Şimdi Ara

Audi a4 2.0tdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba; 2006 model audi a4 2.0tdi otomatik araç almayı düşünüyorum. Ailem genişliyor😄 suan cıvıc sport kullanıyorum.audi kullanıcılarından veya tecrübe sahiplerinden araç hakkındaki bilgilerini paylaşmalarını rica ederim. Yakıt durumu kronik sorunlar vs.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam aile genişliyor diye premium D segmentine atlayıp kendime ekonomik yük getirmem.Renault Grand Scenic tarzı MPVlere yönelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 4 Ocak 2015; 16:57:29 >
  • Sizin ilacınız mpv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan kullanmış olduğum araç 2 kapı ondan dolayı değiltirmeyi düşünüyorum.4kapı bir araç yeterli olacak mpv araç düşünmüyorum.a4 ü uzun zamandır düşünüyorum ama araç hakkında çok bilgim yok.yıllık bazda fazla km yaptığımız için dizell eşiminde kullanabilmesi için otomatik şart.48bin tl bütcem var.

• 48 bin tl ye temizini bulmanız özellikle bu piyasada oldukça zor. Bulabilirseniz muhteşem olur. Her yönden memnun kalırsınız. Yakıtı da konforuda gayet iyidir. Az sonra passat TSİ diyecekler benden söylemesi

• passat mı audimi polimiğine doğru gitmez inşallah.

• a4 otomatik 2.0tdi kullanmıştım 2 hafta kadar ve çok konforlu çok müthiş bir arabaydı 265.000km de idi.
    bence müthiş araba çok hırpalanmamış olursa
    iyi fikir bence
    umarım güzel bir araç denk gelir
  • pompa meme 2.0 tdi lar enjektör konusunda sıkıntılı araçlardır. Alırken iyi baktırın
  • Hedef güzel olsa da bütçe kısıtlı. Premium segmentin gözde bir aracı için yetersiz bir rakam. Daha çok fiyat/performans araçlarına bakın bence. Mesela Laguna 2.0 dCi, Volvo S60 vb bulabilirsiniz.

http://sahibinden.com/180232581
    http://sahibinden.com/195165060

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 4 Ocak 2015; 19:02:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremya

Merhaba; 2006 model audi a4 2.0tdi otomatik araç almayı düşünüyorum. Ailem genişliyor😄 suan cıvıc sport kullanıyorum.audi kullanıcılarından veya tecrübe sahiplerinden araç hakkındaki bilgilerini paylaşmalarını rica ederim. Yakıt durumu kronik sorunlar vs.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

A4 küçük gelir.

• selim6638 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba kullandığınız zamanlarda yakıt olayı nasıldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Hedef güzel olsa da bütçe kısıtlı. Premium segmentin gözde bir aracı için yetersiz bir rakam. Daha çok fiyat/performans araçlarına bakın bence. Mesela Laguna 2.0 dCi, Volvo S60 vb bulabilirsiniz.

http://sahibinden.com/180232581
    http://sahibinden.com/195165060

S60 d5 lerin km leri çok fazla:( düşük km de bulmak çok zor gibi laguna hiç aklımda yoktu.

• B6 1.9 Tdi bakın. O butceye temiz bulmaniz imkansiz gecen yil bizde niyetlendik almak icin. Audi servisinde tanidigimiz var arac sorgulatabiliyoruz. Piyasadaki araclarin cogu perte cikmis,km dusurulmus araclar. Bide simdi piyasa 5-6 bin tl artti. Alternatif araclara bakin bence. O zaman bulamayip tekrar b6 almistik. Birde genis aile derken kac kisisiniz? A4un arkasi fazla genis degil.

Edit. Kronik sorun olarak multitriptonik sanziman arizasi var. Onun disinda yok bir sorunu. Yakit 30 kr civari olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 4 Ocak 2015; 20:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psman

B6 1.9 Tdi bakın. O butceye temiz bulmaniz imkansiz gecen yil bizde niyetlendik almak icin. Audi servisinde tanidigimiz var arac sorgulatabiliyoruz. Piyasadaki araclarin cogu perte cikmis,km dusurulmus araclar. Bide simdi piyasa 5-6 bin tl artti. Alternatif araclara bakin bence. O zaman bulamayip tekrar b6 almistik. Birde genis aile derken kac kisisiniz? A4un arkasi fazla genis degil.

Edit. Kronik sorun olarak multitriptonik sanziman arizasi var. Onun disinda yok bir sorunu. Yakit 30 kr civari olur.

2005 AUDİ A4 1.9 TDI OTOMATİK SPORTLİNE
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2005-audi-a4-1.9-tdi-otomatik-sportline-190992942/detay

Çok kalabalık değiliz 😃 inşallah 3 kişi olacağız. Bu modelde butceme uygun gibi. Klasik olacak amahepimizin başına gelmiştir bir araba almaya niyetlenirken hep fikir değiştiririz 3 versem 5 de veririm o marka olmaz şu olsun onun busu şunun buyu... Vs vs vs biraz geniş güvenli dizell otomatik biliyorum çok şey istiyorum ama fazla seçenek yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psman

B6 1.9 Tdi bakın. O butceye temiz bulmaniz imkansiz gecen yil bizde niyetlendik almak icin. Audi servisinde tanidigimiz var arac sorgulatabiliyoruz. Piyasadaki araclarin cogu perte cikmis,km dusurulmus araclar. Bide simdi piyasa 5-6 bin tl artti. Alternatif araclara bakin bence. O zaman bulamayip tekrar b6 almistik. Birde genis aile derken kac kisisiniz? A4un arkasi fazla genis degil.

2005 AUDİ A4 1.9 TDI OTOMATİK SPORTLİNE
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2005-audi-a4-1.9-tdi-otomatik-sportline-190992942/detay

Çok kalabalık değiliz 😃 inşallah 3 kişi olacağız. Bu modelde butceme uygun gibi. Klasik olacak amahepimizin başına gelmiştir bir araba almaya niyetlenirken hep fikir değiştiririz 3 versem 5 de veririm o marka olmaz şu olsun onun busu şunun buyu... Vs vs vs biraz geniş güvenli dizell otomatik biliyorum çok şey istiyorum ama fazla seçenek yok

O kadar eder mi bimiyorum hocam. Tertemiz(cizik dahi yoktu)110.000 kmde 1.9tdi 36 ya satmistik gecen yil. Tas catlasin 40 eder. Bombos zaten. 190.000 kmde. Gerci bu motorlar 500.000 kmyi cok rahat deviriyor. Araba hos gorunuyor. Pazarlikla fiyati duserse alinabilir, kazasi yoksa.3 kisi rahat sigarsiniz genis deyince bende 5-6 kisilik bir aile sandim. Siteye baktimda suan pek temiz km dusuk arac kalmamamis. Piyasasinin yukselmesi normal.

Ekleme. B7 kasa ve b6 kasanin içi aynı. Disinda izgara ve farlar degisik o kadar. Yani ayni araba ama bi 15 in tl azla isteniyor temizine. B6 almak daha mantikli görünüyor. Fazla masraf cikarmaz zaten temiz bulursaniz. Servisten sorgulatmayi unutmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 5 Ocak 2015; 12:47:31 >

• o paraya alıncak a4 cidden üzer.

Şahsen sizin yerinizde olsam octavia düşünürüm genişlik elzem ise
  • quote:

Merhaba kullandığınız zamanlarda yakıt olayı nasıldı?

inanın hatırlamıyorum... yoksa seve seve söylerdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.