Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.757
Cevap
141
Favori
963.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.0 tdi quattro Cihan Hocam almıştı hocam. Vergi dilimi nedeniyle kendi aldığım araçla karsilastiramiyorum maalesef . Kendisini @ mention edelim. Belki yorum yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 18 Nisan 2017; 13:34:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim,

Cihan hocam yardım lütfen, karar vermek için az zamanım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Granditaday

A4, 2.0 TDI Quattro, geri görüş, koltuk ısıtma ve Navi-Virtual Design 260 bin lira. Fakat 2016, nasıl sizce?

Bu araçta led far yokmuş maalesef yattı.

• quote:

A4, 2.0 TDI Quattro, geri görüş, koltuk ısıtma ve Navi-Virtual Design 260 bin lira. Fakat 2016, nasıl sizce?

Proforma varmi elinizde ? Bir baksak

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Proforma'yı istemeye gerek duymadım hocam, led far olmayınca vazgeçtim, 2017 modellerde led far standart olmuş, bu araç 2016 idi, eğer led olsaydı kapora gönderecektim.

• quote:

Proforma'yı istemeye gerek duymadım hocam, led far olmayınca vazgeçtim, 2017 modellerde led far standart olmuş, bu araç 2016 idi, eğer led olsaydı kapora gönderecektim.

Led fari en basindan standart yapmalari lazimdi ac gozluluk

• Bugün aracı teslim aldım. Yaklaşık 37km kullanma fırsatı buldum. Araç cüsse olarak A3 Sedan'dan daha ağır hissettiriyor ve bu nedenle A3 Sedan'daki dinamik hissiyat maalesef yok. Kullanışlılığa dair yorum yapabilmek için bir süre zaman geçirmem gerekecek. İlk izlenim olarak süspansiyonlar çok iyi geldi. Lastiklerin 18" olduğu kesinlikle hissedilmiyor. Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin...

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Arka koltuklar yatmıyormuş Asıl aç gözlülük bu oldu benim için. Allah'tan bagaj büyük, aksi takdirde Avant almadığıma aylarca yanacaktım. Umarım yeter bu bagaj

• Yağ seviyesinin kullanmadan evvel de ekranda bu durumda olduğunu belirteyim arkadaşlar. Kullandığınız araçlar yağ eksiltiyor mu şeklinde konuşulmuştu , daha teslim aldığım anda ekranın durumu ;

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

Maşşallah hocam, güzel araç. Kaza bela vermesin Allah.

Benim dinamik avantta hem koltuklar yatıyor hem de arka kol dayama da var!😁

Bu arada yağ seviyesi ben aracı teslim aldığımda max da idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Bugün aracı teslim aldım. Yaklaşık 37km kullanma fırsatı buldum. Araç cüsse olarak A3 Sedan'dan daha ağır hissettiriyor ve bu nedenle A3 Sedan'daki dinamik hissiyat maalesef yok. Kullanışlılığa dair yorum yapabilmek için bir süre zaman geçirmem gerekecek. İlk izlenim olarak süspansiyonlar çok iyi geldi. Lastiklerin 18" olduğu kesinlikle hissedilmiyor. Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin...

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

Hocam Ben bu aracı ilk kullandığım zaman ilk yorumumun ne olduğunu size söyleyeyim "hayret ya, Audi mühendisleri bu kadar konforlu bir süspansiyondan nasıl bu kadar iyi bir yol tutuş çıkarmışlar" aynen böyle söylemiştim. Aracınız harika gözüküyor. Jantlar mükemmel olmuş, ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum, Allah kaza bela göstermesin, mutlulukla kullanın.

hocam güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.

Bu arada hp farkını hissedebiliyor musunuz? sanırım ilk araç dizel 110du konuştuğumuzlardan hatırladığım kadarıyla
    Harika araç hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.Dizel a3ten sonra öyle hissettirmesi normal.Yakında alışırsınız sessiz sessiz hızlanmaya:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Maşşallah hocam, güzel araç. Kaza bela vermesin Allah.

Benim dinamik avantta hem koltuklar yatıyor hem de arka kol dayama da var!😁

Bu arada yağ seviyesi ben aracı teslim aldığımda max da idi.

Allah razı olsun hocam. Cümlemize Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Bizim araçlarda direksiyon kilidi yok mu hocam? Motoru stop ettikten sonra direksiyonu sağ sol yapmayı denedim kilitlenmiyor. Anahtarsız çalıştırma nedeniyle mi böyle acaba

• quote:

quote:

Bugün aracı teslim aldım. Yaklaşık 37km kullanma fırsatı buldum. Araç cüsse olarak A3 Sedan'dan daha ağır hissettiriyor ve bu nedenle A3 Sedan'daki dinamik hissiyat maalesef yok. Kullanışlılığa dair yorum yapabilmek için bir süre zaman geçirmem gerekecek. İlk izlenim olarak süspansiyonlar çok iyi geldi. Lastiklerin 18" olduğu kesinlikle hissedilmiyor. Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin...

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

Hocam Ben bu aracı ilk kullandığım zaman ilk yorumumun ne olduğunu size söyleyeyim "hayret ya, Audi mühendisleri bu kadar konforlu bir süspansiyondan nasıl bu kadar iyi bir yol tutuş çıkarmışlar" aynen böyle söylemiştim. Aracınız harika gözüküyor. Jantlar mükemmel olmuş, ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum, Allah kaza bela göstermesin, mutlulukla kullanın.

Allah razı olsun hocam. Çok teşekkürler, Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Evvelki 2 aracım 17" jantlıydı. Bu 18" ve inanılmaz derecede 18" olduğunu hissettirmiyor. Tahminimce 19" jantta bile konfor kaybı hissedilir düzeyde olmayacaktır.

Hiç dikkat etmedim açıkçası direksiyon kilidine. Yarın sabah bir bakayım bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

Allah razı olsun hocam. Çok teşekkürler, Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Evvelki 2 aracım 17" jantlıydı. Bu 18" ve inanılmaz derecede 18" olduğunu hissettirmiyor. Tahminimce 19" jantta bile konfor kaybı hissedilir düzeyde olmayacaktır.

Yani bana "17 yi boşver, 18 mi al diyorsun"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

hocam güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.

Bu arada hp farkını hissedebiliyor musunuz? sanırım ilk araç dizel 110du konuştuğumuzlardan hatırladığım kadarıyla

Çok sağolun Aras hocam. Aracı mesai saati bitimine yakın teslim aldığım için Tekstilkent - Kozyatağı arasını yoğun trafikle geçtim. Pek deneyimleme imkanım olmadı. Rodajdan sonra çok daha rahat karsilastirabilirim. Sadece A3 Sedan'ın özellikle stop montaj noktaları ile kapı fitilleri daha ince işçilikle yapılmıştı sanki. Bu da sanılanın aksine Macaristan fabrikasının da epeyce iyi iş çıkardığını gösteriyor bence şu anda ilk keşfettiğim hayal kırıklığı yatmayan arka koltuklar. En beğendiğim yan süspansiyon ve sessiz motor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Harika araç hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.Dizel a3ten sonra öyle hissettirmesi normal.Yakında alışırsınız sessiz sessiz hızlanmaya:)

Çok sağolun hocam , Allah razi olsun ve Allah cümlemize kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin. Rodaj bitsin , frenler - diskler - lastikler alışsın nasıl marifetleri varmış bakacağız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

quote:

quote:

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

Yani bana "17 yi boşver, 18 mi al diyorsun"

Ciddi ciddi düşünmelisiniz hocam, bence pişman olmazsınız. Gözüm kapalı kullansam A3 veya GOLF'teki 17" leri 19" bunları 15" filan zannedebilirim. 18" oldukları hiç hissedilmiyor gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.