Şimdi Ara

Audi A4 (B8) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
16
Favori
137.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç 180 binde a4 2011 model 2.0 tdi 90binde triger degisti normal bakimlarda 175binde yapildi. Dogusa gittim 180bin bakimi icin triger vsvs 210binde değişiyor dedi bende yaptirmadim. Yazilim guncellemesi hakkında bilgim yok :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exLovee kullanıcısına yanıt
    Hocam triger değişimi 120k km de yapılmıyor mu ?

• Ben doğuşa gittiğim zaman benden önceki araç sahibi 90 binde değiştirmiş. Bir sonraki 210 binde değişecek dedi 120bin ilgili birşey söylemediler
  • exLovee kullanıcısına yanıt
    Garip,Erz oto ve Bahadır oto bana 120 binde değişçeğini söylemişti.
  • arkadaşlar klimanın sağ ve sol tarafın derecelerini senkronize olarak nasıl ayarlanıyo. yoksa her seferinde iki tarafıda mı ayarlamak lazım
    birde bu araç ta otomatik kitlenme yok mu (2006 model clio mda bile vardı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazif21 -- 7 Mayıs 2017; 1:11:57 >
  • nazif21 N kullanıcısına yanıt
    Otomatik kilitlemeyi multimedya ekranında car yada setup menüsünden ayarlayabilirsiniz.

Klima senk. olayı sol tarafın derece tuşuna basınca yada bir süre basılı tutunca oluyordu sanırsam deneyin ikisinide :)
  • arkadaşlar kadranda haftada 1-2 kere resimdeki gibi direksiyon işareti çıkıyor 5-10 saniye yanıyor sonra sönüyorAudi A4 (B8) . sebebi ne olabilir.
    birde şu otomatik kilitlenmeyi hala bulamadım. anahtardan kilitlemezsem sabaha kadar açık duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazif21

arkadaşlar kadranda haftada 1-2 kere resimdeki gibi direksiyon işareti çıkıyor 5-10 saniye yanıyor sonra sönüyorAudi A4 (B8) . sebebi ne olabilir.
    birde şu otomatik kilitlenmeyi hala bulamadım. anahtardan kilitlemezsem sabaha kadar açık duruyor.

kitapcik duruyorsa orda yazar isaretin anlami.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar kadranda haftada 1-2 kere resimdeki gibi direksiyon işareti çıkıyor 5-10 saniye yanıyor sonra sönüyorAudi A4 (B8) . sebebi ne olabilir.

akünüz bitmiş olabilir. ya da aküyü yeni taktırdıysanız ondan da olabilir. ama daha usta arkadaşlar sorunu yazacaklardır.

• multitronic şanzuman bakımı kaç binde yapılıyor.kaç tl masraf çıkarıyor.araç 55 binde aldım 60 bin oldu.
  • Slm arkadaşlar;

B 8.5 multitronic A4 aracımdan gayet memnunum.

Araç ortalama yakıt tüketimini kısa aralıklarla güncelliyor, misal ilk çalıştığında 9 litre gösterirken 5-10 dakika sonra 6-7 litre değerlerine düşüyor, bmw 3 de güncelleme periyodu daha uzun böylece gerçek ortalamayı daha iyi görebiliyoruz. Bunun bir periyot ayarı olmalı diye düşünüyorum tecrübesi/bilgisi olan var mı?

• Merhaba,

2014 A4 2.0 TDI sahibiyim, geçenlerde aracımın (sağa virajlarda uğultu geldiği için) sağ ön porya bilyasını ve tüm balatalarını değiştirttim sanayide, arka balataları bilgisayar yardımıyla söktüler. Aracımı getirip ertesi gün kontağı açtığımda aracın 1. yakıt tüketimi, ort. hız vs. değerlerinin sıfırlanmamış olduğunu gördüm. Tekrar balataları değiştirdiğim ustaya gittim biz anlamayız o işten diyip çıktı işin içinden. Aracın menüsünü karıştırdım manuel resetleme var sadece. Aradan 3-4 gün geçti hala aynı sorun devam ediyor, akşamdan sabaha beklememe rağmen 1. değerler hala sıfırlanmıyor. Sıkıntı ne acaba bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?

Teşekkürler.
  • quote:

multitronic şanzuman bakımı kaç binde yapılıyor.kaç tl masraf çıkarıyor.araç 55 binde aldım 60 bin oldu.

aracın ön konsolundaki car düğmesine basıp oradan service sekmesine gelin orada yazar ne zaman bakıma gireceği.
  • 2014 model aracımı dün doğuş oto da 3. bakımına soktum. 1.288 TL kdv dahil fiyat..

bilginize..
  • B8 sahipleri, yazin çizinde biseyler ogrenelim. Ikinci el pazariniz canli kalsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

2014 model aracımı dün doğuş oto da 3. bakımına soktum. 1.288 TL kdv dahil fiyat..

bilginize..

Neler değişiyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ds4

quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

2014 model aracımı dün doğuş oto da 3. bakımına soktum. 1.288 TL kdv dahil fiyat..

bilginize..

Neler değişiyor hocam

bir süre yoktum kusura bakmayın.. akşam faturaya bakıp fırsat olursa yazmaya çalışırım.

ama genel olarak,

- yağ
    - fren hidroliği
    - polen filtre
    - hava filtre
    - yazılım kontrol
  • arkadaşlar,

bu sabah dikkatimi çeken bir konu oldu, vites P deyken ve N deyken frene bastığımda tık diye bir ses geliyo. hatta sadece ses değil, vitesi tuttuğumda bunu hissediyorum.

şanzımanda problem mi var? servise götürmeden sizlerin bir fikrini alayım dedim..
  • Audi A4 (B8)
    Özel mesaja cevap almak için özel mesaj alımını açın önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 4 Ekim 2017; 22:14:43 >
  • Arkadaşlar merhaba, 70k civarı nakitim var, volvo s60 son kasa 1.6 dizel almayı istiyordum lakin kafama yatan araç bulamıyorum. Şimdi B8 kasa A4'ler ilgimi çekmeye başladı. Ufak kaza veya boyaya çok takılmıyorum. Akabinde aracı da pek bilmiyorum, 1.8 tfsi bulabilirim gibi, artısı eksisi nedir? Tavsiye eder misiniz, mesela 486565726, 480440247 ilan numaralı araçlar alınabilir mi ? Yardımlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.