Audi A3 Sedan 1.5 tsi sline mı Vw Golf 1.5 tsi Rline mı
-
-
Audi a3 sportback 1.5 tsi s line
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 24 Şubat 2023; 21:16:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sportback arkası kötü ya bence görünüş olarka sedan veya golf arasında kararsızım
-
Son modellerden mi bahsediyoruz. Eğer öyleyse audinin daha pahalı olması lazım .
aynen ikiside 2022 model
-
görünüş olarak siz hangisini tercih ederdiniz
-
Audi tabiki . Çok daha prestijli duruyor.
A 3 de karartmali cam olmaması can sıkıcı ama.
birader adam mı seçiyorsun audiyle vw kıyaslanir mi kol gibi fiyat farkı var ikisinin arasında
a3 alacak adam yapıştırır geçer
fiyat farkı golf 1.047.000 ₺ audi a3 1.123.000₺ fiyat farkı kol gibi değil
-
Selamlar. Ben de bugünlerde iki modeli inceliyorum. Yanlış görmediysem A3'ün baz versiyonunda bile otonom sürüş, şerit takip ve otomatik frenleme gibi donanımlar standart. Golf'lerde üst donanımda bile bunlar yok.
banada şuan a3 gibi geliyor audi bi farklı ya çoğu kişide audi ye binen başka arabaya binemiyor diyo a6 kullandım cidden başka bi şey
-
Bu nesilde Audi 4 halka imajı ve biraz lambo tarzı görünen iç mekan satıyor.. bir de fiziksel klima kontroller büyük artı.
Bunun dışında bu nesilde Golf ile pek fark yok.. aynı durum Golf 4 ile A3 8L arasında da böyleydi.. zamanla A3 ayrıştı. şuan tekrar yakınlar bu yüzden illa Audi imajı olsun anlayışı yoksa ikisine de bakılır.
Ben A3 derdim. ama sedan değil hatchback.
Sedan olacaksa olması gerektiği gibi orijinal premium sedan platformlu A4 ile olmalı.. Mqb ile olmaz o iş.
-
Golf'ün eski kalitesi yok o yüzden kalite anlamında baya fark var arada aynı şekilde donanım olarakta. Ayrıca size katılmıyorum sedan hali daha iyi duruyor.
A3'ün de Golf'ünde eski kalitesi yok..
Alman aracında donanım olarak kıyas olmaz, ekstra paran varsa donanım vardır, yoksa yoktur..
İkisi de radarımda olan almak istediğim defalarca baktığım araçlar boşuna iddialaşmayalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 25 Şubat 2023; 8:46:57 > -
marka takıntınız yoksa golf alınır. tasarım olarakta daha iyi görünüşü var. a3 maşallah nfs u2 zamanından beri aynı duruyor, hiçbi değişme yok.
-
o paraya golfun dolusunu audinin boşunu alırsın
Merhaba aracim a3 2022 kisa sureli hafiza her kontakta 0 laniyor nasil duzeltebiliriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A3 sportpack sline 1.5 soranız var mı hiç bulunduğunuz ilin bayilerine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- honda civic fc5 paket sıralaması
- seat leon en çok tutulan modeli
- bmw 520d kronik sorunları
- fiat albea alınır mı
- toyota c-hr 1.2 turbo kullanıcı yorumları
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X