Şimdi Ara

Audi A3 vs BMW 1.16d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yeni arac almak icin karar vermek uzereyim. Tercihlerimi 2ye indirdim fakat bu noktada karar veremiyorum :) bildiginiz uzere onumuzdeki yil A3 yeni kasasiyla yollarda olacak.o yuzden su anda yaklasik 10.000€ gibi indirimlerle arac satiyorlar. Bu durumda hemen hemen ayni paraya dizel otomatik ve fulle yakin A3'mü yoksa dizel manuel pek donanimli olmayan 1.16d'mi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir Bmw sever olarak A3 yeni kasa gelecek eğer bu sizin için sorun olmayacak ise şu anki fiyatlar ile A3 tercihi yapmanız mantıklı bence. 1.16D başlangıç fiyatı 67 bin tl gibi birşey içinize sinen bir 1 serisi 80 bin tl'yi buluyor.
    Daha yeni kuzenime 1.16 136 hp benzinli 8 ileri otomatik şanzıman sunroof bi xenon far var ancak cruise control vb. özellikleri olmadan bayinin elindeki hazır aracı 34 bin euro'ya aldık bence yüksek bir rakam ancak kim ne derse desin araç sınfında motor şanzıman arkadan itiş özellikleriyle kesinlikle ayrılan bir araç.A3'De ise kendim için görüştüğümde güzel fiyatlar verdiler araca ısınamadığım için vazgeçtim 1.6 tdi otomatik ambition ıvır zıvır 71 bin tl civarına alınabilir diye düşünüyorum bence mantıklı bmw dizelde otomatik tercihide yapamıyorsunuz.En azından baz bmw alıp sadece sunroof koydursanız 70 bin tlyi geçiyor liste fiyatına bakarsak.

• audi a3
  • Bmw alacaksaniz full veya fulle yakin bir araba alinki keyfini surun. Ayrica bmw alip manuel ile ugrasmak bana gore cok sacma. 1.16i full alirim 85 bin tl civari odeme yapabilirim diyorsaniz bmw. Yoksa audi a3 kafidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: larrylaffer

Merhabalar. Yeni arac almak icin karar vermek uzereyim. Tercihlerimi 2ye indirdim fakat bu noktada karar veremiyorum :) bildiginiz uzere onumuzdeki yil A3 yeni kasasiyla yollarda olacak.o yuzden su anda yaklasik 10.000€ gibi indirimlerle arac satiyorlar. Bu durumda hemen hemen ayni paraya dizel otomatik ve fulle yakin A3'mü yoksa dizel manuel pek donanimli olmayan 1.16d'mi ???

Eğer yol tutuş arkadan itiş vs isterseniz 1 serisi alın.
    konforlu Donanımı bol bir araç arıyorsanız a3ü alın.
    V40ıda bekleyebilirsiniz.
  • Birazda cebinize bakiyor iki araci alabilcek maddiyat gücünüz varsa BMW 1.16d derim ama a3le arasında ciddi bir para farkı vardır. BMW nin bu aracında herşeyden önce şimdiki a3 e gore teknoloji olarak ilerde idrive vs. vs. arkadan itiş konfor ve sportif iç tasarım (ki sınıfındaki en klas tasarıma sahiptir bana gore) . Ama a3teki şu aralar olan indirimde insanı cezbetmiyor değil karar gene sizin ama ben olsam maddi sıkıntı yoksa bmw 1.16d alırdım.
  • bmw 1.16'ya 85 bin civarı diyenler olmuş, geçenlerde full+full 1.18 aldım 86.400 tl.
    eğer bütçeniz yeterliyse kesinlikle 1.18 her konuda a3'e fark atan bir araç.
    170 hp, 8 ileri otomatik yeter zaten
  • Audi A3 ün şimdiki kasası araba değil, PREMİUM hiç değil. GOlf daha bir Premium.

Hayatta almanızı tavsiye etmem
  • Ben olsam eski kasa audi yerine yeni kasa bmw'yi tercih ederim sürüş özellikleri ve kalitesi bakımından.Ayrıca yine yeni kasa audi ile bmw1 arasında da aynı donanım seviyesi olsa bmw'yi tercih ederim.Bir test sürüşünde fayda var.116 her ne kadar çok tatlı hızlanmasada 1.6 tdi'den çok daha iyi verileri olacağını tahmin ediyorum.En azından fabrika verileri ş.içi bile 4.4 lt ortalaması 4'ün altında.1 lt oynasa bile çok güzel değerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: larrylaffer

Merhabalar. Yeni arac almak icin karar vermek uzereyim. Tercihlerimi 2ye indirdim fakat bu noktada karar veremiyorum :) bildiginiz uzere onumuzdeki yil A3 yeni kasasiyla yollarda olacak.o yuzden su anda yaklasik 10.000€ gibi indirimlerle arac satiyorlar. Bu durumda hemen hemen ayni paraya dizel otomatik ve fulle yakin A3'mü yoksa dizel manuel pek donanimli olmayan 1.16d'mi ???

Donanımlı arabanın yerini hiç bir şey tutmaz.
    Bomboş arabanın üstünde ne yazarsa yazsın o arabanın adı bomboş arabadır.
    nokta.
  • gönlün A3 den yana olsun hem donanım + performans
    için rahat olsun senin yerinde olsaydım tabiki A3 alırdım BmW 1.16 PEK İŞİNE YARAMAZ A3 HEM YOLDA BIRAKmaz hemde memnun + garanti bir sene geçsede rahat kullanırsın
  • 4-5 yıl kullanırım diyorsanız(değer kaybı açısından söylüyorum) gayet iyi indirimi olan, donanımlı bir a3 almanızı tavsiye ederim
    Aslında görünüm olarak yeni tasarım vs. bmw ama neden 116d tavsiye etmiyorum çünkü adam akıllı bir araba olması için liste fiyatının üzerine 15-20 bin tl koymanız gerekiyor premium segmentteki bir arabanın otomatik vites farkı 3500 € civarı..!(bence fiyata dahil olmalıydı ya da daha ucuz...) yani 80-90 bin tl bütçe çıkarabiliyorsanız kesin bmw yok değilse a3...
  • teşekkür ediyorum hepinizin yorumlarına . Biraz alakasız oldu ama tercihimi 1.6 tdi comfortline passat olarak değiştirdim.gün itibari ile de kaporamı verdim aracımı bekliyorum =)
  • Hayirli olsun. Ben de galiba o tip bir araba alacagim gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat tercihiniz bence daha isabetli olmuş. 1.6 Tdi Comfortline Passat kullanıcısı olarak aracımdan çok memnunum. Zaten konuya da Passat düşünmez misiniz diye yorum yapmak üzere girmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.