Şimdi Ara

AUDİ A3 şok üstüne şok bir kampanya daha! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
24.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Hitler motoru 90.000 km kullandim,cok saglam bir motor birde uzerine Audi kalitesi oturunca uzun sureler servis ile isiniz olmaz.

Tek eksigi kisa 5.vitese sahip olmasi uzun yolda 120km ile gidince cok yakiyor.Ama 100km hiz ile sabit giderseniz 55lt lik yakit deposu ile 800km yol yapiyor.

100'le sabit gidince 6.9lt yakıyor demektir bu.. Yuh.. Ben İstanbul'da 6-6.5lt ortalama yakalıyorum.. Hem kağnı gibi hem de müsrif.. pfff..

Dıştan cezbetse ve fiyatı uygun da olsa.. bu kadar verimsiz bir motorla insanın alası gelmez..

Sabit hızda 6,0 litre yakıyor bizzat ölçtüm LPG takılmadan önce.LPG'de ise karma 9 litre tüketiyorum.Kanıtları ise burada

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=59092752

Konu başlığından içeri girenlerin yarısı Hitler motoru nasıl kötülesem diye giriyor herhalde.102 beygirlik motoru beğenmeyip 68 beygir hafif ticariyle gezerler bi de.

Dizele ek vergi gelirse beğenmediğiniz Hitler motor ve LPG neredeyse tek çaremiz olacak.

120 km sabit hızda 6.0lt yakmıyor, 90km sabit hızda 6lt yakıyor. Arada çok fark var.

aynı motor sanırım 1.6 102 hp octavia 95 km sabit hız ile 5.3 litre yakıyor dümdüz yolda

• 1.4 TFSI atraction s-tronic ,dinamic ve progressive paketli araçlar için teklif alanlar bayi adı ile birlikte burada paylaşabilirmi?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

O paranın aracı dğeil. Yeni sınıf araçlar gerçekten ondan daha üstün eskiden Premium du bu araç.

Golf 5 in olduğu yerde A3 premiumdur ama Golf 10 çıkacak neredeyse 10 sene geçmiş Prömyumluğu kalmadı

Çok komik olmuş. Güncel A3'ü geçen tek araç şuan için F20 1 Serisi'dir. Onun dışında A3'ten iyi bir model halen bu sagmentte yoktur.

Ne Fiat içli-kaliteden yoksun dökülen Giulietta nede markası Hyundai-Opel vs. olan bir araç A3 kalitesine erişebilir.

Ncap'ten 4 yıldız almıştır. Ama 2011'de sınıfında en güvenli araçlardan biri seçilmiştir. Olası ciddi bir kazada Hyundai marka bir aracın mı yoksa bir Audi'nin mi daha çok güven vereceği açıktır. Örneğin bir önceki 5 serisi'de 4 yıldızdır, ama nerde bir 5 serisinin güvenliği nerede 5 yıldız almış Citroen'in güvenliği

Halen iç mekan olarak A3'ten kaliteli bir araç o sınıfta yoktur, Bmw ile birlikte bu konuda onlara yaklaşan yok. Yeni Mercedes A ve çıkmamış B serisini incelemedim. A3'ün iç mekanına laf edecek insan aynı segmentteki Hyundai'ye-Honda'ya-Opel'e bindikten sonrada bunları söylüyorsa sadece gülerim. Ön konsol komple yumuşak plastiktir, parmağınız içeri girer hamur misali neredeyse, klima kapakları, tuş kaplamaları olsun her detayı ayrı ayrı düşünülmüştür, el freni bile deridir.

Standart gelen ses sistemi, aynı segmentteki Astra-I30 gibi araçların en üst ses sistem donanımından bile daha iyidir neredeyse.

Yol tutuşu mükemmele yakındır, özellikle ESP-ASR açıkken yola yapışır, hemde bunu standart sistemle yapar. Sline ve Ambition yay donanımlı alınırsa araç go-kart misali yol tutar. Birde üstüne Audi Magnetic Ride sistemi olursa üstüne yoktur. Quattro'yu söylemiyorum bile.

Yüksek hızlarda Opel-Citroen-Pug-Hyundai gibi araçlar güven vermezken A3 gayet oturaklı ve güven hissi vererek kullanıcıyı güvende hissettirir. Aynı şekilde süslü Polo denilen A1'in yolda gidişini bilseniz Polo demeye utanırsınız.

Eski teknoloji araç dediğiniz A3'ün 2011'de RS3 diye bir modeli çıkmıştır. 2.5 TFSI 340 HP ödüllü motora sahiptir. 0-100'ü M3 Coupe'den bile iyidir; 4,6sn.

AUDİ A3 şok üstüne şok bir kampanya daha!

A3 sadece ülkemizde satılan 1.2 TFSI-1.4 TFSI-1.6 102 HP ve 1.6 TDI motorlardan ibaret değildir. 1.8 TFSI 160 HP-2.0 TDI 170 HP-2.5 TFSI 340 HP-2.0 TFSI 211 HP ve 2.0 TFSI 256 HP gibi çoğu performans odaklı, diğer rakiplerinde olmayan mükemmel motorlara sahiptir. Üstelik bunları üstün yol tutuş sağlayan Quattro ile sunar.

A3'ün kalitesine kesinlikle laf edilmez, en basitinden yeni 1 serisinin deri direksiyonunu tuttuğum zaman deri olduğunu anlamadım bile. Buyrun, resimleri ayrı linkte büyük açın. Ayrıca A3 sahibide değilim, ama böyle sallamalar olunca tutamıyor kendini insan.

• Bu araçlar yol sesi alıyor deniyor arkadaşlar, bilgisi tecrübesi olan paylaşabilir mi?
  • vw grubu, dış tasarımı yenilemese bile mekanik olarak, üretimde iyileştirilmiş parça kullanımına çabuk geçiyor. Bende manuel düşünenler kaçırmasın. 1.6mpi güzel bir motor. bütçesi el verenlerde 1.6tdi dsg düşşünebilir.
  • arkadaşlar mrb uzun süredir araç araştırması yapmaktayım bi bayan olarak ben c4 ve megane arasında kaldım ama eşimi bunlara ikna edemedim illede a3 dedi gerçi a3 bende beğeniyorum ama bütçe olarak c4 yada megane olsa 2010 - 2011 olucaktı fakat a3 olunca 2007 ve üzeri alma şansımız var istediğimiz araç ikinci el beyaz otomatik ve cam tavan yada sunruflu olması.
    sizce böyle bir araç bulup alırsam bu araca sonradan deri koltuk ve navigasyon(sabit orjinal gibi) taktırabilirmiyim eğer olursa ii şekilde ne kadara malolur aşşağı yukarı yani
    ikinci sorum otomatikler tammı yarı otomatikmi benim eşimde a4 var tam otomatik ve inanın yeni bir kullanıcı olarak çokk ii kullanıyorum yani gören kaç yıldır araba kullanıyorsun die soruyor aracımızda en sevdiğim özellikler geri park sensörü bu özellik a3 dede varmı

sorularım biraz acemice olabilir ama ben pek araçlardan anlamıyorum kusura bakmayın herkese ii günler dilerim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: sedakt

arkadaşlar mrb uzun süredir araç araştırması yapmaktayım bi bayan olarak ben c4 ve megane arasında kaldım ama eşimi bunlara ikna edemedim illede a3 dedi gerçi a3 bende beğeniyorum ama bütçe olarak c4 yada megane olsa 2010 - 2011 olucaktı fakat a3 olunca 2007 ve üzeri alma şansımız var istediğimiz araç ikinci el beyaz otomatik ve cam tavan yada sunruflu olması.
    sizce böyle bir araç bulup alırsam bu araca sonradan deri koltuk ve navigasyon(sabit orjinal gibi) taktırabilirmiyim eğer olursa ii şekilde ne kadara malolur aşşağı yukarı yani
    ikinci sorum otomatikler tammı yarı otomatikmi benim eşimde a4 var tam otomatik ve inanın yeni bir kullanıcı olarak çokk ii kullanıyorum yani gören kaç yıldır araba kullanıyorsun die soruyor aracımızda en sevdiğim özellikler geri park sensörü bu özellik a3 dede varmı

sorularım biraz acemice olabilir ama ben pek araçlardan anlamıyorum kusura bakmayın herkese ii günler dilerim ..

Fiyatlarını bilmiyorum ama Hız sabitleyici gibi donanımların araca sonradan taktırılması yerine, fabrika çıkışı aracın üzerinde olmasını tercih ederim. Sonuç olarak yapılmaz diye birşey yok ama böyle hayati bir donanımın aracın üzerinde gelmesi araç güvenliği açısından daha doğru olur. Bu tabi benim görüşüm, serviste veya dışarda yaptırıp kullanan ve sorun yaşamayanlar olmuştur.

Koltuk ve navigasyon türü cihazları taktırabilirsiniz. Bunu yapan yerler mevcut. Forumda aratırsanız karşınıza çıkacaktır. Fiyatları konusunda bir bilgim yok ama az olacağını sanmıyorum.

Audi A3'ler hem manuel hem otomatik vites olarak kullanabilirsiniz.

Geri park sensörü de 2007 model A3'lerde opsiyonel olabiliyor. Bende ki A3'de yoktu mesela. Ama onu da sonradan taktırabiliyorsunuz.

Ama size tavsiyem eğer 2007 - 2008 Model arası bir A3 bakıyorsanız ve olmazsa olmaz dediğiniz donanımlar olsun istiyorsanız, bunları sonradan taktırmak yerine, şu anda A3'deki kasa değişikliği sebebiyle fiyatlarda sıkı pazarlık yapabilir ve istediğiniz donanımlara sahip bir araba bulabilirsiniz.

• a3 almanızı tavsiye ederim gömülü navigasyon ve park sensörü taktırabilirsiniz. kaliteli bi navigasyon 2.500 tl ye mal olur
    a3 ler bildiğim kadar tam otomatik
    deri koltukta sonradan taktırılabilir. hatta ısıtmalı koltukta taktırılabilir.
    deri koltuk fiyatlarıda 2.000 tll civarında diye biliyorum.

bence en güzeli şuan ciddi bir kampanyada varken sıfır otomatik bir a3 almaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhand09

a3 almanızı tavsiye ederim gömülü navigasyon ve park sensörü taktırabilirsiniz. kaliteli bi navigasyon 2.500 tl ye mal olur

bence en güzeli şuan ciddi bir kampanyada varken sıfır otomatik bir a3 almaktır.

cvp için tşk arkadaşım
    peki bu sıfır kampanyası nedir tam olarak yazarmısınız gerçi ne kadar uygun olsada bizim bütçeyi aşar sanırım ama genede bilmek isterim.

sahibinden com da a3 ilanlarını devamlı takip etmekteyim çoğunda yarı otomatik yazıyor o nedenler dedim eşiminki tam otomatik .

gömülü navigasyon fiyatı uygun aslında ama orjinal görünüyormudur acaba hiç yapılmışını görmedim vede bunu servistemi yapıyoruz yoksa sanayidemi

aynı şekilde koltuk deri kaplamayıda bilmek isterim servismi sanayimi bu aşşağı yukarı vermiş olduğunuz fiyat servis fiyatımıdır yoksa sanayimi

çok soru sordum ama :))

• quote:

arkadaşlar mrb uzun süredir araç araştırması yapmaktayım bi bayan olarak ben c4 ve megane arasında kaldım ama eşimi bunlara ikna edemedim illede a3 dedi gerçi a3 bende beğeniyorum ama bütçe olarak c4 yada megane olsa 2010 - 2011 olucaktı fakat a3 olunca 2007 ve üzeri alma şansımız var istediğimiz araç ikinci el beyaz otomatik ve cam tavan yada sunruflu olması.

-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalsirma -- 29 Nisan 2012; 0:13:38 >

• quote:

quote:

a3 almanızı tavsiye ederim gömülü navigasyon ve park sensörü taktırabilirsiniz. kaliteli bi navigasyon 2.500 tl ye mal olur

cvp için tşk arkadaşım
    peki bu sıfır kampanyası nedir tam olarak yazarmısınız gerçi ne kadar uygun olsada bizim bütçeyi aşar sanırım ama genede bilmek isterim.

sahibinden com da a3 ilanlarını devamlı takip etmekteyim çoğunda yarı otomatik yazıyor o nedenler dedim eşiminki tam otomatik .

gömülü navigasyon fiyatı uygun aslında ama orjinal görünüyormudur acaba hiç yapılmışını görmedim vede bunu servistemi yapıyoruz yoksa sanayidemi

aynı şekilde koltuk deri kaplamayıda bilmek isterim servismi sanayimi bu aşşağı yukarı vermiş olduğunuz fiyat servis fiyatımıdır yoksa sanayimi

gömülü navigasyon için aşağıda markaları belirtilen seçeneklerden araştırma ile faydalanabilirsiniz
    tabiki google

Flyaudio
    Cyclone
    Necvox
    Linellae
    Fedom
    Qualir
    Suav

• quote:

quote:

cvp için tşk arkadaşım

deri döşeme için

http://www.otoderi.com/

fiyatlar...

A GRUBU ARAÇLAR İÇİN DERİ DÖŞEME FİYAT LİSTESİ
    PEŞİN
    FİYATI
    PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ
    6 TAKSİT
    Alman Suni Deri Döşeme
    Koltukların, Başlıkların, Kapı içlerinde kumaş olan orta bölümlerin ve varsa kumaş olan Ön Kol Dayamanın İthal Suni Deri ile kaplanması

1.008 TL
    +
    % 18 Kdv
    1.190 TL
    Alman Suni Deri Döşeme +
    Direksiyon Deri Kaplama
    Koltukların, Başlıkların, Kapı içlerinde kumaş olan orta bölümlerin ve varsa kumaş olan Ön Kol Dayamanın İthal Suni Deri ile kaplanması, Direksiyon Simidininin Hakiki Deri ile kaplanması

1.135 TL
    +
    % 18 Kdv
    1.340 TL

Alman Suni Deri ve Alcantara ile Deri Döşeme
    Koltukların orta dilimli/desenli bölümlerinde Alcantara, diğer bölümlerinde , Başlıklarda, Kapı içi kumaş olan orta bölümlerde ve varsa kumaş olan Ön Kol Dayamada İthal Suni Deri kullanılarak döşeme yapılması

1.390 TL
    +
    % 18 Kdv
    1.640 TL

Alman Suni Deri ve Alcantara ile Deri Döşeme + Direksiyon Deri Kaplama
    Koltukların orta dilimli/desenli bölümlerinde Alcantara, diğer bölümlerinde , Başlıklarda, Kapı içi kumaş olan orta bölümlerde ve varsa kumaş olan Ön Kol Dayamada İthal Suni Deri kullanılarak döşeme yapılması, Direksiyon Simidinin Hakiki Deri ile Kaplanması

1.517 T L
    +
    % 18 Kdv
    1.790 TL
    İtalyan Hakiki Deri Döşeme
    Koltukların, Başlıkların, Kapı içlerinde kumaş olan orta bölümlerin ve varsa kumaş olan Ön Kol Dayamanın İthal Hakiki Deri ile kaplanması

1.483 TL
    +
    %18 Kdv
    1.750 TL

İtalyan Hakiki Deri Döşeme +
    Direksiyon Deri Kaplama
    Koltukların, Başlıkların, Kapı içlerinde kumaş olan orta bölümlerin, varsa kumaş olan Ön Kol Dayamanın ve Direksiyon Simidinin İthal Hakiki Deri ile kaplanması

1.601 TL
    +
    %18 Kdv
    1.890 TL

İtalyan Hakiki Deri ve Alcantara ile Deri Döşeme
    Koltukların orta dilimli/desenli bölümlerinde Alcantara, diğer bölümlerinde , Başlıklarda, Kapı içi kumaş olan orta bölümlerde ve varsa kumaş olan ön kol dayamada İthal Hakiki Deri kullanılarak döşeme yapılması

1.737 TL
    +
    %18 Kdv
    2.050 TL

İtalyan Hakiki Deri ve Alcantara ile Deri Döşeme + Direksiyon Deri Kaplama
    Koltukların orta dilimli/desenli bölümlerinin Alcantara, diğer bölümlerinin , Başlıklarının, Kapı içi kumaş olan orta bölümlerinin, varsa kumaş olan ön kol dayamanın, Direksiyon Simidinin Hakiki Deri ile Kaplanması

1.856 TL
    +
    %18 Kdv
    2.190 TL

• AUDİ = SÜSLÜ,LEDLİ VOSVOS
  • quote:

quote:

quote:

cvp için tşk arkadaşım

deri döşeme için

http://www.otoderi.com/

fiyatlar...

A GRUBU ARAÇLAR İÇİN DERİ DÖŞEME FİYAT LİSTESİ
    PEŞİN
    FİYATI
    PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ
    6 TAKSİT
    Alman Suni Deri Döşeme
    Koltukların, Başlıkların, Kapı içlerinde kumaş olan orta bölümlerin ve varsa kumaş olan Ön Kol Dayamanın İthal Suni Deri ile kaplanması

1.008 TL
    +
    % 18 Kdv
    1.190 TL
    Alman Suni Deri Döşeme +
    Direksiyon Deri Kaplama
    Koltukların, Başlıkların, Kapı içlerinde kumaş olan orta bölümlerin ve varsa kumaş olan Ön Kol Dayamanın İthal Suni Deri ile kaplanması, Direksiyon Simidininin Hakiki Deri ile kaplanması

1.135 TL
    +
    % 18 Kdv
    1.340 TL

Alman Suni Deri ve Alcantara ile Deri Döşeme
    Koltukların orta dilimli/desenli bölümlerinde Alcantara, diğer bölümlerinde , Başlıklarda, Kapı içi kumaş olan orta bölümlerde ve varsa kumaş olan Ön Kol Dayamada İthal Suni Deri kullanılarak döşeme yapılması

1.390 TL
    +
    % 18 Kdv
    1.640 TL

Alman Suni Deri ve Alcantara ile Deri Döşeme + Direksiyon Deri Kaplama
    Koltukların orta dilimli/desenli bölümlerinde Alcantara, diğer bölümlerinde , Başlıklarda, Kapı içi kumaş olan orta bölümlerde ve varsa kumaş olan Ön Kol Dayamada İthal Suni Deri kullanılarak döşeme yapılması, Direksiyon Simidinin Hakiki Deri ile Kaplanması

1.517 T L
    +
    % 18 Kdv
    1.790 TL
    İtalyan Hakiki Deri Döşeme
    Koltukların, Başlıkların, Kapı içlerinde kumaş olan orta bölümlerin ve varsa kumaş olan Ön Kol Dayamanın İthal Hakiki Deri ile kaplanması

1.483 TL
    +
    %18 Kdv
    1.750 TL

İtalyan Hakiki Deri Döşeme +
    Direksiyon Deri Kaplama
    Koltukların, Başlıkların, Kapı içlerinde kumaş olan orta bölümlerin, varsa kumaş olan Ön Kol Dayamanın ve Direksiyon Simidinin İthal Hakiki Deri ile kaplanması

1.601 TL
    +
    %18 Kdv
    1.890 TL

İtalyan Hakiki Deri ve Alcantara ile Deri Döşeme
    Koltukların orta dilimli/desenli bölümlerinde Alcantara, diğer bölümlerinde , Başlıklarda, Kapı içi kumaş olan orta bölümlerde ve varsa kumaş olan ön kol dayamada İthal Hakiki Deri kullanılarak döşeme yapılması

1.737 TL
    +
    %18 Kdv
    2.050 TL

İtalyan Hakiki Deri ve Alcantara ile Deri Döşeme + Direksiyon Deri Kaplama
    Koltukların orta dilimli/desenli bölümlerinin Alcantara, diğer bölümlerinin , Başlıklarının, Kapı içi kumaş olan orta bölümlerinin, varsa kumaş olan ön kol dayamanın, Direksiyon Simidinin Hakiki Deri ile Kaplanması

1.856 TL
    +
    %18 Kdv
    2.190 TL

allah razı olsun arkadaşım çokk faydalı bilgiler vermişsin saolasın.hepsi çok işime yarıycak gerçekten

• arkadaşlar bana bu a3 kampanyasını yazacak biri varmıdır site yabancı dil hiçbişey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audislave

quote:

Fiyatlarını bilmiyorum ama Hız sabitleyici gibi donanımların araca sonradan taktırılması yerine, fabrika çıkışı aracın üzerinde olmasını tercih ederim. Sonuç olarak yapılmaz diye birşey yok ama böyle hayati bir donanımın aracın üzerinde gelmesi araç güvenliği açısından daha doğru olur. Bu tabi benim görüşüm, serviste veya dışarda yaptırıp kullanan ve sorun yaşamayanlar olmuştur.

Koltuk ve navigasyon türü cihazları taktırabilirsiniz. Bunu yapan yerler mevcut. Forumda aratırsanız karşınıza çıkacaktır. Fiyatları konusunda bir bilgim yok ama az olacağını sanmıyorum.

Audi A3'ler hem manuel hem otomatik vites olarak kullanabilirsiniz.

Geri park sensörü de 2007 model A3'lerde opsiyonel olabiliyor. Bende ki A3'de yoktu mesela. Ama onu da sonradan taktırabiliyorsunuz.

Ama size tavsiyem eğer 2007 - 2008 Model arası bir A3 bakıyorsanız ve olmazsa olmaz dediğiniz donanımlar olsun istiyorsanız, bunları sonradan taktırmak yerine, şu anda A3'deki kasa değişikliği sebebiyle fiyatlarda sıkı pazarlık yapabilir ve istediğiniz donanımlara sahip bir araba bulabilirsiniz.

arkadaşım cevabın gözümden kaçmış yeni gördüm tşk ederim.
    aslında haklısınız sonradan taktırmak yerine alırken olması daha ii ama ikinci elde bütün bu özellikleride bi arada bulamıyorum malesef zaten araçlardan çok anlamıyorum.
    benim olmassa olmazlarımda var az şeyde istemiyorum yani:)
    cam tavan yada sunraff,otomatik vites,beyaz renk,deri koltuk,park sensörü...

vede sizede bu sıfır kanpanyasını sormqak istiyorum nedir acaba yabancı dil sorunu nedeni ile audı web sitesinden anlayamadım tek gördüğüm

audi a3 sportback tdı s tronıc 31.236 peşinat 36 ay 699tl vade 29.235 balon ödeme geçerlidir die bir ilan. ama balon ödeme nedir anlamadım vede 36 ay 699 toplamıda 29.235 yapmıyor :)) çokmu karışık yazdım bilmiyorum ama anlayamadım ben bu kanpanyayı:)

• Attraction+zenon+fonk.direksiyon 29k eur
    Ambition 31K eur
  • arkadaşlar audi a3 Sportback 1.6 TDI S tronic hani 31.326 TL peşinat, 36 ay vade ve 29.235 TL balon ödeme ile denen modelde

sunfoor,otomatik vites,beyaz renk,park sensörü varmıdır acaba yani tam olarak neler var içinde benim isteklerim sunfoor,otomatik vites,beyaz renk,park sensörüinevigasyon ve deri koltuk ama deri koltukla nevigasyon sonradanada takılıyor fakat diğerleri olmalı
  • Arkadaslar A3 1,6 tdi stronic ambition için fiyat alan varmı xenon paketli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.