Şimdi Ara

AUDİ A3 şok üstüne şok bir kampanya daha! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
24.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

Arkadaslar A3 1,6 tdi stronic ambition için fiyat alan varmı xenon paketli?

Bir arkadaşım aldı beyaz 1.6 tdi S-tronic ambition 75 gibi bir rakama mal oldu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedakt

arkadaşlar audi a3 Sportback 1.6 TDI S tronic hani 31.326 TL peşinat, 36 ay vade ve 29.235 TL balon ödeme ile denen modelde

sunfoor,otomatik vites,beyaz renk,park sensörü varmıdır acaba yani tam olarak neler var içinde benim isteklerim sunfoor,otomatik vites,beyaz renk,park sensörüinevigasyon ve deri koltuk ama deri koltukla nevigasyon sonradanada takılıyor fakat diğerleri olmalı

arkadaşım ambiente aldı 75.000 gibi bir rakama mal oldu ona,

yarı deri yarı kumak döşeme,
    park sensörü,
    S-tronic yarı otomatik
    Beyaz renk
    Park sensörü,
    Yağmur sensörü,
    Far sensörü
    16 " alaşım jant
    Esp
    Multifonksiyon Deri Direksiyon
    İpod-Usb-Aux bağlantı kiti
    Işıklı makyaj aynaları, Ayak aydınlatma (iç ışık paketi diye geçiyor sanırım)
    Led Bi-xenon Far
    Led Stop
    +standart donanımları

benim gördüklerim bunlardı,

vag grubunda navigasyon türkiye uyumu sıkıntılı sanırım birde fiyat farkı yüksek diye pek getirmiyorlar,
    sizin söylediğiniz rakama göre attraction olabilir, ondaki donanım daha azdır muhtemelen,
    bir arkadaşım attraction aldı, hatta yarın teslim alacak, ama ne fiyata aldı bilmiyorum,
    aracı da yarın muhtemelen göreceğiz, öğrenirsem yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: cemilkoc

quote:

arkadaşlar audi a3 Sportback 1.6 TDI S tronic hani 31.326 TL peşinat, 36 ay vade ve 29.235 TL balon ödeme ile denen modelde

sunfoor,otomatik vites,beyaz renk,park sensörü varmıdır acaba yani tam olarak neler var içinde benim isteklerim sunfoor,otomatik vites,beyaz renk,park sensörüinevigasyon ve deri koltuk ama deri koltukla nevigasyon sonradanada takılıyor fakat diğerleri olmalı

park sensörü,
    S-tronic yarı otomatik
    Beyaz renk
    Park sensörü,
    Yağmur sensörü,
    Far sensörü
    16 " alaşım jant
    Esp
    Led Bi-xenon Far
    Led Stop
    +standart donanımları

vag grubunda navigasyon türkiye uyumu sıkıntılı sanırım birde fiyat farkı yüksek diye pek getirmiyorlar,
    sizin söylediğiniz rakama göre attraction olabilir, ondaki donanım daha azdır muhtemelen,
    bir arkadaşım attraction aldı, hatta yarın teslim alacak, ama ne fiyata aldı bilmiyorum,

çok teşekkür edeim arkadaşım saolasın senin dedikelerine göre bu kampanyalılar boş ozaman öle görünüyor anlaşılan biz 31 peşin gerisi 36ay vade iiydi ama özellik ve donanım yok onlarda extra olursa bu iş uzar gider

napsak arada kalıyoruz ya off ki off

• quote:

quote:

quote:

park sensörü,
    S-tronic yarı otomatik
    Beyaz renk
    Park sensörü,
    Yağmur sensörü,
    Far sensörü
    16 " alaşım jant
    Esp
    Led Bi-xenon Far
    Led Stop
    +standart donanımları

çok teşekkür edeim arkadaşım saolasın senin dedikelerine göre bu kampanyalılar boş ozaman öle görünüyor anlaşılan biz 31 peşin gerisi 36ay vade iiydi ama özellik ve donanım yok onlarda extra olursa bu iş uzar gider

Bence bir gidin görün, listelere bakmakla olmuyor, web sayfalarında yada kataloglarında
    eksik yada fazla yazılabiliyor, yada süslü yazılarala bambaşka anlatılıyor, en doğrusu gidip
    yerinde aracın kendisini incelemek, araç üzerinde fiyat almak, atraction modellerde pek
    boş olduğu söylenemez, donanım donanım diye forumda konuşulur ama bazı donanımlar
    senede 1 kere bile kullanılmaz, örneğin far sensörünü çok nadir kullanırım olmasada olur,
    yağmur sensörü çoğu zaman ya gereksiz çalışır yada geç çalışır, ama park sensörü çok işe
    yarıyor kalabalık ve sıkışık park yerlerinde, sürekli şehir içinde geziyorsanız cc olsada olur
    olmasada, ama uzun yolda alışınca büyük konfor, ama en önemlisi koltuğa oturduğunuzda
    aldığınız keyif, sıkıntılı yol şartlarında size verdiği güven ve uzun yolculuklardan sonra
    en az yorgunluk ve minimum problem

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: özgünhan

quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: özgünhan

A3 ile i30 kiyaslanir olmus

i30'un ne eksiği var ki? C-sınıfının yeni lideri i30...

Ben sadece guluyorum buna yorum yapmak yanlis olur ::))))

quote:

Orijinalden alıntı: emreakyilmaz
    hocam hiç güleceğim yoktu.. Hani i30 güzel arabada.. Yani o kadar da abartmaya gerek yok.. Hani sizce öyle olabilir ama bu genelleme biraz abartı olmuş.

Neden gülüyorsunuz ki? Ben anlayamadım yani. Dünya'nın en büyük üreticisi olan Hyundai/Kia grubu A3'ten iyi bir araç yapamaz mı?

bence arkadaş cok mantıklı bir acıklama yapmış..

• quote:

Bence bir gidin görün, listelere bakmakla olmuyor, web sayfalarında yada kataloglarında
    eksik yada fazla yazılabiliyor, yada süslü yazılarala bambaşka anlatılıyor, en doğrusu gidip
    yerinde aracın kendisini incelemek, araç üzerinde fiyat almak, atraction modellerde pek
    boş olduğu söylenemez, donanım donanım diye forumda konuşulur ama bazı donanımlar
    senede 1 kere bile kullanılmaz, örneğin far sensörünü çok nadir kullanırım olmasada olur,
    yağmur sensörü çoğu zaman ya gereksiz çalışır yada geç çalışır, ama park sensörü çok işe
    yarıyor kalabalık ve sıkışık park yerlerinde, sürekli şehir içinde geziyorsanız cc olsada olur
    olmasada, ama uzun yolda alışınca büyük konfor, ama en önemlisi koltuğa oturduğunuzda
    aldığınız keyif, sıkıntılı yol şartlarında size verdiği güven ve uzun yolculuklardan sonra

ağzınıza sağlık... çok detay baş ağrıtır. gördüğünü sevdiğini karşına alıp pazarlığını araç başında yapacaksın. kağıt üzerinde olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

park sensörü,
    S-tronic yarı otomatik
    Beyaz renk
    Park sensörü,
    Yağmur sensörü,
    Far sensörü
    16 " alaşım jant
    Esp
    Led Bi-xenon Far
    Led Stop
    +standart donanımları

çok tşk ederim arkadaşım sanada verdiğin bilgiler çok mantıklı ve doğru ben zaten far sensörü yağmur sensörü gibi özelliklere takılmıyorum olsada olur olmasada ama park sensörü olmaalı dedimya benim aradığım özellikler park sensörü,otomatik(yarı otomatik olursa yokuş kalkış),beyaz renk bunların içinde olduğu bir araç almam lazım diğer ,istediğim özelliklerde deri koltuk ve nevigasyon ama onları sonradanda yaptırabilirim öle bir şansımızın olduğunu söledi arkadaşlar açıkçası araçtan anlayan insanda deilizki :) hani gidicez ve mutlaka incelicez yerinde ama hani az çok ne istediğimizide bilelimde dile getirelim Allah kısmet ederse ilk arabam olucak ve çokta şansımız yok bi birikim bi araç yani..hani gidip ordada kazıklanmıyalım sizlerden ne paket almaklazım vs öğrenelim dedim ne bilim arkadaşım karışık.bu özelliklerin içinde bulunduğu paket varmıdır peki ne demek lazım orda:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

park sensörü,
    S-tronic yarı otomatik
    Beyaz renk
    Park sensörü,
    Yağmur sensörü,
    Far sensörü
    16 " alaşım jant
    Esp
    Led Bi-xenon Far
    Led Stop
    +standart donanımları

çok tşk ederim arkadaşım sanada verdiğin bilgiler çok mantıklı ve doğru ben zaten far sensörü yağmur sensörü gibi özelliklere takılmıyorum olsada olur olmasada ama park sensörü olmaalı dedimya benim aradığım özellikler park sensörü,otomatik(yarı otomatik olursa yokuş kalkış),beyaz renk bunların içinde olduğu bir araç almam lazım diğer ,istediğim özelliklerde deri koltuk ve nevigasyon ama onları sonradanda yaptırabilirim öle bir şansımızın olduğunu söledi arkadaşlar açıkçası araçtan anlayan insanda deilizki :) hani gidicez ve mutlaka incelicez yerinde ama hani az çok ne istediğimizide bilelimde dile getirelim Allah kısmet ederse ilk arabam olucak ve çokta şansımız yok bi birikim bi araç yani..hani gidip ordada kazıklanmıyalım sizlerden ne paket almaklazım vs öğrenelim dedim ne bilim arkadaşım karışık.bu özelliklerin içinde bulunduğu paket varmıdır peki ne demek lazım orda:)

bende birkaç araç buldum,bayilerde beyaz kalmamış, fiyat nasıl sizce
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-o-km-audi-a3-1-6-tdi-stronic-xenon-katlanir-ayna-full-85315978/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-0km-bayi-cikisli-a3-1-6-tdi-105-hp-s-tronic-xenon-sis-fari-85358716/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-0-km-audi-a3-1-6-tdi-otomatik-7-ileri-zenon-katlanir-ayna-vs-85280612/detay

• Valla ben gecen sordum soyle bir arac-fiyat onerdiler;

A3 Sportback Attraction 1.6TDI S-tronic
    Progressive paket
    Dynamic paket
    Metalik renk

70.000TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 8 Mayıs 2012; 17:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Valla ben gecen sordum soyle bir arac-fiyat onerdiler;

A3 Sportback Attraction 1.6TDI S-tronic
    Progressive paket
    Dynamic paket
    Metalik renk

70.000TL

Fiyati biraz daha indirmisler o zaman
  • Sene sonuna dogru fiyatlari biraz daha asagi cekecekler diye duydum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 8 Mayıs 2012; 17:17:58 >
  • quote:

İki bayan arkadaşımda yeni aldılar, biri bu hafta diğeri 15 gün önce aldı,
    ikiside beyaz biri ambition, biri attraction ikiside dizel ve s-tronic
    attraction olanda cam tavan var aralarındaki fark benim gördüğüm
    ambition'da cruze kontrol var attraction'da yok
    ambition'da yarı deri yarım kumaş döşeme var attraction'da kumaş döşeme
    elektrikli katlanır ayna ikisinde de var, ama onun dışında ne var hiç bilmiyorum

bence deri koltuğa çok takılmayın derim, yada kullananlardan fikir sorabilirsiniz,
    yazın güneşte ısınır, kışın soğuk olur araç ısınıncaya kadar, uzun yıllar kullanımında da
    görüntü olarak çok deforme görünüyor, kumaş daha derli toplu duruyor

navigasyon audi ve vw'nin sıkıntılı noktası dışardan daha ucuza çözülebiliyor,

bence bir görüşün bulunduğunuz yerdeki bayii ile, sizin sorularınızın en iyi cevabı onlarda,
    ikinci el olsaydı durum çok karışırdı fakat sıfır alacağınız için şanslısınız,
    2005'ten beri A3 sportback aynı araç fakat her yıl ufak tefek değişiklikler oldu
    farklı farklı paketlerde geldi, ikinci el almak dahada zor, bir ara bende niyetliydim
    2. eline çok bakmıştım ordan biliyorum, en son istediğim gibi ve istediğim fiyata bulamayınca
    temiz bir golf buldum ve onu aldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: docburhan

bende birkaç araç buldum,bayilerde beyaz kalmamış, fiyat nasıl sizce
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-o-km-audi-a3-1-6-tdi-stronic-xenon-katlanir-ayna-full-85315978/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-0km-bayi-cikisli-a3-1-6-tdi-105-hp-s-tronic-xenon-sis-fari-85358716/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-0-km-audi-a3-1-6-tdi-otomatik-7-ileri-zenon-katlanir-ayna-vs-85280612/detay

atraction + cam tavan anahtar teslim 73.000'e geldi arkadaşımın, ilanlardaki rakamlar normal gibi görünüyor
    arada cam tavan farkı var benim bildiğim 2000€ civarı bir fark geliyordu

• Audi a4 den başlar
  • 50bin liraya son model full a3. şaka gibi

hem de eski kasa yenisinden daha güzel.
  • 2 sene veya daha az kullanıcaksanız hiç bulaşmayın değer kaybı çok fazla olacaktır.Ama uzun kullanmayı dusunuyorsanız kacırmayın

Bu arada mayıs ayı bilgilendirme telefonunda mılano deri otm klıma xenon plus metalık 154.500 e bıraktılar A6 2.0TDİ MULTITRONIC
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

50bin liraya son model full a3. şaka gibi

hem de eski kasa yenisinden daha güzel.

Aslında tam olarak öylede değil, yeni çıkan coupe, kampanyadaki araçlar sportback
    yeni kasa sportback'ler coupe'den 1 yıl sonra çıkar muhtemelen
    mevcut kasa coupe'lerin fiyatlarına bakmak lazım onlar daha da cazip olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NYC4LOVE

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

O paranın aracı dğeil. Yeni sınıf araçlar gerçekten ondan daha üstün eskiden Premium du bu araç.

Golf 5 in olduğu yerde A3 premiumdur ama Golf 10 çıkacak neredeyse 10 sene geçmiş Prömyumluğu kalmadı

Çok komik olmuş. Güncel A3'ü geçen tek araç şuan için F20 1 Serisi'dir. Onun dışında A3'ten iyi bir model halen bu sagmentte yoktur.

Ne Fiat içli-kaliteden yoksun dökülen Giulietta nede markası Hyundai-Opel vs. olan bir araç A3 kalitesine erişebilir.

Ncap'ten 4 yıldız almıştır. Ama 2011'de sınıfında en güvenli araçlardan biri seçilmiştir. Olası ciddi bir kazada Hyundai marka bir aracın mı yoksa bir Audi'nin mi daha çok güven vereceği açıktır. Örneğin bir önceki 5 serisi'de 4 yıldızdır, ama nerde bir 5 serisinin güvenliği nerede 5 yıldız almış Citroen'in güvenliği

Halen iç mekan olarak A3'ten kaliteli bir araç o sınıfta yoktur, Bmw ile birlikte bu konuda onlara yaklaşan yok. Yeni Mercedes A ve çıkmamış B serisini incelemedim. A3'ün iç mekanına laf edecek insan aynı segmentteki Hyundai'ye-Honda'ya-Opel'e bindikten sonrada bunları söylüyorsa sadece gülerim. Ön konsol komple yumuşak plastiktir, parmağınız içeri girer hamur misali neredeyse, klima kapakları, tuş kaplamaları olsun her detayı ayrı ayrı düşünülmüştür, el freni bile deridir.

Standart gelen ses sistemi, aynı segmentteki Astra-I30 gibi araçların en üst ses sistem donanımından bile daha iyidir neredeyse.

Yol tutuşu mükemmele yakındır, özellikle ESP-ASR açıkken yola yapışır, hemde bunu standart sistemle yapar. Sline ve Ambition yay donanımlı alınırsa araç go-kart misali yol tutar. Birde üstüne Audi Magnetic Ride sistemi olursa üstüne yoktur. Quattro'yu söylemiyorum bile.

Yüksek hızlarda Opel-Citroen-Pug-Hyundai gibi araçlar güven vermezken A3 gayet oturaklı ve güven hissi vererek kullanıcıyı güvende hissettirir. Aynı şekilde süslü Polo denilen A1'in yolda gidişini bilseniz Polo demeye utanırsınız.

Eski teknoloji araç dediğiniz A3'ün 2011'de RS3 diye bir modeli çıkmıştır. 2.5 TFSI 340 HP ödüllü motora sahiptir. 0-100'ü M3 Coupe'den bile iyidir; 4,6sn.

A3 sadece ülkemizde satılan 1.2 TFSI-1.4 TFSI-1.6 102 HP ve 1.6 TDI motorlardan ibaret değildir. 1.8 TFSI 160 HP-2.0 TDI 170 HP-2.5 TFSI 340 HP-2.0 TFSI 211 HP ve 2.0 TFSI 256 HP gibi çoğu performans odaklı, diğer rakiplerinde olmayan mükemmel motorlara sahiptir. Üstelik bunları üstün yol tutuş sağlayan Quattro ile sunar.

A3'ün kalitesine kesinlikle laf edilmez, en basitinden yeni 1 serisinin deri direksiyonunu tuttuğum zaman deri olduğunu anlamadım bile. Buyrun, resimleri ayrı linkte büyük açın. Ayrıca A3 sahibide değilim, ama böyle sallamalar olunca tutamıyor kendini insan.

Güzel bir yazı olmuş, ama kendini fazla yorma bu forumda ağzı olan konuşuyor, i30 la a3 ü kıyaslayan bile var

• yazılanların hepsine tamam derim de; güvenlik konusunda ncap testlerinin verilerini dahi marka uğruna dikkate almamak doğru olmaz. güvenlik dediğimiz şeyler bizim kalite algışarımızdan çooook farklı parametrelerle ölçülüyor.

bu testler belirli standartlarda yapılıyor. eğer ki a3 4 yıldız aldıysa ve i30 5 yıldız aldıysa açıkça i30 a3 ten daha gü-ven-li-dir.... bunun ,yok kaportaydı ,yok dasbordtaki yumuşaklıktı, boya kalitesiydi, sesiydi, şuydu buydu gibi kalite algılarından bağımsız birşey olduğunu forum ahalisi olarak kabullenmek zorundayız... sonrasında gülünç durumlara düşebiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

yazılanların hepsine tamam derim de; güvenlik konusunda ncap testlerinin verilerini dahi marka uğruna dikkate almamak doğru olmaz. güvenlik dediğimiz şeyler bizim kalite algışarımızdan çooook farklı parametrelerle ölçülüyor.

bu testler belirli standartlarda yapılıyor. eğer ki a3 4 yıldız aldıysa ve i30 5 yıldız aldıysa açıkça i30 a3 ten daha gü-ven-li-dir.... bunun ,yok kaportaydı ,yok dasbordtaki yumuşaklıktı, boya kalitesiydi, sesiydi, şuydu buydu gibi kalite algılarından bağımsız birşey olduğunu forum ahalisi olarak kabullenmek zorundayız... sonrasında gülünç durumlara düşebiliriz...

Katilmiyorum, ncap in yaya guvenliginin az olmasi bile tonla puan dusuruyor, o 4 yildiz almis a3 8p kasanin ilk versiyonu. Daha sonra hic ncap e girmedi a3.

Allah korusun bir kaza aninda yukardaki arkadasin dedigi gibi 4 yildizli bmw 5 serisindemi yoksa 5 yildizli honda dami olmak istersiniz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.