Şimdi Ara

AUDİ A3 şok üstüne şok bir kampanya daha! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
24.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 yılında 102 beygir hitler motor benzinli C sınıfı bir araca 50 bin lira vermem. Audi A3 bile olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde
    yukarida yazilanlara katiliyorum.

benzin bir luks lakin a3? ne yazikki...

Oradaki "lüks" kelimesini ironi maksadıyla kullandım. 50.000TL'ye lüks araç olmaz zaten.
  • Audi yi severim fakat bir ekstra göremedim arabada o paraya full + full 2012 ceed alırım akarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Audi yi severim fakat bir ekstra göremedim arabada o paraya full + full 2012 ceed alırım akarım.

Doğru tercih. Herkes i30/Ceed almalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: docburhan

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Golf varken A3 e binilmez :))

CİDDİ MİSİN?

i30 varken, hiç binilmez...

Aveo varken ikisinin de yüzüne bakmam
  • forum çok ilginç ya.. ikinci el bmw 3 serisi sorarsın, gelir adamlar sıfır 5 serisi al derler. gelir ordan birisi "bir jetta değil" der, sonra vw kavgası çıkar, audi sorarsın kia önerilir..
    konuyu açan arkadaşa tavsiyem ya git kendine Tata telcoline al, yada mercedes s serisine bak, boşver audiyi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

quote:

quote:

CİDDİ MİSİN?

• quote:

quote:

quote:

quote:

CİDDİ MİSİN?

Spark daha iyi değil miydi?

• Mevzu gecen linkteki araba full degil orta alt bir donanimda onu belirteyim ikincisi audi ole turkiyede haydi satiyim dedigin zaman satilan bir araba degil zira servisi ve parcasi pahali motoru eski bir teknoloji ancak lpg uyumu var takdir alanin olur takip takmamakta ancak suan kimse 50 000 tl audi diye para vermez zaten insanlarin arac alim icin kafalarinda belirledigi psikolojik sinirin ustunde ancak sunu belirtelim malasef ulkemizde arabalar cok pahali yani bu sadece audi ye has bir olgu degil donanim birazdaha kabarik olsa bu fiyattan talebi cok olur kanatindeyim bayiler nekadara satiyor bir bilgim yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

CİDDİ MİSİN?

Spark daha iyi değil miydi?

Yok hocam o çok yol sesi alıyormuş ve 250+ hızlarda az da olsa savruluyormuş, o yüzden benim tercihim A3, Aveo ve Kia Picanto 3'lüsünden birisi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Bunu aldığın gibi LPG ciye götüreceksin. Sonra güzel bir Türkiye turu yapacaksın

lpg de de epey yakıyor.Ben de var oradan biliyorum.....120km sabit hızda kış değeri 10-11lt lpg uzun yol....

Hocam LPG de bir problem olmasın? Şehir içinde ne kadar yakıyor aracınız?

Şehir içi aşağı yukarı yine 10lt filan yakıyor.Bakımlarını eksiksiz yaptırıyorum.Geçen de ayarlama yapıldı.Havaların ısınmasıyla düşer sanırım.Birde bizim leonlarda şanzuman oranları çok kısa.120km/h de devir epey yüksek oluyor.Bundan da oluyor olabilir....A3lerde durum nasıl işte onu bilmiyorum.Ancak hitler motor yakıyor onu biliyorum.....

• O paranın aracı dğeil. Yeni sınıf araçlar gerçekten ondan daha üstün eskiden Premium du bu araç.

Golf 5 in olduğu yerde A3 premiumdur ama Golf 10 çıkacak neredeyse 10 sene geçmiş Prömyumluğu kalmadı
  • quote:

quote:

quote:

CİDDİ MİSİN?

onu bunu bırakında jetta hepsinden iyi geçen yeni cc ile porsche tokatladım
  • Arkadaşlar a3 den bahsediyoruz audi bünyesinde ki bir araç. Sadece donanımla sınırlı kalmak ne derece dogru bilmiyorum. Ornegin o arabanın sundugu güvenlik ne ceed bırakır ne golf bırakır ne de ayarındaki başka modeli. ( bmw mercedes hariç ) bence alınır sorunsuzca binilir. Lpg ye sıcak bakmıs olsam alacagım ilk aractır. Varsın hitler motoru olsun varsın 102 beygir. Altımda audi olur en azından. Mesela c4 aracımı asla A3 le bir tutamam. Donanım biraz daha iyidir fakat güvenlik de audi de daha rahat ederim. Aracım 10 bin de bozulursa audi 20 belki 30 da bozulur. Böyle düsünürüm. 150+ hızlara çıkarsam daha güvenli hissederim

Yani sadece donanıma bakmamak gerek. Siz baska araba alırım diyorsunuz ama audi den ne derece iyi olur o tartısılır.
  • yeni mercedes a serisi çok uygun bir fiyata gelecek, o zaman görürsünüz indirimi a3 te ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgünhan

quote:

Yapmayın arkadaşlar. i30 dizel elite otomatik varken paranızı sokağa atmayın lütfen...

şakamı bu hocam ya ....

golf hadi neyse audi ile hyundaimi kıyaslanıyor

hyundai ile audi karşılaştırman gerçekten çok ayıp...Bu iki markayı yanyana getiren büyük tööbe etmeli...
  • quote:

quote:

quote:

CİDDİ MİSİN?

vipmail bu siteye bi daha girmemelisin.milletin ayarını bozma.hyundai ve audi yanyana telaffuz edilmez,günafa girersin,yanarsın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde
    ironik bir arzu nesnesi a3.

sadece markaya sahip olmanin yeterli oldugu kosullarda, giris seviyesi ve birkac opsiyon ile luks "varsayilarak" elde edilen, ama sahiplerinin lpg tasarrufuna sahip olma ihtiyaci duymadigi bir oyuncak.

luks olgusuna ulasilan sinir, evladina a3 kendi gatajina ise a6 cektigin noktada a6 nin sunduklariyla baslar.

umarim aciklayici olmustur...

Siz sadece küçük bir kesimin penceresinden bakmışsınız. A3 şu anda sıradan C-sınıfı araçlar fiyatına satılan ve aynı zamanda bu sayede geniş bir kesime hitap eden bir araç durumunda.

İnsanlar başka bir dizel veya benzinli araç almak yerine; motoru %100 lpg uyumlu olan, aynı zamanda pahalı da olmayan bu aracı alıp, LPG de taktırarak ekonomi ve kalite ile konforu bir arada yaşayabilir. LPG uyumu bu aracı çoğu kişinin tercih listesine taşıyan en önemli etken olacaktır.

Benzinin 5TL'yi bulduğu günümüzde, benzinli araca binmek çok külfetli bir iş.

yok hocam,dahada karıştı..

• quote:

quote:

quote:

quote:

CİDDİ MİSİN?

ahahahahaha...

• quote:

Orijinalden alıntı: cebirsel
    vipmail bu siteye bi daha girmemelisin.milletin ayarını bozma.hyundai ve audi yanyana telaffuz edilmez,günafa girersin,yanarsın...

i30 uğruna yanmayana yazık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.