Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.757
Cevap
141
Favori
964.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sk67a

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun; iyi günlerde keyfini sürmek

nasip olsun.

@M.L.Crassus

Çok teşekkür ediyorum Sami Hocam. Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin . Size de ilginiz ve yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

Yeni aracınız hayırlı olsun hovam.

Güle güle,kazasız belasız kullanın.

Çok teşekkür ediyorum hocam. Bu arada siz de değiştirmişsiniz V40 ı , S60 a geçmişsiniz. Şimdi fark ettim. Allah iyi günlerde kazasız , belasız keyifle kullanmayı nasip etsin. Biraz geç bir tebrik oluyor kusura bakmayın; hayırlı olsun size de.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

Yeni aracınız hayırlı olsun hovam.

Güle güle,kazasız belasız kullanın.

Çok teşekkür ediyorum hocam. Bu arada siz de değiştirmişsiniz V40 ı , S60 a geçmişsiniz. Şimdi fark ettim. Allah iyi günlerde kazasız , belasız keyifle kullanmayı nasip etsin. Biraz geç bir tebrik oluyor kusura bakmayın; hayırlı olsun size de.

Tarık hocam teşekkürler. Allah razı olsun. Dizelden sonra siz de benim gibi benzinliye döndünüz. Alışma evresindeyim daha araca. Ama memnunum çok şükür. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.

Yorumlarınızı takip ediyorum büyük zevkle.

• aknasmub kullanıcısına yanıt
    Sizin V40 ı aldığınız dönem ben de A3 Sedan'ı almıştım, şimdi hemen hemen aynı dönemde aynı markalar içinde bir büyük boylarına geçmişiz birlikte Güzel tesadüf olmuş Ben daha alışma sürecini dahi başlatamadım hocam. Haftasonu Cruise taktırmak planım var. Servise gidiş geliş belki biraz da yol yapmak daha iyi yorum yapmama yardımcı olacaktır.

Bu arada dizel üzerine psikolojik baskıyı hissetmiyor değilim, tahmin ediyorum ki aynı baskı sizde de olabilir

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Evet hocam tesadüf aynı markaların bir üst segmentine geçmişiz :)

Dizel baskısını hissetmiyorum desem yalan olur ☺️

Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum,alışmaya çalışıyorum :)

Benzinlinin sessizliği,performansı ve 30.000 km de bir bakıma girme olayı beni cezbetmişti. Tabi V40 küçük de gelmeye başladı bebeğimiz olunca. Şimdi hacim konusunda rahatladık.

Sizin de aracınız çok güzel. Çok beğeniyorum özellikle iç tasarımını. Bence iyi bir tercih yaptınız. Kazasız belasız kullanın inşallah.

Kullandıkça yorumlarınızı okuyacağız inşallah.

Allah analı babalı büyütsün hocam. Bebeklerin bizlerden çok eşyası oluyor. Özellikle uzun yola cikilan dönemde yolculuk öncesi valiz , puset , park yatak krizi kacinilmaz. Golf'ten A3 Sedan'a bebek vesilesiyle geçmiştim, A4'e geçiş de bir nevi aynı nedenden oldu bende de. Öncelikli hedefim Civic alıp kredi kapatmaktı , Salı aracı devrettim , Çarş. hesap kitap yaptım, Perş. 1 adet Passat Variant ile aldığım A4'ü ( Beyaz renk 2016 olması nedeniyle her ikisinin de ) buldum. Variant'ın dizel olmasının ve yakaladığım fiyat avantajinin da etkisiyle kafamda gittim - geldim ve son olarak Cuma günü de ismini A4 olarak koyduk. Allah nasip ederse 2.çocukta daha da büyütmek gerekecegi için Passat Variant veya A4 Avant bir süre daha beklesin dedik Bakarsınız sonrakinde aynı marka ve modeli tuttururuz sizinle

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun Tarık hocam. Cümlemizin çocuğunu Allah bağışlasın.

Ben de özellikle SW araçlara çok baktım ama sizin gibi bir anda karar verip aldık.

İnşallah hocam bakarsınız aynı markada buluşuruz dediğiniz gibi ☺️

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun; iyi günlerde keyfini sürmek

nasip olsun.

@M.L.Crassus

Çok teşekkür ediyorum Sami Hocam. Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin . Size de ilginiz ve yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.

Tarik Hocam, Onur Hocam, araclariniz hayirli olsun.

Aman diyorum; eger aracinizda mevcut degilse arac kamerasi

satin alin. En azindan ön cama. Bu aksam kopru

yolunda seyrederken, cift yonlu yolda davarin

teki benim seridimde gayet rahat arabasini

uzerime surdu; herhalde kafa kafaya carpismak

istedi. Eger sarhos degilse kesin kafadan catlak.

Kamera lazim. Enstantane goruntuleri ekledim.

Kameranin saati GPS uydulardan senkronize oluyor
    ama maalesef teknik bir problem sebebiyle sadece
    UTC saati gosteriyor; 3 saat eklemek lazim TR icin;
    lokal saat 20:46 idi.

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

quote:

aknasmub

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 21 Nisan 2017; 23:46:16 >

• sk67a S kullanıcısına yanıt
    Sami abi geçmiş olsun. Gerçekten ucuz atlatmışsın.

Hemen aldım ve monte ettim. Yeni kameram mini 0805p.

• Aman Sami Hocam; çok geçmiş olsun. Sadece şu paylaştığınız fotolar bile sizin şeride "tecavüz eden" diyeceğim , sığırın alkollü olabileceğini gösteriyor. Boş yol , sollama da yapmıyor. Allah korumuş sizi. Kamera aklımda hocam ; sizleri takipteyim. İlk fırsatta alacağım bu kez. Uzun zamandır ihmal ediyorum farkındayım

• fiyat ve performans açısından iyi olan bir kamera önerisi olan var mı? Benim de aklımda epeydir ama bu kamera işinden pek anlamam. Bazen cama navi takıyorum, aynı anda ikisi nasıl durur bilmiyorum. aslında her iki işleve de sahip olan bir cihaz iyi olurdu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sjcam 4000 alın derim ben kullanıyorum çok memnunum

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Ben şu anda park anında da kayıt yapabilen mini 0805p modelini kullanıyorum.

Üç yıldır mini serisini kullandım. Fiyat olarak da yüksek değil. Hem de küçük oluşuyla göze batmıyor.

Bu modelde batarya yerine kapasitör kullanılıyor. Bataryaların sıcakta şişme,akma gibi sorunları ortadan kalkmış görünüyor.

Bu kamerayı tavsiye ederim. GPS modulu de mevcut. Seyir halindeyken hem hızı hem de konumunuzu kaydediyor.
    Öneri için teşekkürler. cihazı inceledim, gayet güzel duruyor ama herhalde yurtiçi satışı yok ya da ben göremedim. alibaba gibi sitelerden sipariş vermek lazım, onun da gümrüğe takılma vs riski olabilir. bir daha detaylı bir arama yapsam iyi olacak...
    Merhaba. Gearbest.com sitesinden alabilirsiniz. Gümrüğe takılmadı bugune kadar siparişlerim. Takılırsa da vergisini ödeyip alabilirsiniz.

• sk67a S kullanıcısına yanıt
    M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Tek yön sandı bence. Yoksa "Böyle bir şey olabilir mi?"

Bu arada Tarık Hocam, imzanız güncel değil diye uyarı veriyor
  • volcano V kullanıcısına yanıt
    İmzayı kaldırmıştım güncellerim Volkan Hocam.

Bugün Cruise montajini yaptırdım. 3 saatte hallettiler. Gördüğüm kadarıyla bir sorun yok çok şükür. A3 Sedan'dan farkı aşağı ve yukarı kolu basılı tutunca +10 / -10 şeklinde değişmiyor, hızlı bir şekilde +1 / -1 şeklinde artıp azalıyor.

• A7 de sabit kur 3.37 TL imiş , üzerinden indirim de yapıyorlar muhtemelen, buna rağmen liste fiyatı 517k 'ydı.

• quote:

İmzayı kaldırmıştım güncellerim Volkan Hocam.

Bugün Cruise montajini yaptırdım. 3 saatte hallettiler. Gördüğüm kadarıyla bir sorun yok çok şükür. A3 Sedan'dan farkı aşağı ve yukarı kolu basılı tutunca +10 / -10 şeklinde değişmiyor, hızlı bir şekilde +1 / -1 şeklinde artıp azalıyor.

Cruise control iyi olmuş, uzun yolda çok işe yarıyor.

Size de geri vermişlerdir çıkarttıkları kolları. Ne yapalım, tutalım mı bunları biryerde birgün lazım okur diye?

Hocam ; hanım gördü , evde geçen seferki de duruyor ne yapcaz bunlari diye söylendi bana da LetGo veya Sahibinden'e koyabiliriz ama kim ne yapacak bunları , zaten cruise için çıkartıyorlar.

Bizim evde daha satmam gereken 1 takım kış lastiği duruyor. Üstelik sadece 3 - 4 bin KM kullanıldı. Bu mevsimde satamam da. Seneye 18" alana kadar onlari satıp yer kazanmam lazım.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.