Şimdi Ara

Audi A4 (B8) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
476
Cevap
16
Favori
138.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam Aux'a takılan Bluetooth ile müzik nasıl, ses kaliteli iletiliyor mu? aux kablosu ile telefonu bağlıyorum, ses rezalet. kabloyu tam taktığımda sadece sol hoparlörlerden ses alabiliyorum. kablo ya da aux girişi arızalı sanırım. sadece müzik dinlemek için alıp denenebilir mi bu adaptörler?
  • 2012-2013 model premium bir araçta hız sabitleyici olmaması saçma değilmi arkadaşlar
  • nazif21 N kullanıcısına yanıt
    Navigasyon ve Bluetooth müzikte yok adı audi işte ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 2013 2.0 tdi 177 lik a4 ile aranıza katıldım. sormak istediğim bazı sorular var.
    1.önceki sayfalarda, eğer aynalar katlanır ise geri vitese takınca sağ ayna yere bakıyor demişti bir arkadaş. benim araçta aynalar katlanıyor ama geri vitese takınca yere bakmıyor.
    2.arabanın yedek anahtarını çalıştıramadım.edirnede audi servisi olmadığı için sanayiye gittim.usta biraz uğraştı araba kilitlendi,orjinal anahtar arabayı çalıştırmaz oldu 2 saat falan çalışmadı.2 saat sonun çaılıştırdı bu yedek anahtar bunun değil dedi :). başına böyle bir durum gelen varmı yedek anahtarın bir kalibrasyonu olmalı herhalde. orjinal anahtara bir şey olsa audi yol yardımı aramaktan başka çare yok galiba
    3.benim araçta 16 jant var ve gerçekten bu arabaya yakışmıyor.17-18 inç jant orjinalmiş gibi görünen tavsiye edebilecek var mı?
    4.AMI serviste taktırmanın fiyatını bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazif21

arkadaşlar bende 2013 2.0 tdi 177 lik a4 ile aranıza katıldım. sormak istediğim bazı sorular var.
    1.önceki sayfalarda, eğer aynalar katlanır ise geri vitese takınca sağ ayna yere bakıyor demişti bir arkadaş. benim araçta aynalar katlanıyor ama geri vitese takınca yere bakmıyor.
    2.arabanın yedek anahtarını çalıştıramadım.edirnede audi servisi olmadığı için sanayiye gittim.usta biraz uğraştı araba kilitlendi,orjinal anahtar arabayı çalıştırmaz oldu 2 saat falan çalışmadı.2 saat sonun çaılıştırdı bu yedek anahtar bunun değil dedi :). başına böyle bir durum gelen varmı yedek anahtarın bir kalibrasyonu olmalı herhalde. orjinal anahtara bir şey olsa audi yol yardımı aramaktan başka çare yok galiba
    3.benim araçta 16 jant var ve gerçekten bu arabaya yakışmıyor.17-18 inç jant orjinalmiş gibi görünen tavsiye edebilecek var mı?
    4.AMI serviste taktırmanın fiyatını bilen varmı ?

ben dilim döndüğünce cevap vermeye çalışayım..

1. bu gibi özellikler audide gizli özellik olarak geçiyor ve bu özellikleri aktif hale getirebilen elektronik firmaları var.. en bilinenihttp://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/audi/a4/a4-b8.html

2. yedek anahtar konusunda ise yetkili bir audi servisine gidin ve anahtarı verin ve şikayeti bildirin.. orada bir cihaz var, anahtarı takıyorlar ve aracın bütün seceresi ekranlarında görünüyor. yani anahtar sizin araca ait değilse çıkar ortaya. yalnız aracı alırken denemeniz gerekirdi.. galeriden aldıysanız karışma ihtimali olabiliyor. bu arada bir ihtimal de anahtarın pili bitmiş ya da zayıflamış olabilir..

3. benimkinde de 16 jant var. ben de düşünüyorum 17 yapmayı ama bu sefer de konfordan ödün vermiş olacağız. ben kışlıkları 16 jantta yazlıkları da tabi alırsam 17 yapmayı düşünüyorum. malum sitede çok temiz orijinal audi jantları var. çıkma olarak.

4. AMI den kastınız nedir? audio sistem mi? eğer audio sistemse MMI olarak geçiyor yeni olanları. ve sizin araca uyumsuz diye biliyorum..

saygılar..

• nazif21 N kullanıcısına yanıt
    Ayna ayar düğmesinin sağ aynada durması gerekiyor. Bu şekilde geri vitese alıp aynayı ayarlarsanız, D ye aldığınızda ve biraz ilerlediğinizde düzelmesi ve her R ye aldığınızda ayarladığınız pozisyona gelmesi lazım. Ama dediğim gibi ayna ayarı her zaman sağ aynada durmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerrami

Ayna ayar düğmesinin sağ aynada durması gerekiyor. Bu şekilde geri vitese alıp aynayı ayarlarsanız, D ye aldığınızda ve biraz ilerlediğinizde düzelmesi ve her R ye aldığınızda ayarladığınız pozisyona gelmesi lazım. Ama dediğim gibi ayna ayarı her zaman sağ aynada durmalı

bunu ilk defa sizden duyuyorum. akşam deneyeceğim iş çıkışı. benim bildiğim bu tür özellikler audi de gizli özellik olarak biliyordum. ve ücreti karşılığında elektronikçi firmalar bu kodları açıyorlar diye biliyordum.

siz bunu denediniz mi? reelde çalışıyor mu bu şekilde?
  • insane1907 kullanıcısına yanıt
    cevaplar için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

quote:

Orijinalden alıntı: Kerrami

bunu ilk defa sizden duyuyorum. akşam deneyeceğim iş çıkışı. benim bildiğim bu tür özellikler audi de gizli özellik olarak biliyordum. ve ücreti karşılığında elektronikçi firmalar bu kodları açıyorlar diye biliyordum.

siz bunu denediniz mi? reelde çalışıyor mu bu şekilde?

2013 A4 B8 kullanıyorum ve evet, çalışıyor. hiç bir gizli özelliği açtırmadım. deneyebilirsiniz. hatta B9'da da aynı şekilde çalışıyor.

• Arkadaşlar, bir konu hakkında bilgilerinizi rica edeceğim aşağıda iki resim var ,
    Multimedia kontrol paneli olarak adlandırdığım (kendimce) bu parça hangi donanım veya özellik olduğunda vitesin arkasında bulunuyor.
    Aynı yıl aynı donanım paketi (paket içerikleri çok farklı olduğu için net bir bilgim yok) araçların kiminde ön konsolda kiminin de vitesin arkasında bulunuyor.Bu kumanda panelinin ön konsolda olması ile vitesin arkasında olmasının farkı nedir.

Audi A4 (B8)Audi A4 (B8)

• quote:

Orijinalden alıntı: tr3x

Arkadaşlar, bir konu hakkında bilgilerinizi rica edeceğim aşağıda iki resim var ,
    Multimedia kontrol paneli olarak adlandırdığım (kendimce) bu parça hangi donanım veya özellik olduğunda vitesin arkasında bulunuyor.
    Aynı yıl aynı donanım paketi (paket içerikleri çok farklı olduğu için net bir bilgim yok) araçların kiminde ön konsolda kiminin de vitesin arkasında bulunuyor.Bu kumanda panelinin ön konsolda olması ile vitesin arkasında olmasının farkı nedir.

Audi A4 (B8)Audi A4 (B8)

soldaki resim 2014 ve üzeri modellerle birlikte geldi bildiğim kadarıyla.. daha gelişmiş bir model. MMI diyorlar..

farkı ise navigasyon yüklenebiliyor ve sd karttan video oynatabiliyor. benim bildiğim farklar bunlar..

benimki 2014 ama MMI yok. bence ön konsolda olması daha rahat..

hocam mmi makyajsız kasalarda da var(2013 öncesi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

hocam mmi makyajsız kasalarda da var(2013 öncesi)

valla benim araç 2014 fakat konsol sağdaki resimdeki gibi?
    Opsiyon çümkü hocam. MMI opsiyonu olmayan araclar Audi concert ile geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

Opsiyon çümkü hocam. MMI opsiyonu olmayan araclar Audi concert ile geliyor.

tahmin ettim aslında..

aradaki fark da MMI video oynatabiliyor sanırım. başka farkı varmıydı?
    Video navi dışında bluetooth usb de olması lazım. Ayrıca türkçe dil seçeneği var mmi larda.
  • Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Peki opsiyonel MMI olduğunda ekran boyutunda bir değişim oluyor mu ?(bir artış olduğu yönünde bir şey okuduğumu anımsıyorum)
  • tr3x T kullanıcısına yanıt
    Yok,ekran boyutları aynı.

• Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.Son günlerde ayagımı gazdan çektiğim zaman bir yığılma oluyor sebebi nedir ?
  • exLovee kullanıcısına yanıt
    Bakımı ne zaman yaptırdınız? Yazılım güncellemesi yaptılar ondan olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.