Şimdi Ara

Audi A3 Sportsback Ambition 1.6 TDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kaç gün içerisinde A3 Sportsback Ambition 1.6 TDI bir Audi almayi planliyorum fakat içinden çıkamadığım bir durumum var.
    İki farklı şehirdeki Audi satıcılarından fiyatlar aldım. Arabaların her ikiside otomatik, dizel, stronic.
    Birinci olan, cam tavanlı, F1 direksiyonlu, deri koltuk, vs olan ambition paketli bir A3 Sportsback... Son fiyat olarak bana 80.400 TL'ye bıraktılar. İkinci seçenek ise, cam tavansız, normal direksiyonlu, deri koltuk, ambition paketli bir A3 Sportsback... Onlarda bugün 74 bin TL'den fiyatı 69 bin TL ye kadar indiler. Araba başına 400 Euro kazanıyoruz diyen yetkili satıcı bir anda böyle bir fiyata düşünce inanamadım. Bunların ikisi de yetkili Audi satıcıları.
    Başından beri cam tavanlı bir Audi istememe rağmen aradaki bu devasa fiyat farkı adımlarımı geri atmama sebep oluyor.
    Ayrıca 74 bin den fiyatı bir anda 69 bin TL'ye inmeleri beni 80 bin TL için daha fazla pazarlık yapmam için cesaretlendirdi. Fakat 80 bin TL'lik için sırada bekleyenlerin olduğunu da biliyorum. Fakat son kararımı bugün yarın vermem gerekiyor.
    Sizce 80 bin TL, ambition paketli, cam tavanlı, f1 direksiyonlu "0" km bir Audi için değer mi?

Acil cevaplarınızı rica ediyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamusicista -- 28 Mart 2012; 21:22:08 >

• Bende ambition cam tavansiz deri koltuk spor direksiyonlu modeli aldim 74000tl.Arabada spor suspansiyon ve 17 jant var biraz sert.En onemlisi yoldan acayip ses aliyor. bundan dolayi daha 800 km arabami satmayi dusunuyorum.Audi kaliteli sessiz arac diye aldim.Yoldan bu kadar ses almasi beni cok sasirtti.
  • merhaba öncelikle attraction mu ambition mu ona karar vermeniz lazım. bu konuda ben tercihimi attractiondan yana kullandım. a3 sportback attraction cam tavanlı model için 30.500€'e anlaştım. ama şu anda aynı araba için hem 3 aya yakın süre veriyorlar hem de 31.500€'den aşağı inmiyorlar. bazı bayiler kotalarını doldurmadıkları için benim aldığıma yakın bir fiyata verebilirler, tüm bayilerle konuşup şansınızı denemekte fayda var.
  • merhaba,
    ben de hafta sonu istanbulda 2 bayiden fiyat aldım,
    ambition s-tronic bi-xenonlu olandan, cam tavan hariç full gibi, alacantara-deri spor koltuk...vs

biri tanesi 74 900
    diğeri 73 000

ben de anlamadım bu işi ?

size verilen rakam mükemmelmiş.
  • Audi sitesinde bahsedilen 699TL taksitle hikayesindeki progressive ve dinamik paketli A3 abition mı yoksa atraction mı? Birde bu aracı peşin almak mantıklı mı çünkü peşin taksitli satışlarda bir indirim yapmıyorlar bildiğim kadarıyla.
    Sizce bu kampanya nasıl? alınır mı? bu donanımlı aracı kampanyaya katılmadan peşin alsam sizce yaklaşık olarak en fazla ne kadar vermeliyim?
  • Kampanya devam ediyor mu hlen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.