. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shodinn -- 31 Ekim 2024; 10:37:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Audi A3 Sportback Almak İstiyorum
-
-
vag gurubundaki 1.6 tdi motor resmen ölümsüz. milyon km rahatlıkla görüyor. enjektör turbo pompa her parçası çok dayanıklı. her 100 120 binde triger değiştir bidaha kaput açmazsın. benim 1.6 tdi jetta 310 binde daha enjektör turbo revizyon bile görmedi. yalnız bu motor fabrika çıkışlı üflüyor (yada öyle çalışıyor), haliyle satarken bu motor bitik diyip giden oluyor satmak çok zor onu belirtiyim kafayı yersin.
750 Bin liraya audiye bulaşılmaz. Yok tavanı sarkar, yok kompresörü bozulur, yok volan debriyaj biter, yok direksiyon kutusundan ses gelir, yok westinghouse zarı yırtılır, yok güneş yanıkları çıkar. zaten sanayide s.a a.s demek şuan 5000 liradan başlıyor bence o topa girme.
Şuan 1.4 tsi, 1.6 tdi ve 2.0 tdi motorlu araçlarımız mevcut hiçbirinde gram yağ eksiltme yok. ben öyle bişey görmedim duymadım. elindeki paraya tavsiyem kore grubudur. dizel ceed yada i30 al bak keyfine.
-
116 beygir 1.6 tdi al. Zaten bundan sonra dizel motor gelmedi. Ben öyle çok kilometre yapmadım henüz ama 80bin kilometrede herhangi bir problemi çıkmadı şükür. Sessiz bir motor, çekişi bu araba için bi hayli güzel.
-
1.6 tdi 2010 2011 2012 golf bakıyordum hocam. Golftense i30 daha mı iyi olur dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağ olun tavsiye için. Umarım dertsiz tasasız sürmeye devam edersiniz siz de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X