Şimdi Ara

AUDİ A3 şok üstüne şok bir kampanya daha! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
24.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 Audi A6 2.0 Tdi için 155 bin tl teklif aldım tabi araçta deri koltuk yok ama xenon sunroof var.
  • 50000 vereceğim ve ne marka olursa olsun,HIZ SABİTLEYİCİ gibi bir donanım olmayacak...

ABS olmaması gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

2012 Audi A6 2.0 Tdi için 155 bin tl teklif aldım tabi araçta deri koltuk yok ama xenon sunroof var.

Fiyat bu araç için makul gibi geldi. 5.20d şu anda ne kadar?
  • Yokuşta bayılan milattan önce kalma hitler motoru git sen 2012 model A3'e koy sonra 50 Bine sat.. Bence kesinlikle alınmamalı. Alınacaksa parayı basıp 1.4 turbolusu alınmalı paşa paşa binilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

bu indirimler kesinlikle fabrika destekli, doğuş bu kadar oynayamaz diye tahmin ediyorum.

1.6tdi full stronic 68 alınası bir araç

68 bin tl param olsa gözüm kapalı alırdım
    golf yerine
    daha yerinde ve güzel secim olur
  • Bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Hitler motoru 90.000 km kullandim,cok saglam bir motor birde uzerine Audi kalitesi oturunca uzun sureler servis ile isiniz olmaz.

Tek eksigi kisa 5.vitese sahip olmasi uzun yolda 120km ile gidince cok yakiyor.Ama 100km hiz ile sabit giderseniz 55lt lik yakit deposu ile 800km yol yapiyor.

100'le sabit gidince 6.9lt yakıyor demektir bu.. Yuh.. Ben İstanbul'da 6-6.5lt ortalama yakalıyorum.. Hem kağnı gibi hem de müsrif.. pfff..

Dıştan cezbetse ve fiyatı uygun da olsa.. bu kadar verimsiz bir motorla insanın alası gelmez..

Sabit hızda 6,0 litre yakıyor bizzat ölçtüm LPG takılmadan önce.LPG'de ise karma 9 litre tüketiyorum.Kanıtları ise burada

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=59092752

Konu başlığından içeri girenlerin yarısı Hitler motoru nasıl kötülesem diye giriyor herhalde.102 beygirlik motoru beğenmeyip 68 beygir hafif ticariyle gezerler bi de.

Dizele ek vergi gelirse beğenmediğiniz Hitler motor ve LPG neredeyse tek çaremiz olacak.

120 km sabit hızda 6.0lt yakmıyor, 90km sabit hızda 6lt yakıyor. Arada çok fark var.

• A3 1.6 tdi tfsi veya 1.4 tfsi fiyat alan oldu mu son günlerde???

Ve sizce audi A3 lerde bu indirimini daha ne kadar sürdürür veya indirim oranları hazirana doğru daha da artabilir mi??
  • Almayacak olana 20.000 tl ye satılıyor diye yazsanda 1000 mazeret bulur ve kötüler aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

2012 Audi A6 2.0 Tdi için 155 bin tl teklif aldım tabi araçta deri koltuk yok ama xenon sunroof var.

Fiyat bu araç için makul gibi geldi. 5.20d şu anda ne kadar?

Makul gibi göründü ama A6 içinde kullanılan kumaş koltuk A3 ile aynı ve gerçekten çok kalitesiz bence.A6 ya bindiğiniz zamanda deri koltuk aranır bence.5.20d için aldığım teklif en sonra deri koltuk xenon sunroof 180 bin.
  • quote:

Makul gibi göründü ama A6 içinde kullanılan kumaş koltuk A3 ile aynı ve gerçekten çok kalitesiz bence.A6 ya bindiğiniz zamanda deri koltuk aranır bence.5.20d için aldığım teklif en sonra deri koltuk xenon sunroof 180 bin.

Araçların fiyatlarında düşüş mü oldu? Çok ilgi alanıma giren araçlar değiller, ama 5.20d için 250.000TL'ye yakın fiyatlar gördüğümü hatırlıyorum.

Alacak olsam, 30.000TL fark için 8-ileri ZF şanzıman ve arkadan itişten bile vazgeçmemek için BMW alırdım.
  • Herhangi bir düşüş yok yani bmw şuan 201 bin tl comfort modeli A6 da 170 180 bin arasında. Satışlardan dolayı bayilerde baya bir indirim söz konusu oluyor.Bugün yeni A5 2.0tdi 177hp için 158 bin tl fiyat aldım ve araç full sunroof deri koltuklar xenon 18' jant renk beyaz.Daha makul geldi bana.
  • alfa romeo giulietta
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

alfa romeo giulietta

Onden cok kotu arkasi sahane kabul ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

alfa romeo giulietta

• quote:

Orijinalden alıntı: özgünhan

quote:

alfa romeo giulietta

aynen kardeşim varya 159 un önünü alıp julyetin arkasını birleştircekler kımsenin gözü bu arabadan başka bişey görmez bunların kafa çalışmıyorr yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer
    Birazdan cihanair gelir neşeni bulursun

Cidden bugün hiç göremedik onu.

hocam sık sık cihanair ismini duyuyorum forumda kimdir bu arkadaş
  • Az önce 1 tır dolusu yaklaşık 10 adet beyaz a3 geçti gitti yeni sahiplerine....
  • Bugun Esenyurt Dogusotoya Audi bayisine gittim,Audi A3 1.6 manuel icin ilandaki aracin aynisi hic pazarliksiz 48.500 tl fiyat verdiler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.