Şimdi Ara

Geely Familia 1.5 Comfort Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
39.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem azami 20bin lira. Bu fiyat bandında başlıktaki araç üzer mi? 2010 model civarı, çift hava yastığı, ABS, 4 cam otomatik gibi özellikleri var. Arabada istediklerim az yakması ve nispeten konforlu olması. Görünüşü de yakışıklı. Bu fiyatlara Şahin satıyorlar buna göre yorum yapabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

bence alınmaz. 8 yaşındaki bir geely'nin görünüşünün hala yakışıklı olmasına şaşırdım. çok çabuk dökülüyorlar. az satan araç serviste sıkıntı yaşatır. az satan araç alınmaz. ben bu sıkıntıyı yaşadım, daha da az satan araç almam.
    1995 96 model vw alsın di mi
    quote:

Orijinalden alıntı: UrukHaiMızrağı

Zevkler renkler diyelim
    He de geç boşver .Vag aşkı böyle yorumlar yaptırıyo.Para kolay kazanılmıuo temizse familia alınabilir yüksek modrl donanımlı km de az ayrıca toyota parça ve motora sahip bir araç ustasını da bulursan bulunduğun ilde kaçırma
    Yapay Zekanın Yanıtı

Geely Familia 1.5 Comfort: Alınır mı?

Geely Familia, uygun fiyatlı ve güvenilir bir aile otomobili arayanlar için popüler bir seçenektir. 1.5 Comfort modeli, dengeli performansı ve özellikleriyle dikkat çeker.

Özellikler

• 1,5 litrelik, 94 beygir gücünde benzinli motor
    • 5 ileri manuel şanzıman
    • Geniş kabin ve bagaj alanı
    • Elektrikli camlar ve klima gibi standart özellikler

Kullanıcı Yorumları

Geely Familia 1.5 Comfort hakkında kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, aracın yakıt verimliliği, uygun fiyatı ve geniş iç mekânından memnun kalmaktadır. Ancak bazı kullanıcılar performansının biraz yetersiz olduğunu belirtmektedir.

Alınır mı?

Geely Familia 1.5 Comfort, bütçe dostu ve aile odaklı bir araç arayanlar için düşünülebilecek bir seçenektir. Kolay kullanımı, düşük yakıt tüketimi ve uygun fiyatı ile öne çıkan bu model, günlük kullanım için idealdir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Aracın performansının beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağını belirlemek için mutlaka bir test sürüşü yapmalısın. Ayrıca, zamanla bazı küçük sorunlar yaşanabileceğini göz önünde bulundurmalısın.

Genel olarak, Geely Familia 1.5 Comfort, fiyatına göre iyi bir değer sunan pratik ve güvenilir bir araçtır. Ancak, yüksek performans veya gelişmiş özellikler arıyorsan, başka seçenekleri de değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence alınmaz. 8 yaşındaki bir geely'nin görünüşünün hala yakışıklı olmasına şaşırdım. çok çabuk dökülüyorlar. az satan araç serviste sıkıntı yaşatır. az satan araç alınmaz. ben bu sıkıntıyı yaşadım, daha da az satan araç almam.
  • arabanın önü düşecek gibi duruyor, acayip bir şey. bütçenizi yükseltin, ya da almayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

bence alınmaz. 8 yaşındaki bir geely'nin görünüşünün hala yakışıklı olmasına şaşırdım. çok çabuk dökülüyorlar. az satan araç serviste sıkıntı yaşatır. az satan araç alınmaz. ben bu sıkıntıyı yaşadım, daha da az satan araç almam.
    1995 96 model vw alsın di mi

• Uzun süre binilecekse alınır bence ama ustasını motorunu anlayanı falan araştırmak lazım var mı diye 1-2 bin tl de indirim istemek lazım tabi 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torque150 -- 14 Aralık 2018; 20:6:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Motor parçalarının tamamı toyota :) ben aldim 2015 yılında 1 yıl bindim 2 haftada sattım ama kalitesiz plastik kullanilmis bolca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sağolun cevaplarınız için. Ne yazik ki bütçemi yükseltemem çünkü bu işin sonu yok. Alternatif yok gibi geliyor bana. 20bin liraya 2011 model araç aliyorsun kilometresi genellikle 100bin den az. Bu fiyata ya doğan aliniyor ya da 90'lardan kalma çürük ve eski görünümlü araba. Yani 7-8 yillik araba nasil 25 yilliktan daha kötü durumda olsun ki? O kadar mi kötü bunlar? Aldim mi hurdaya çıkarana kadar binerim eğer maddi durumum el verirse. Yani ikinci elinin olmamasi benim için avantaj ucuza alirim. Bu şekilde bakarsaniz ne dersiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar sağolun cevaplarınız için. Ne yazik ki bütçemi yükseltemem çünkü bu işin sonu yok. Alternatif yok gibi geliyor bana. 20bin liraya 2011 model araç aliyorsun kilometresi genellikle 100bin den az. Bu fiyata ya doğan aliniyor ya da 90'lardan kalma çürük ve eski görünümlü araba. Yani 7-8 yillik araba nasil 25 yilliktan daha kötü durumda olsun ki? O kadar mi kötü bunlar? Aldim mi hurdaya çıkarana kadar binerim eğer maddi durumum el verirse. Yani ikinci elinin olmamasi benim için avantaj ucuza alirim. Bu şekilde bakarsaniz ne dersiniz?
    Palio yok mu bu fiyatlara? Veya o da yoksa aveo vardır. Alma bunu. Palionun parçası heryerde bulunur. Bak komşumda siena var 1.6 16v. Piyasası 20binin altındaydı en son onun bile. Palio, siena. Başın ağrısa bile doktorunu ilacını bulmak kolay onların.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Aveo'nun temizleri bütçemi aşıyor. Palio ve Siena'lar ise bu fiyata 15-20 yillik turşusu çıkmışları satılıyor. Param olsa Aveo alirdim da işte bütçem buna yetiyor. Kullananlar genellikle övüyor araçlarini neden herkes önyargılı anlamayamadim gitti. %100 Toyota üretimi motoru var. Kasası da güzel ve modern görünüyor. Herkes Çin mali diye laf ediyor o zaman Huawei ve Xiaomi de almayalim. Yanlış mıyım usta?

• quote:

Aveo'nun temizleri bütçemi aşıyor. Palio ve Siena'lar ise bu fiyata 15-20 yillik turşusu çıkmışları satılıyor. Param olsa Aveo alirdim da işte bütçem buna yetiyor. Kullananlar genellikle övüyor araçlarini neden herkes önyargılı anlamayamadim gitti. %100 Toyota üretimi motoru var. Kasası da güzel ve modern görünüyor. Herkes Çin mali diye laf ediyor o zaman Huawei ve Xiaomi de almayalim. Yanlış mıyım usta?
    Yanlışsın. O bahsettiğin telefon markaları hem kaliteli hem de çok satıyor. Yedek parça sıkıntısı yok. Şirkete alıyoruz.

15 yıllık temiz palio bulursun. 16v 1.6 siena bulunuyor da karbüratörlü 1.4 palio mu bulunmayacak?

Parça konusunda hakli olabilirsin ama biz de üniversiteye gidiyoruz yahu. Palio falan çok çirkin duruyor zira Siena da öyle. Sedan eli yüzü düzgün bir şey de yok bu fiyata. Yani biraz tipe de bakiyorum anlayacağın. Bildiğin başka alternatifler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UrukHaiMızrağı -- 14 Aralık 2018; 23:3:48 >
  • quote:

Parça konusunda hakli olabilirsin ama biz de üniversiteye gidiyoruz yahu. Palio falan çok çirkin duruyor zira Siena da öyle. Sedan eli yüzü düzgün bir şey de yok bu fiyata. Yani biraz tipe de bakiyorum anlayacağın. Bildiğin başka alternatifler var mı?
    Stilo gibi az satan araçlar var ama tavsiye etmem. Senin yaşından uzun süredir araba kullanıyorum. İlla ki tecrübe ederek öğrenmen gerekmez, hazır tecrübe etmiş, canı yanmış birinin tecrübeleri bunlar.

• Yürüyen aksamda yada motor parçası ve filtre olarak büyük ihtimal sorun yaşamazsın.Ama kaporta aksamı far tampon kısmında parça sorunu yaşayabilirsin.Yada yüksek fiyatlı olabilir bunu araştır.

Araç hem dış olarak hem iç olarak şekilsiz bana göre güzel durmuyor.emgrand ec7 olsa tamam.

Kırsal yerde yaşıyorsanız lada vega felan bakın en azından parça sorunu daha az olur.Çıkma parça felanda olsa rahat bulursunuz.Yada lada kalina da olabilir ama sayı olarak bu araçta az.

Geely keşke tekrar yeni modellerini getirse.

Alınmaz degil alınır ama uzun yıllar binecekseniz.Kısa vadede hem satarken zorlanırsınız hemde zarar edersiniz.

Yada alternatif araçlar.Getz,clio,accent gibiarçalar bakabilirsiniz.Ama km ve yaş olarak farklı olur.
    Abi peki Aveo Ncap'den 1.5 yildiz almış ama onu öneriyorsun. Geely'den sağlam değil sonuçta bu araba. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim ama sanırım ben bu hatayı yapıp Geely alacağım Dediğin gibi çok sorun çıkartırsa da benim hatam olur. İçimde kalacağına alayım gitsin. Yeniden teşekkür ederim.

• alembizim kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu diyorum işte. Eğer piyango bana çıkmazsa aracı hurda olana kadar kullanmayı planlıyorum. Şekil konusu ise bu fiyattaki alternatiflerinden iyi duruyor. Tabii ki üst segment araçlarla karşılaştırmıyorum. Ama çirkin değil be

• quote:

Ben de bunu diyorum işte. Eğer piyango bana çıkmazsa aracı hurda olana kadar kullanmayı planlıyorum. Şekil konusu ise bu fiyattaki alternatiflerinden iyi duruyor. Tabii ki üst segment araçlarla karşılaştırmıyorum. Ama çirkin değil be
    Çirkin değil mi? Palio bile daha güzel. Palio bile daha prestijli. Ü

• quote:

En azından temizini denk getirin.Tampon far stop kısmında sorun yaşarsınız belki.Zaten çamurluk kapı kısmı felan kolay kolay degişmiyor.Macunla felan düzeltiyorlar .

Belki de inşallah rutin bakımlar dışında hiç arıza yüzü görmezsiniz.

Kozmetik olarak ufak tefek parçaları aliexpress gibi sitelerden bulup getirtebilirsiniz.Ufak tefek dokunuşlar yaparsınız.

Uzun yıllar kullanacaksanız bence bütçedahilinde aracın altının yıkanıp izalasyon yapılması aklınız olsun.Hatta çamurluk içleri bile.Pütür sprey pahalı gelirse gerekirse zift ile bence yapılmalı.

Bu tür araçlarda malzemeden kısıldıgı için kendinizi saglama alırsnız en azından pas derdinizi çözer.Birde cila alın el ile 4 ayda bir cila atarsınız tamamdır.

Bu araçlar ikinci elde tutmadıgından pazarlık kozunuzu iyi kullanın.

Zevkler renkler diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UrukHaiMızrağı -- 14 Aralık 2018; 23:43:3 >
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Expertiz yaptiricam. Temiz olduğundan emin olmadan almam. Pazarlık konusunda da kendime guveniyorum iyi bir fiyata alirim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim dikkate alacağım.

• quote:

Zevkler renkler diyelim
    He de geç boşver .Vag aşkı böyle yorumlar yaptırıyo.Para kolay kazanılmıuo temizse familia alınabilir yüksek modrl donanımlı km de az ayrıca toyota parça ve motora sahip bir araç ustasını da bulursan bulunduğun ilde kaçırma

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.