Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.757
Cevap
141
Favori
964.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen, evde koyacak yer gelmedı bu ıvır zıvırları..bir de jant alırsam hanım dalacak bana vallahi
    Belki biri aşırı güç uygulayıp kollardan birini kırarsa lazım olabilir. Onun haricinde pek ihtiyaç olmaz gibi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle aracınız hayırlı olsun..güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..benim de kredim yeni onaylandı. p.tesi işlemleri bitirip parasını yatıracağım..sanırım bir iki güne araç teslimi olur...arabayı almadan cruise control taktırayımmı? sonrayamı kalsın karar veremedim.
    Şunuda belirtmeden edemeyeceğim..arabaya 180 bin ver. ne cruise control ne navigasyon ne gece görüşü..skoda superb prestij testide yaptım..araba yayla gibi yok yok. ve ğstelik 160 bin tl.vede 1,6 dizel. yanii akıl işi değil audi yi almak..ama malasef istemeye istemeye alacağım..gerçekten içime sinmeden alacağım..bana kredi çıkmasaydı gidip honda crv alacaktım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesido -- 22 Nisan 2017; 21:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesido

öncelikle aracınız hayırlı olsun..güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..benim de kredim yeni onaylandı. p.tesi işlemleri bitirip parasını yatıracağım..sanırım bir iki güne araç teslimi olur...arabayı almadan cruse control taktırayımmı? sonrayamı kalsın karar veremedim.

Güle güle kullanın. Aracınız hakkında bilgi verirseniz seviniriz. Tavsiyem aracı almadan cruise işini halletmeniz yönünde. Böylece serviste yarım gününüz heba olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

öncelikle aracınız hayırlı olsun..güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..benim de kredim yeni onaylandı. p.tesi işlemleri bitirip parasını yatıracağım..sanırım bir iki güne araç teslimi olur...arabayı almadan cruse control taktırayımmı? sonrayamı kalsın karar veremedim.

Güle güle kullanın. Aracınız hakkında bilgi verirseniz seviniriz. Tavsiyem aracı almadan cruise işini halletmeniz yönünde. Böylece serviste yarım gününüz heba olmaz.

aracı teslim alınca birkaç foto koyarım..buraya ..cvp için çok tşk ederim..
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Hocam sert indirince +-10 km oluyor.

• mesido kullanıcısına yanıt
    Kasasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah. Araç işi biraz da keyif işi hocam. Keyif almayacağınız bir tercih yaptığınızı düşünüyorsanız alternatiflere yönelmenizde fayda olabilir. Skoda Sperb Prestige 2 hafta önce şirkette kullanma imkanım oldu. Araçta ne olursa olsun işçilik kusurları var. 1400km de araç üstelik DSG titremesi vardı. F / P olarak iyi duran ve kocaman bir araç ama 2.el alinmadiktan sonra her ne olursa olsun 0km o ödemeyi yaparak alacağım bir araç değil. 2.elde 127k dolaylarında var 1 - 2 yaşında az kullanılmış ve değer kaybını tamamlamış. CR-V seçeneğiniz de olabilirmiş. Onun sorunu da yenisi çok yakında gelecektir . Ancak Superb yerine tercih edeceğim bir araç olurdu , özellikle 0km olarak.

Servis size uzaksa Cruise'u teslim almadan taktırmak iyi bir tercih olabilir. Sonradan taktırmak isterseniz de 3 saat kadar süren bir işlemi var. Kararınız nasıl olursa , hangi araç olursa olsun önemli olan hakkinizda hayırlısı olsun. Sağlıkla, iyi günlerde kullanın... Sayg.

• quote:

Orijinalden alıntı: pyrzms

Hocam ; Sert derken basılı tutmaktan bahsetmiyoruz degil mi? Farklı bir kademesi mi var ? Tşk.

Bu arada kredinin onaylanması demek, illa kullanmanız gerekiyor demek değil. Kaldı ki tüketici kredisi kullanıldıktan sonra 15 gün içinde cayma hakkı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerrami K kullanıcısına yanıt
    50 bin TL 24 ay sifir faiz cezbetti beni. Daha arabamı satamadim. İhtiyaç vardı. Bu krediye. Araba bana otv indirimili geliyor. Fırsat vardı. Kaçırmak istemedim. Bu arada sanırım sanal kokpit yok bunun extra fiyatını bilen varmı. Sanal ekran gerçekten güzelmiş

Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Sanal ekran için birkaç bilgi varsa alabilirmıyız fiyat vs

• quote:

Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Sanal ekran için birkaç bilgi varsa alabilirmıyız fiyat vs

Hocam ; ellerinde hazır Virtual Cocpit araç varsa ve siz de ötv ödemeyeceginiz için mutlaka bu araci tercih edin. Hatta ellerinde Bang Olufsen vb. ekstra dolulukta araç varsa değerlendirmelisiniz bu secenekleri bence. Ötv + Kdv dahil 11500-TL ( 13000-TL de olabilir ) kadar tutuyor hayalet ekran + Navi. Zaten ikisi birlikte geliyor. Vergisiz 2200-€ gibi bir fiyatı vardı. Sport araçlarda arka koltuk yatmıyor haberiniz olsun. Arka koltuğu yatirmaniz gerekecekse galiba Design araçlarınki yatıyormuş. Bunu da teyit etmeniz gerekecek.

M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Bence de ötv siz alınacaksa mümkün mertebe dolu araç alınmalı eğer araç varsa ve bütçe uygunsa.

Arka koltukların yatma olayından tam emin değilim ama komşumun dinamik sedanı var, onda da yatmıyor koltuklar ve arka kol dayama da yok. Design donanımından tam emin olmamakla beraber eğer sport donanımda da yoksa tüm sedanlarda yoktur diye düşünüyorum. Ama benim araçta hem arka kol dayama hem de koltukların yatması var ve bagaj içinde fileli cepler de var. Bu tip görünmeyen ufak dokunuşlar avantın neden daha pahalı olduğunu açıklıyor sanki...

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Hocam ; aynen öyle. Avant ile aradaki 10binTL fark koltuklara , arka perdelere, koltuk arkası ceplere vb gidiyor. Avant kasa kesinlikle daha kullanışlı ve bu kullanışlılığa katkıda bulunacak ufak ayrıntılar da esirgenmemis donaniminda.

• quote:

Orijinalden alıntı: pyrzms

Hocam ; bastırmaya kıyamamışım , az önce denedim , haklısınız. Bir kademe daha tık yapılabiliyormuş ve +10 / -10 şeklinde de arttırıp azaltabildim.

Audi sanal ekran navigasyon paketmis dedi ve fiyatı 23000 tl ye mall olur dedi.ellerinde bu araçlardan çok az geliyormuş. 23 bin çok para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesido -- 23 Nisan 2017; 15:43:28 >
  • avant için krom egsoz ucu arıyorum. çıkış çapını ölçtüm 7.0 cm. yerli üretim bir ürün bulamadım, o nedenle yurtdışı kaynakları araştırırken aşağıdaki ürüne denk geldim. Ne dersiniz? benim araca uyacak gibi duruyor ama tam emin olamadım. fiyatı da aslında epey tuzlu ama audinin sitesindeki ürünle kıyaslayınca yaklaşık %40 daha ucuz.

Sallamışlar hocam. Evet Navi ile geliyor ama o kadar fark etmiyor. Hele ki ötv olmadan imkansız. Ellerinde bu tip dolulukta bir araç varsa siz sipariş formunu isteyin. Buradan kontrol ederiz ne ne kadar yapıyor. 2300-€ olsa 2300 x 1.888 x 3.53 TL = 15300-TL yapar. Ötv olmadan ise 9500-TL kadar yapar. Ellerinde araç yoksa bu nedenle daha yüksek söylüyor olabilirler. Aracı ötvsiz alma imkanınız olmasa ekleyin demezdim , hatta analog olan da fazlasıyla şık ve yeterli. Ancak madem böyle bir imkan olacak olabilecek en dolusunu almak daha mantıklı. Uzun süre kullanılacak ( 5 yıl ) çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 23 Nisan 2017; 16:25:9 >
  • Bu arada kasko bedeliniz ne kadar çıktı. Benim 3500 bu rakam kredi kullanan için mecburi birde 2 yıl uzatılmış garanti oda 3 bin sömürüye bak ama uzatilmi6gatanti 2 yıl sonra iptal edilebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesido -- 23 Nisan 2017; 16:48:8 >
    Uzatılmış garanti maalesef standart ücret ve 3binTL ye yakın. Krediyi son 2 ay kala kapatıp garantiyi iptal edip o ücreti alabilirsiniz. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Kasko şehre yaşa gore değişiyor. %30 hasarsizlikla 1860-TL kadar çıktı benimki.

• Üstad tüketim kaç şu an oerlama hız ve tüketim değerlerini bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.