Merhaba arkadaşlar, aranızda bu aracı kullanmış olan var mı? 2012 modelini tek tarafı boyalı 160.000 km'de 90 bine buldum. Attraction paketi. İlk aracım olacak, tavsiye eder misiniz? Genel olarak memnun musunuz?
2018 modelini kullanıyorum. Cok guzel arac. 2012 modeli icin bilgim yok ama bildigim kadariyla vitesi dsg ile ayni. Basinizi agritabilecek en onemli konu bence vites olur.
greenflash
kullanıcısına yanıt
Aynen hocam, vites konusu hakkında soru işaretlerim var. Sıkıntı yaşar mıyım ki acaba?!
2011 Model 1.6 manuel benzinlisini 5.5 sene kullandım, her kulvarda sınıfının tepelerine oynayan bir otomobil ancak otomatik tercih etmezdim kullanıcılarına oldukça problem yaşatıyordu o dönümde.
HaketmedimH
kullanıcısına yanıt
Benim de aklımı bu s tronic şanzuman kurcalıyor açıkçası...
araçta önemli noktalar
S-Tronic şanzıman mekatronik kavrama değişmiş mi Turbo hortum / yağ kaçağı / ses sorunu var mı ? Direksiyon / vites topuzu / tuşlar aşınma ve soyulma var mı ?
Daha henüz göremedim aracı işlerimin yoğunluğundan dolayı hocam. İlk bakacağım/soracağım şeyler bunlar olacak. Sağolasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme