Şimdi Ara

Audi A3 Sportback vs Volkswagen Golf 7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambition tercih ederseniz pişman olmazsınız donanım olarak okadarda kötu değil hiz sabitleyicide 2700 tlye yaptırıyorsunuz ben sonradan taktırdım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • buraksahin00 B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler şöyle açıklayıcı bir şey bulamadım bir türlü

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt

Hocam yeni araba takıntım yok donanımlı 50-60k km de golfü buna tercih edebilirim. Yeni araçların neredeyse hepsi karton gibi hissettiriyor bana.

• Arda1043 kullanıcısına yanıt

Haklısınız taktırılabilir ama birincisi ambientede bağımsız süspansiyon vs. mevcut daha konforlu. İkinci olarak da o kadar para verdikten sonra üstüne az bir miktar olmayan para daha verip arabayı söktürmek bana hoş gelmiyor. Dobloda bile hız sabitleyici var yahu :))

• Dellobaltino D kullanıcısına yanıt

ambiante'de bağımsız süspansiyon kaynağını nerde gördünüz ? 1.6tdi ların hepsi torsiyon yanlışlık vardır örneğin güncel 1.5 tfsi'larda paket ayırmaksızın dynamic , design , sport hepsi bağımsız süspansiyon hız sabitleyici konusuna gelince evet çoğu arabada standart ama çok da mühim değil dışarıda yaptırmaya güvenmiyorsanız doğuş oto da hız sabitleme montajı yapıyor.

ek ; 1.6 tdi torsiyon da kullandım 1.5 tfsi'da yol tutuşuna etkisi yok arkadan kopmayı bağımsız süspansiyonda yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 4 Haziran 2021; 9:50:49 >
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt

Bir incelemede duymuştum sonra donanım listesi gibi bir şey buldum onda sportback için ambiente donanımda standart yazıyordu tabi ne kadar güvenilir bilemiyorum. Ben de tam hakim değilim konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dellobaltino

Hocam yeni araba takıntım yok donanımlı 50-60k km de golfü buna tercih edebilirim. Yeni araçların neredeyse hepsi karton gibi hissettiriyor bana.

yeni araçlar karton gibi hissettiriyor ve 50-60bin km sizin için sorun değilse bu fiyatlara insignia 1.6cdti otomatik 'e yönelmek mantıklı olur. bütçenize göre en düşük kmli ve donanımlı insigniayı bulup satın alabilirsiniz. a3ten de golf 7den de daha mantıklı olur. en azından şanzıman konusunda içiniz rahat olur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-intercity2-opel-insignia-grand-sport-1.6-cdti-design-at-928484385/detay

• VW vs süslü VW

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız insignia mantıklı bir araç ben de severim ama şöyle bir şey var ben tek başıma kullanacağım aracı insignia benim için gereksiz büyük. O yüzden hatchbacklere bakıyorum.

• Uzun süre satmayacaksan ve tek başınaysan v40 da bakabilirsin,a3ten de golften de kaliteli bir araç,karton değil çelik:)

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir arkadaşım daha söylemişti onlara da bakmaya başladım :)

• Dellobaltino D kullanıcısına yanıt

V40 kesinlikle önermem. Anladığım kadarıyla şehir içinde rahat ve sportif bir araç arıyorsunuz . Volvoda o konforu, süspansiyonu ve rahatlığı maalesef bulamazsınız.

Audi biraz daha prestijli olabilir ; işinize ve sosyal çevrenize katkı sağlayacaksa tercih edilebilir. Tabiki alacağınız aracın makyajlı olup olmaması burada belirleyici olur. Örneğin golf 7.5 ile 7 arasında bence çok fark var. Aynı şekilde audi de de var.

alacağınız arabayı ne kadar sürede kullanacaksınız o da önemli ve yılda kaç km yaparsınız bunlar da önemli. Belki golf alırsanız km ve yaş olarak daha düşük olanını alabilirsiniz. Golfte highline + camtavan öneririm . Ayrıca golfün koltukları ile iç dizaynı bence audiden daha iyi. Mersin’de iseniz buyrun gelin golf highline deneyebilirsiniz hoşunuza giderse satarım bile :)

• Çok teşekkür ederim teklifiniz için maalesef mersinde değilim :) dediklerinize katılıyorum golf 7.5 gerçekten en azından bana göre çok dolu bir araç ayrıca daha düşük km ve yıl olarak alınabiliyor. Audinin de dediğiniz gibi bir prestij olayı var ve dışarıdan görünüşü de çok hoşuma gidiyor. Senede taş çatlasın 15 bin yaparım diye düşünüyorum. Motosiklet falan da kullandığım için yeteri kadar sportifliği onda yapıyoruz zaten :) arabadaki istediğim rahat, donanımlı olması ve az yakması.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.