt modellerinin torsiyon olduğunu bilmediğinizi yazmıştınız ama (bilmek zorunda değilsiniz yanlış anlamayın) A3ü sanki basın bülteninden bir metin yazılmış gibi bu kadar övünce, ben Golfun torsiyonlu olanını kullandım, artı torsiyonlu R-line da kullandım, multilink olan R-line çok mu kötü acaba diye düşünmeye başlıyorum haliyle.. denk getirirsem almayı düşündüğüm bir araç, kullanmaya vakıf olamadım henüz.. vites tepkileri konusundaki farka da değinmemişsiniz bir devam edin de aydınlatın bizi size zahmet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 28 Kasım 2023; 19:55:44 > -
Çatır çatır ezmisler seni,aynı altyapıya sahip arabalara kalkıp Audi ovmussun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X